- 25 Temmuz 2013
- 3.822
- 12.044
- 208
- Konu Sahibi ADI MASAL OLSUN
-
Beni aradi duyarsan yanlis anlama dedi kaynim
QzBen 6 aylik evliyim. Esimin kardesi var. Her aksam bizde. Nisanlisindan ayrildi bugùnlerde. Nisanlisiyla telefonda konustum. Senin yùzunden ayrildik dedi bana. Esimin kardesi devamli benden bahsediyormus nisanlisina. Kiz da sormus sen kardesinin karısından mi hoslaniyorsun demis kaynimda evet hoslaniyorum asigim ona demis. Beni aradi duyarsan yanlis anlama dedi kaynim. Kiz benimle konusurken agliyordu. Seni seviyor dedi. Esime anlattim baskasindan duymasin diye. Kardesim onu kòtù niyetle soylememistir diyor. Allah askina sinirle insan hiç hoslaniyorum asığım der mi?? Esim neden bu kadar umursamaz davraniyor sizce.
Tartisiyolarmistir oda demistir sen yengenden mi hoslaniyosun oda sinirle evet asigim demistir damarina basmak icinn yaniBen 6 aylik evliyim. Esimin kardesi var. Her aksam bizde. Nisanlisindan ayrildi bugùnlerde. Nisanlisiyla telefonda konustum. Senin yùzunden ayrildik dedi bana. Esimin kardesi devamli benden bahsediyormus nisanlisina. Kiz da sormus sen kardesinin karısından mi hoslaniyorsun demis kaynimda evet hoslaniyorum asigim ona demis. Beni aradi duyarsan yanlis anlama dedi kaynim. Kiz benimle konusurken agliyordu. Seni seviyor dedi. Esime anlattim baskasindan duymasin diye. Kardesim onu kòtù niyetle soylememistir diyor. Allah askina sinirle insan hiç hoslaniyorum asığım der mi?? Esim neden bu kadar umursamaz davraniyor sizce.
Dùn aksam sòyledim. Herkesin içinde hemde...Ne saçma yaniyeti iyi olan bir insan ne olursa olsun asla yengesi için evet aşığım demez, diyemez. Eşinize bırakmayın bu işi kaynınız evinize çok sık gelirse rahatsız olduğunuzu ona siz söyleyin
Etrafimdakiler hep ona karsi dikkatli olmami sòylùyorlardi. Dikkate almadim ve o insanlari fesat niyeti kòtù insanlar olarak gordum meģer haklilarmişBence kız sizi her fırsatta eleştiriyordu. Kayniniz da olumlu konuşunca kız da ne bu kadar koruma aşık misin nesin dediyse? O lafa kızıp he aşığım seviyorum var mı bi diyeceğin demiş olabilir. Yoksa hareketlerinden anlardınız. Öyle bir şey hissettirdi mı?
Eßim konunun açilmasini bile istemiyor. Hayir uyarmadi kardesini. Uyarsaydi ben bu kadar mutsuz olmayacaktim zaten..Cok ayip..
ister basindan atmak icin soylemis olsun,
Ister ciddi sekilde soylemis olsun hic fark etmez , bir iliskinin bitis sebebi olarak sizi gosteriyor olmasi bile , size yapilan buyuk bir ayiptir..
Bir iliskinin bitmesi icin illede birinin bir baskasina asik olmasi , yeni biri olmasi gerekmez..
Kizla birlikte olmak istemiyorsa, bu durumu aile bireylerine hele ki kardesinin esini hic dahil etmeden pek ala ayrilabilirdi kizdan..
Kizin sacmaliklarina ve kiskancliklarinada aciklik getirebilirdi..
Birde telefonda konusmussunuz..
Tamam kardesler birbirine girmesin bir savas icinde olmasin okey ama, en azindan esiniz kardesini saglam bir dille uyarabilir bir daha boyle seyler olmasin diyebilirdi.. dedi mi ?
Ne alàka acabaaa??? Yasak ask iliski yasiyorum mu dedim size.. sacmalamayin gece gece yaaAşkı memnu diZisi mübarek
Hem de çok rahatsız edicii ... Mide bulandiriciiKesin kız sizi sürekli kıskanınca oda gıcık etmek için demiştir yani hareketlerde bi anormallik yoksa..
Ama çirkin bişey kayın kardeş ister istemez şimdi rahatsız olur insan böyle iş mi olur
Oha diyorum valla o kadar çok şey oluyor ki olabilir hoslanabilir diyorumBen 6 aylik evliyim. Esimin kardesi var. Her aksam bizde. Nisanlisindan ayrildi bugùnlerde. Nisanlisiyla telefonda konustum. Senin yùzunden ayrildik dedi bana. Esimin kardesi devamli benden bahsediyormus nisanlisina. Kiz da sormus sen kardesinin karısından mi hoslaniyorsun demis kaynimda evet hoslaniyorum asigim ona demis. Beni aradi duyarsan yanlis anlama dedi kaynim. Kiz benimle konusurken agliyordu. Seni seviyor dedi. Esime anlattim baskasindan duymasin diye. Kardesim onu kòtù niyetle soylememistir diyor. Allah askina sinirle insan hiç hoslaniyorum asığım der mi?? Esim neden bu kadar umursamaz davraniyor sizce.
Kizi basindan atmak icinde yapmis olabilir.Umarim dediģiniz gibidir. Aşigim ona demis benim için. Cok fazla saçmalamış... Ilk beni aradi abime nasil sòyliycem sen sòylesen olur mu diyee.. Ben de esimi aradim sòyledim. Sonra da o esimi aramis . Nisanlisinin numarasini vermis. Onu ara ben karimla kardesime gùveniyorum de mesele kapansin demis
Devamli bize gelip gitme orda burda sacma sapan şeyler duyuyorum dedimBi kere kıza kızıp he aşığım dese yenge böyle böyle oldu tartıştık kızdım böyle dedim yanlış anlama nolur kusura bakma falan filan der. Direk böyle dedim demiş. Zaten baştan beri nişanlısıyla kıyaslıyormuş o senin gibi değil diye. Demekki sizin hal ve hareketiniz hoşuna gitmiş. Bence hiçte art niyet aranmayacak bi olay değil. Kocanıza bişey diyemem belki kızmıştır içten içten ama kardeşine bu şekilde tepki verirse ailede kaos oluşur. En ufak bi ima bile buna sebebiyet verir. Allah iyi huylu insanlarla karşılaştırsın. Gerçekten kendinize dikkat edin. Bi olay olsa aile size bulur suçu emin olun.
Herkesin içinde nasıl söylediniz merak ettim,insanların tepkisi nasıl oldu?
Sen kaç yaşındasın ? Kaynın kaç yaşımda ?Hem de çok rahatsız edicii ... Mide bulandiricii
Baskasına asıgım desın yenge ne manaaKizi basindan atmak icinde yapmis olabilir.
Ben 20 o 28Sen kaç yaşındasın ? Kaynın kaç yaşımda ?
Ben 20 o 28
Yenge muhabbeti oldu kesin bana oyle geliyor. Bunun altindan bisi cikacagini sanmiyorum.Baskasına asıgım desın yenge ne manaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?