- 18 Haziran 2017
- 195
- 42
- 98
- 29
- Konu Sahibi laurabeybi
-
Hayır orada anneleri ile ilgili sıkıntımı belirttimBunun bide yiğen adıyla actıgınız baslıgı var
Hayır malesef bir hata yaptım düzeltemedim konunum biri kapanmaz mıKonudan 2 tane mi var
Üniversite mezunuyum ailem varlıklı insanlar onlar veriyor bazen para ama eşim istemiyor.siz neden çalışmıyorsunuz hamilelik sebebiyle mi? çalışıyorsanız kendi maaşınızdan vermeyin.
siz neden çalışmıyorsunuz hamilelik sebebiyle mi? çalışıyorsanız kendi maaşınızdan vermeyin.
Evet iki konuyu yanlışlıkla açtım düzeltemedim. 19 yaşında evlendim benDaha kaçıncı konu olacak merak ediyorum..
Her şey falso.
Yaşın daha kaç ki kendinden 13 yaş büyük birisi ile evlenmissin...Muhtemelen 19,20 yaşlarında bir evlilik oldu..
Ve hamilesin..
Asistanım olur musunuz <3Babası varlıklı imiş zaten avcuna para akitiyormus :) yani maddi anlamda zorlanmiyor( diğer konusunda yazdı )
u
Asistanım olur musunuz <3
Üniversite mezunuyum ailem varlıklı insanlar onlar veriyor bazen para ama eşim istemiyor.
Babası varlıklı imiş zaten avcuna para akitiyormus :) yani maddi anlamda zorlanmiyor( diğer konusunda yazdı )
u
O zaman lütfen asistanlığımi yapmayınız ben kendi kendimi anlatabilirim. Teskkurler :)Tesekkuler güzel bir isim var benim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?