Eşimin çalisma ortamı

Gerçekten beni anlayan bir yorum gördüm şükür,teşekkür ederim bende bumu başarmaya çalışıyorum
Bu arada kocanıza kendinizi bu şekilde ifade edebilirsiniz. İçinizi dökün ben böyleyim böyle şeyler yaşadığım için bu şekilde kıskançlık duyuyorum yanlış olduğunu bilsem de engel olamıyorum kendimle savaşıyorum. Beni yanlış anlama ama bana karşı bu konularda anlayışlı ol benimle hep konuş içimi rahatlat.. biz böyle konuştuk ve eşim bir kaç kere bana açıkça söyledi benim içim bu dışım bu benden şüphe etme diye. Sevdiğiniz insan gözünüzün içine bakıp konuşunca ve o samimiyeti hissettiğinizde gerçekten kendinizle daha güçlü başa çıkabiliyorsunuz. Daha rahat güvenebiliyorsunuz.
 
İşte.. aklını çok iyi kullanan çalışanlarımız var, onları kayıp edememki gerisi karakter meselesi zaten. Gizli veya açık. Böyle kafam daha rahat
Bana göre bu çözüm değil onu söylemek istedim, insanların zihniyetlerinde çözüm. Konu sahibi için ise yapacak olan fırsatını bulur ve yapar, kadın olan ortamda çalışsın ya da çalışmasın. İnsanın önce kendine sonra eşine güveni olacak yoksa zaten o ilişki sağlıklı dinamikler üzerine kurulmamıştır ve sağlıklı şekilde ilerlemez.
 
Umarım kıskandığını eşine belli etmiyorsundur. Çünkü düşünsene durup durup o kadındna uzak dur ondna uzak dur dersen bu sefer kendi kendine yoktan adamın kafasına saçma sapan vesveseler sokacaksın. Senin için çevresini değiştirmiş bir adam zaten dönüpte başka birilerinin ortmaına girmek istemez. Benim başımda bela vardı bir kız. eşimle konsere gidiyoruz aynı işyeşrnden bir baktım oda geldi eşime abuk sabuk şeyler diyo. Samimiymiş gibi adamda rahatsız oldu. ben hiç kıskanç değilim ama bir kadın hisseder ya öyleydi bizimki ben o kızı sevmedim. Send ebunu hissetmediğin kimseyle eşinin arasını açmaya çalışmamalısın. Bahsettiğim şey bazı kadınalr vardır ya böyle bir bakışından anlarsın ne yapmaya çalıştığını o cins işte ben eşimin beraber çalıştığı kızlarla hep arladaş oldum biz görüşüyoruz yıllardır
 
İşte sıkıntı o ki hiçbiriyle görüşemem .Dışarıdan giriş yasak içeriye o yüzden içlerinde nasıl kadınlar var bilmiyorum
 
Eşinizin bu kadar sosyal hayatı yoğunmuş madem neden görücü usulü evlenmiş?

Demek istediğim şu ki, sizin gözünüzde büyüttüğünüz gibi bir durum yok ortada. Keşke çalışma hayatınız olsaydı, o zaman bakış açınız çok çok farklı olurdu. Umarım eşinize bu durumları belli etmiyorsunuzdur. Kulağa hiç hoş gelmiyor ve kendinizden soğutursunuz. Sizin bir erkeğe iyi çalıştığının söylenmesi veya sigara içmelerinin ters geliyor olması, o işin yanlış olduğunu göstermez. Kendiniz söylüyorsunuz baskı altında büyüdüğünüzü. Bu doğru değil bakın buluttan nem kapar hale gelmişsiniz.

Bakın bizim bir komşu vardı. Adam evden işe işten eve bir tipti. Tam bir baba ve iyi bir eşti. Meğer aynı apartmanda evli bir kadınla senelerdir ilişkisi varmış ve kimsenin ruhu duymadı. Diyeceğim o ki, niyet çok çok önemli. Art niyetli olan biri her şekilde yapar merak etmeyin. Öyle bir niyeti olsa zaten size anlatır mi? Deli mi bu adam?

Bir de yakışıklı demişsiniz eşiniz için de, kime göre neye göre? Bol miktarda rahat olun yoksa bu düşünceler sizi hasta eder.
 
Ben çalışıyorum, çalıştığım yerde erkek öğretmenler bir tarafta oturuyor,kadınlar bir tarafta.Selamlaşmak ve dersler hakkında konuşmaktan başka aramızda özel bir muhabbet geçmiyor erkek hocalarımızla.Galba bu durum kişiden kişiye göre değişiyor.
 
İşte sıkıntı o ki hiçbiriyle görüşemem .Dışarıdan giriş yasak içeriye o yüzden içlerinde nasıl kadınlar var bilmiyorum
Çok pardon ama insanlar ekmek parası için oradalar. Niyetinizi temizleyin biraz yoksa korktuğunuz kesinlikle başınıza gelir. Direkt hayatınıza çekiyorsunuz şu an zaten.
 
Çok pardon ama insanlar ekmek parası için oradalar. Niyetinizi temizleyin biraz yoksa korktuğunuz kesinlikle başınıza gelir. Direkt hayatınıza çekiyorsunuz şu an zaten.
Niyetim kötü değil aslında,sadece herkes benim gibi düşünmüyor ve ben kıskanç bir insanım hep böyleydim.Bunda insanları suçlamiyorum,insanların bana böyle şeyler normal sıkma canını demesi için açtım bu konuyu...
 
