- 20 Ocak 2017
- 193
- 131
- 103
- Konu Sahibi ADI MASAL OLSUN
-
Gercekten umursamiyor.... ne var dediyse o gozle bakacak hali yok ya sana diyorÇok çirkin olmuş.Eşinizden gidip onu döveyim hemen demesini beklemiyorsunuz dimi sizi yanınızda.
Gerekeni yapacaktır.
Sinirle sòylemis beyefendi ben samimi ve gùvenilir bulmuyorum artik kaynimi. Gòrmek bile istemiyorum.ne niyetle söylemiş aşığım diye
Elbette bicaklamasini istemiyorum ama bu kadar da normal davranmamali. Ona yaptiginin yanlis oldugunu bile sòylemedi. Kaynimin eski nisanlisini kòtùlediler bi de abartmis diye... kendi de sòyledim diyor o laflariNe istiyorsun kardesini bicaklamasini mi?Bence kiz kiskanclik yapti kaynin sizi ornrk verince en sonunda he asigim dedi
Umarim onu gòrmek istemiyorum çunkù artik. Her aksam evime gelip giden adam bu sekilde konusmamaliydi diye dùşünùyorumEşiniz bir sinirle söylemiştir diye düşünmüştür. Ama eşşeğin kulağına kar suyu kaçtı bi kere. Eskisi gibi gelmez evinize.
Umarim onu gòrmek istemiyorum çunkù artik. Her aksam evime gelip giden adam bu sekilde konusmamaliydi diye dùşünùyorum
yahu demes de kız da cok cooook kez sormuşsa he evet onu seviyorum diyip susturmuştur. o kızdan ayrılması da isabaet olmuş.Ben 6 aylik evliyim. Esimin kardesi var. Her aksam bizde. Nisanlisindan ayrildi bugùnlerde. Nisanlisiyla telefonda konustum. Senin yùzunden ayrildik dedi bana. Esimin kardesi devamli benden bahsediyormus nisanlisina. Kiz da sormus sen kardesinin karısından mi hoslaniyorsun demis kaynimda evet hoslaniyorum asigim ona demis. Beni aradi duyarsan yanlis anlama dedi kaynim. Kiz benimle konusurken agliyordu. Seni seviyor dedi. Esime anlattim baskasindan duymasin diye. Kardesim onu kòtù niyetle soylememistir diyor. Allah askina sinirle insan hiç hoslaniyorum asığım der mi?? Esim neden bu kadar umursamaz davraniyor sizce.
Kiz bu sekilde hic susmadi beni aradi esimi aradi.... Tanidik herkese sòylemissyahu demes de kız da cok cooook kez sormuşsa he evet onu seviyorum diyip susturmuştur. o kızdan ayrılması da isabaet olmuş.
Sizinle ayni fikirdeyim. Onun masum oldugunu dùsùnmùyorum. Bu saatten sonra cok daha mesafeli davranacagimm.her akşam gelmesinin niyeti belli olmuş işte
valla ben bu aileden korkardım adam seni taciz etse eşin sana inanmaz bile eve alma tekken
Kiz bisi dediyse o anda sinirden veya giciklik olsun diye demis olabilir. Kiz belki bisi soyledi kayninizda sizi korumustur. Kizda asikmisin vs gibi sacma sapan sozler soylemistir oda evet asigim demistir. Gercekten asik olsa sizi arayipta boyle bisi dedim diyemez. Hemde abi esisiniz. Kesinlikle kiza gicikligina demistir.Ben 6 aylik evliyim. Esimin kardesi var. Her aksam bizde. Nisanlisindan ayrildi bugùnlerde. Nisanlisiyla telefonda konustum. Senin yùzunden ayrildik dedi bana. Esimin kardesi devamli benden bahsediyormus nisanlisina. Kiz da sormus sen kardesinin karısından mi hoslaniyorsun demis kaynimda evet hoslaniyorum asigim ona demis. Beni aradi duyarsan yanlis anlama dedi kaynim. Kiz benimle konusurken agliyordu. Seni seviyor dedi. Esime anlattim baskasindan duymasin diye. Kardesim onu kòtù niyetle soylememistir diyor. Allah askina sinirle insan hiç hoslaniyorum asığım der mi?? Esim neden bu kadar umursamaz davraniyor sizce.
Ee simdi esin senin yaninda vay ser....siz felan dese bi daha geri donusu olmaz bunun.Belki kiz cok kiskancti adamin basinin etini yedi o da sinirle soyledi .Hadi cocuk olsalar kavga edip barisirlar diyecegim ama koca adamlarin kavga edip barismasi pek mumkun olmuyor hele boyle bi konuda.Ha diyosanki bana karsi hareketlerinden de sezdim o zaman ayri.Benim bi arkadasim vardi surekli yengesini overdi tanistim bi gun gercekten ovulecek kadinmis cok becerikli.Ama arkadasim asik mi kesinlikle hayir.Sen istiyorsun ki kocam benim icin aslan kesilsin kiskansin ama bunun geri donusu olmazElbette bicaklamasini istemiyorum ama bu kadar da normal davranmamali. Ona yaptiginin yanlis oldugunu bile sòylemedi. Kaynimin eski nisanlisini kòtùlediler bi de abartmis diye... kendi de sòyledim diyor o laflari
Sizce normal mi peki?? Ben onun yerinde olsam kiza bòyle birsey sòylemem her zaman benden bahsediyormus.. Neden bùyùk yengesi deģil de ben??Kiz bisi dediyse o anda sinirden veya giciklik olsun diye demis olabilir. Kiz belki bisi soyledi kayninizda sizi korumustur. Kizda asikmisin vs gibi sacma sapan sozler soylemistir oda evet asigim demistir. Gercekten asik olsa sizi arayipta boyle bisi dedim diyemez. Hemde abi esisiniz. Kesinlikle kiza gicikligina demistir.
Kesinlikle hayir aslan kesilmesin. Biz evlenmeden de hergùn beni ariyordu nisanlisini kotùlùyordu kaynim. Esime soyledim. Arama diyordu yinede ariyordu beni. O zamanlardan beri temkinli davraniyordum ona karsi..Ee simdi esin senin yaninda vay ser....siz felan dese bi daha geri donusu olmaz bunun.Belki kiz cok kiskancti adamin basinin etini yedi o da sinirle soyledi .Hadi cocuk olsalar kavga edip barisirlar diyecegim ama koca adamlarin kavga edip barismasi pek mumkun olmuyor hele boyle bi konuda.Ha diyosanki bana karsi hareketlerinden de sezdim o zaman ayri.Benim bi arkadasim vardi surekli yengesini overdi tanistim bi gun gercekten ovulecek kadinmis cok becerikli.Ama arkadasim asik mi kesinlikle hayir.Sen istiyorsun ki kocam benim icin aslan kesilsin kiskansin ama bunun geri donusu olmaz
Sadece yanlis konustuģunu ve bir daha benimle ilgili kimseyle konusmamasini isteseydi yeterdiiValla bana da kiz arkadasim yengene mi asiksin dese he ölüyorum askimdan diyebilirdim.
Yanlis anlama olmasin diye de soylemis zaten.
Eşinizden nasil bir tepki bekliyorsunuz ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?