- 5 Eylül 2014
- 14.245
- 50.138
- 598
- Konu Sahibi ADI MASAL OLSUN
-
Sadece yanlis konustuģunu ve bir daha benimle ilgili kimseyle konusmamasini isteseydi yeterdii
Benim icin anormal olan seyin ona normal gelmesi gerçekten beni çok şaşırttı ve üzdüIste yanlis bulmamis demek ki,
Gun gelip soz de ona bacanagina mi asiksin, baldizina mi sulaniyorsun, yengene mi yaniksin gibi bir soru sorarsaniz muhtemelen ondan da kardesininki gibi bir cevap alacaksiniz. Bu soruya bu cevap diyorlar herhalde.
Nerden biliyorsunuz nasil bahsettigini belki sizi yenge olarak seviyor davranislarinizi kisiliginizi seviyordur. Yengem soyle iyi boyle marifetli vs diyordur. Kizda varsa cekememezlik olabilir yani. Eger size asik olsa diyemez yenge boyle diye. Odu kopar abisinin kulagina gider diye.Sizce normal mi peki?? Ben onun yerinde olsam kiza bòyle birsey sòylemem her zaman benden bahsediyormus.. Neden bùyùk yengesi deģil de ben??
Umarim dediģiniz gibidir. Aşigim ona demis benim için. Cok fazla saçmalamış... Ilk beni aradi abime nasil sòyliycem sen sòylesen olur mu diyee.. Ben de esimi aradim sòyledim. Sonra da o esimi aramis . Nisanlisinin numarasini vermis. Onu ara ben karimla kardesime gùveniyorum de mesele kapansin demisNerden biliyorsunuz nasil bahsettigini belki sizi yenge olarak seviyor davranislarinizi kisiliginizi seviyordur. Yengem soyle iyi boyle marifetli vs diyordur. Kizda varsa cekememezlik olabilir yani. Eger size asik olsa diyemez yenge boyle diye. Odu kopar abisinin kulagina gider diye.
Kesinlikle hayir aslan kesilmesin. Biz evlenmeden de hergùn beni ariyordu nisanlisini kotùlùyordu kaynim. Esime soyledim. Arama diyordu yinede ariyordu beni. O zamanlardan beri temkinli davraniyordum ona karsi..
Niye kotuluyordu nisanlisini ne diyordu meselaKesinlikle hayir aslan kesilmesin. Biz evlenmeden de hergùn beni ariyordu nisanlisini kotùlùyordu kaynim. Esime soyledim. Arama diyordu yinede ariyordu beni. O zamanlardan beri temkinli davraniyordum ona karsi..
Bu kizla olmaz senin gibi iyi biri degil. Senin gibi fedakarliklar yapmiyor vb... benim esim biz nisanliyken onun nisanlisiyla beni hic kiyaslamadi ve benim kotù òzellliklerimi o kiza veya baskasina anlatmadiNiye kotuluyordu nisanlisini ne diyordu mesela
Himm anladim canim uzak dur bu kaynindan yani sana asik degilse bile karaktersizBu kizla olmaz senin gibi iyi biri degil. Senin gibi fedakarliklar yapmiyor vb... benim esim biz nisanliyken onun nisanlisiyla beni hic kiyaslamadi ve benim kotù òzellliklerimi o kiza veya baskasina anlatmadi
Sizinle ayni fikirdeyim. Artik konusmuyorum zaten onunlaHimm anladim canim uzak dur bu kaynindan yani sana asik degilse bile karaktersiz
"Fantezi" degil hanimefendi. Benim kaynimla aramda bir ask sevgi baģi yokBu günlerde kayın elti fantezisi gelişti burda
Bu kaçıncı
Ben 6 aylik evliyim. Esimin kardesi var. Her aksam bizde. Nisanlisindan ayrildi bugùnlerde. Nisanlisiyla telefonda konustum. Senin yùzunden ayrildik dedi bana. Esimin kardesi devamli benden bahsediyormus nisanlisina. Kiz da sormus sen kardesinin karısından mi hoslaniyorsun demis kaynimda evet hoslaniyorum asigim ona demis. Beni aradi duyarsan yanlis anlama dedi kaynim. Kiz benimle konusurken agliyordu. Seni seviyor dedi. Esime anlattim baskasindan duymasin diye. Kardesim onu kòtù niyetle soylememistir diyor. Allah askina sinirle insan hiç hoslaniyorum asığım der mi?? Esim neden bu kadar umursamaz davraniyor sizce.
Ben zaten kk daki konulardan bahsettim"Fantezi" degil hanimefendi. Benim kaynimla aramda bir ask sevgi baģi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?