Eşimin bu vurdumduymazlığı

Sadece yanlis konustuģunu ve bir daha benimle ilgili kimseyle konusmamasini isteseydi yeterdii

Iste yanlis bulmamis demek ki,
Gun gelip soz de ona bacanagina mi asiksin, baldizina mi sulaniyorsun, yengene mi yaniksin gibi bir soru sorarsaniz muhtemelen ondan da kardesininki gibi bir cevap alacaksiniz. Bu soruya bu cevap diyorlar herhalde.

Iste yanlis bulmamis demek ki,
Gun gelip soz de ona bacanagina mi asiksin, baldizina mi sulaniyorsun, yengene mi yaniksin gibi bir soru sorarsaniz muhtemelen ondan da kardesininki gibi bir cevap alacaksiniz. Bu soruya bu cevap diyorlar herhalde.
Benim icin anormal olan seyin ona normal gelmesi gerçekten beni çok şaşırttı ve üzdü

Sizce normal mi peki?? Ben onun yerinde olsam kiza bòyle birsey sòylemem her zaman benden bahsediyormus.. Neden bùyùk yengesi deģil de ben??
Nerden biliyorsunuz nasil bahsettigini belki sizi yenge olarak seviyor davranislarinizi kisiliginizi seviyordur. Yengem soyle iyi boyle marifetli vs diyordur. Kizda varsa cekememezlik olabilir yani. Eger size asik olsa diyemez yenge boyle diye. Odu kopar abisinin kulagina gider diye.

Umarim dediģiniz gibidir. Aşigim ona demis benim için. Cok fazla saçmalamış... Ilk beni aradi abime nasil sòyliycem sen sòylesen olur mu diyee.. Ben de esimi aradim sòyledim. Sonra da o esimi aramis . Nisanlisinin numarasini vermis. Onu ara ben karimla kardesime gùveniyorum de mesele kapansin demis

Kesinlikle hayir aslan kesilmesin. Biz evlenmeden de hergùn beni ariyordu nisanlisini kotùlùyordu kaynim. Esime soyledim. Arama diyordu yinede ariyordu beni. O zamanlardan beri temkinli davraniyordum ona karsi..
Kesinlikle hayir aslan kesilmesin. Biz evlenmeden de hergùn beni ariyordu nisanlisini kotùlùyordu kaynim. Esime soyledim. Arama diyordu yinede ariyordu beni. O zamanlardan beri temkinli davraniyordum ona karsi..
Niye kotuluyordu nisanlisini ne diyordu mesela

Niye kotuluyordu nisanlisini ne diyordu mesela
Bu kizla olmaz senin gibi iyi biri degil. Senin gibi fedakarliklar yapmiyor vb... benim esim biz nisanliyken onun nisanlisiyla beni hic kiyaslamadi ve benim kotù òzellliklerimi o kiza veya baskasina anlatmadi

Bu kizla olmaz senin gibi iyi biri degil. Senin gibi fedakarliklar yapmiyor vb... benim esim biz nisanliyken onun nisanlisiyla beni hic kiyaslamadi ve benim kotù òzellliklerimi o kiza veya baskasina anlatmadi
Himm anladim canim uzak dur bu kaynindan yani sana asik degilse bile karaktersiz

SiZ zaten gerçek olduğunu düşünüyorsunuz sanırım pek yüz vermeyin kaynınıza mesafe koyun aranıza

Ne saçma ya niyeti iyi olan bir insan ne olursa olsun asla yengesi için evet aşığım demez, diyemez. Eşinize bırakmayın bu işi kaynınız evinize çok sık gelirse rahatsız olduğunuzu ona siz söyleyin

Mesafenizi koruyun,tek olduğunuzda eve almayın,bu hem sizin,hemde kayninizin,iyiliği icin,malum eski nişanlı her önüne gelene anlatmış.....

"Fantezi" degil hanimefendi. Benim kaynimla aramda bir ask sevgi baģi yok
Ben zaten kk daki konulardan bahsettim
Sizin kaynınıza ilginiz yokta kaynınızın var gibi onu napcaz
Kim nişanlısına sürekli yengesinden bahsederki
6 aylık evlisiniz niye her Allahın günü sizde bu adam
Güya nişanlısının sorusuna kızıp he evet aşığım demiş , kızgınlıkla da olsa söylencek laf mı Allah aşkına
Bunu duyduğu anda kan beynine sıçrar insanın
Ne tiyniyetsiz tipler anlamadımki

Senin huyun iyidir. Oda nişanlısına seni örnek gösteriyordur. Benim abimde eşine yapardı kızardım bak benim kardeşime sen birşey yapamıyorsun çıt kırıldımsın. Mızmızsın. Bir dünya örnek veriyordur. bence art niyet aramayın. Laf anlatmaya çalışmıştır nişanlısına anlamamıştır oda o sinirle onun o saçma sorusuna cevaben öyle demiştir. Yoksa gelip size söylemez. Nişanlısı saçma sapan kıskanç bir insandır. Adamında burnundan getirmiştir. Belliki huyunuzu aile yaşamınızı seviyor ve örnek alıyor.bu güzel birşey. Boşu boşuna adama tepkili davranmayın. Yanlış hareketi olursa tabiki tepkinizi koyarsınız.

Cok ayip..
ister basindan atmak icin soylemis olsun,
Ister ciddi sekilde soylemis olsun hic fark etmez , bir iliskinin bitis sebebi olarak sizi gosteriyor olmasi bile , size yapilan buyuk bir ayiptir..

Bir iliskinin bitmesi icin illede birinin bir baskasina asik olmasi , yeni biri olmasi gerekmez..

Kizla birlikte olmak istemiyorsa, bu durumu aile bireylerine hele ki kardesinin esini hic dahil etmeden pek ala ayrilabilirdi kizdan..

Kizin sacmaliklarina ve kiskancliklarinada aciklik getirebilirdi..
Birde telefonda konusmussunuz..

Tamam kardesler birbirine girmesin bir savas icinde olmasin okey ama, en azindan esiniz kardesini saglam bir dille uyarabilir bir daha boyle seyler olmasin diyebilirdi.. dedi mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…