Eşimin bu vurdumduymazlığı

İki ucu ... değnek diye bir atasözümüz var , cuk uyuyor .
Beni aradi duyarsan yanlis anlama dedi kaynim

Ortada bir pişkinlik mevcut .
Yenge senden hoşlandığımı nişanlıma itiraf ettim . O söylerse , sende yanlış anlama .
Bu arada 6 aylık evlisiniz ama sizden çıkmıyorum .

Valla ya kaynınız sorunlu yada eski elti adayınız .

Eşinizde ayrı bir tuhaf ... Sinirden güleceğim gülemiyorum

Son düzenleme:
Bence kavga sirasindaa he hee seviyorum asigim ona gibi demis olabilirr diger turluyse siz anlardiniz bence hareketlerinden

Qz
Tartisiyolarmistir oda demistir sen yengenden mi hoslaniyosun oda sinirle evet asigim demistir damarina basmak icinn yani

Bence kız sizi her fırsatta eleştiriyordu. Kayniniz da olumlu konuşunca kız da ne bu kadar koruma aşık misin nesin dediyse? O lafa kızıp he aşığım seviyorum var mı bi diyeceğin demiş olabilir. Yoksa hareketlerinden anlardınız. Öyle bir şey hissettirdi mı?

Ne saçma ya niyeti iyi olan bir insan ne olursa olsun asla yengesi için evet aşığım demez, diyemez. Eşinize bırakmayın bu işi kaynınız evinize çok sık gelirse rahatsız olduğunuzu ona siz söyleyin
Dùn aksam sòyledim. Herkesin içinde hemde...
Etrafimdakiler hep ona karsi dikkatli olmami sòylùyorlardi. Dikkate almadim ve o insanlari fesat niyeti kòtù insanlar olarak gordum meģer haklilarmiş

Eßim konunun açilmasini bile istemiyor. Hayir uyarmadi kardesini. Uyarsaydi ben bu kadar mutsuz olmayacaktim zaten..

Kesin kız sizi sürekli kıskanınca oda gıcık etmek için demiştir yani hareketlerde bi anormallik yoksa..
Ama çirkin bişey kayın kardeş ister istemez şimdi rahatsız olur insan böyle iş mi olur

Kesin kız sizi sürekli kıskanınca oda gıcık etmek için demiştir yani hareketlerde bi anormallik yoksa..
Ama çirkin bişey kayın kardeş ister istemez şimdi rahatsız olur insan böyle iş mi olur
Hem de çok rahatsız edicii ... Mide bulandiricii

Oha diyorum valla o kadar çok şey oluyor ki olabilir hoslanabilir diyorum

Bi kere kıza kızıp he aşığım dese yenge böyle böyle oldu tartıştık kızdım böyle dedim yanlış anlama nolur kusura bakma falan filan der. Direk böyle dedim demiş. Zaten baştan beri nişanlısıyla kıyaslıyormuş o senin gibi değil diye. Demekki sizin hal ve hareketiniz hoşuna gitmiş. Bence hiçte art niyet aranmayacak bi olay değil. Kocanıza bişey diyemem belki kızmıştır içten içten ama kardeşine bu şekilde tepki verirse ailede kaos oluşur. En ufak bi ima bile buna sebebiyet verir. Allah iyi huylu insanlarla karşılaştırsın. Gerçekten kendinize dikkat edin. Bi olay olsa aile size bulur suçu emin olun.
Herkesin içinde nasıl söylediniz merak ettim,insanların tepkisi nasıl oldu?

Kizi basindan atmak icinde yapmis olabilir.

Devamli bize gelip gitme orda burda sacma sapan şeyler duyuyorum dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…