Ben çalışıyorum
Size iş hayatının hiç mi katkısı olmadı? Sizin iş ortamında herkes cinsellik amaçlı veya aşk yaşamak için mi orada?

Kusura bakmayın ama yazdıklarınızı idrak edemiyorum. İş hayatınız varsa ve hala bu şekilde düşünüyorsanız destek alın gerçekten. Hayat böyle geçmemeli. Bir de eşiniz bu hassasiyetinizi biliyordur neden her şeyi anlatıyor? Yanlış anlaşılmaya açık şekilde anlatmış demek ki. O da ayrı bir konu.
 
Süz yine de Özgüven çalışmaları yapın bence. Kıskançlığın altında genelde bu vardır.
 
Var tabiki başka erkekler de ama kadınlar yoğunlukta .
Eşine güvenmekten başka çaren yok ve bu durumu kabullenmeye başlamalısın. Bu arada burda herkes dışarıdaki herkes melekmiş gibi yorumlar yapmış. 18 yaşımd abir mağazada işe başladım. Orda gördüğüm olay şu evli bir kadın nişanlı bir adama taktı adamın iki ay sonra nişanı var ve ben o evli kadının agzından öyle şeyler duydumki yerin dibine girdim adam dönüpte kadına bakmadı. Bahsettiğim aldında 20 yaşında ozamn erken evlenmiş. Gerçekten çok rezil insanlar var. Ama bu insanlar eşinle otobüste yoldada eşinle karşılaşabilir belki bir akrabanız bile olabilir önemli olan -ben ona güveniyorum diyebilmek.
 
Tabiki oldu olmaz mi.Çevremde herkes birbirine karşı mesafeli ve iş icabı konuşan insanlar bana öyle denk geldi galba.Sigara bile içse öğretmen arkadaşlarım farklı alanlarda içerler benim bulunduğum alan böyle bir yer.Lisede öğretmenlik yapıyorum.Müdürümüzle dahi saygı çerçevesinde muhabbet ederiz,işinizle ilgili konuşuruz bu kadar.
 
Üniversite de çok şahit oldum böyle olaylara,Biz arkadaşız diyip sevgili olanlar da dahil.O yüzden kadın erkek ilişkilerine çok samimi bakamıyorum bende
 
Üniversite de çok şahit oldum böyle olaylara,Biz arkadaşız diyip sevgili olanlar da dahil.O yüzden kadın erkek ilişkilerine çok samimi bakamıyorum bende
Yani dediğim gibi bir kadın bir kadını tanır hemen hisseder o ucuz kumaşın kokusu hemen çevreye yayılır ama bu bahsettiğiniz olay ben sanmıyorum bu şekilde olacağını işi çabuk kaptın demesi felan. Tam aksine bu bahsettiğim ucuz kumaşlılar varya önce çok namusluyuz diye dolanır ortalıkta hiç bişey konuşmaz izler izler bir bakışı bir tavrı sonradan yavaş yavaş konuşmaya başlar emin ol iyi niyetle birinin birine su uzattıgını görse döner su uzatana o. Der kendisi ne haltlar yer Allah bilir .
 
Doğrudur öyleyse teşekkür ederimm
 
sizin bunu yapmanız insanların karşı cinsle ilişki kurmasının önüne mi geçecek ?
senelerdir erkeklerle aynı ortamda çalışıyorum, hiç sizin dediğiniz tarzda bişey yaşamadım, şahit de olmadım
kadın erkek karışık çalışırız ve samimiyetimiz de vardır arkadaşça, yoldaşça, belirli sınırlara saygı duyulan
sizin içinde olduğunuz çevrede sorun var belli ki
ne yapıyorlardı mesela aynı ofiste ?
 
Aklı başında çalışan kadının inanın sizin kıskançlık düşüncelerini aklına getirecek zamanı yok şu hayat özellikle son zamanlarda herkes için o kadar zor ki herkesin kendine göre özel imtihanları uğraşları var evini düzenini akşam yapacağı yemeği çoğunu çocuğunu faturalarını borçlarını işyerinde yetiştirmesi gereken işlerini düşünmekten bir bakmışsınki akşam olmuş. Rahat olun saygı çerçevesinde sigara çay molasında iki cümle sohbet etmekten kımseye zarar gelmez. Karaktersiz bir adamsa kocanız zaten evde yanınızdayken telden internetten dahi yapacağını yapar engelleyemezsiniz
 
Kusura bakma da sabahın köründe üç kuruş için uyanıp tonlarca mobing gördüğümüz iş yerlerine sırf senin müko kocan gibi erkeklerle muhattap olmak için gitmiyoruz! Kimse senin "yakışıklı" kocana kalmadı. Çok istiyorsa muhattap olmayacak herkesten uzak duracak. Kendini ne zannediyorsun ya. Herkes senin kocanın peşinde mi koşuyor? Medeniyet diye bişey var haberin var mı? Çalışan kadınların hepsi erkek erkek diye dolanmıyor etrafta. İnsanlar konuşarak iletişim kurar. O zaman eşine söyle put gibi girip işini yapıp geçsin. Milletin karısı kızıyla yağmur altında sigara içip muhabbet etmesin.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…