- 1 Haziran 2017
- 720
- 1.519
- 113
- Konu Sahibi Susanna123
-
Bu erkeklerin hepsi aynı bana göre artık pislikler hepsinden iğreniyorum en iyisi bile yiyor bu haltları buna eminim şimdi herkes topa tutar beni bu yüzden ama herkesin düşüncesi kendine..Ay erkeklerin bu salak salak fantezileri midemi bulandırıyor valla.. Fantezinin bile bi asaleti var yahu! 31 şov nedir ya, allah akıl fikir versin ergenlikte takılıp kalan şu erkeklere..
Biz bayanlar başımıza gelmesini istemediğimiz hiç bişeyi yapmıyoruz başkasına . Sadığız duygusalız güveniyoruz kırılganız ama erkekler en ufak bi arkadaş müdahelesiyle deişiveriyorlar malesefBiz bayanlar neden merak etmiyoruz benim başımı kaşıyacak bile vaktim plmıyordu yeri geliyor bebeğim ev işler derken akşamı ediyorum ben böyle didinirken bana bunı yapması ben hala şoktayım kendime gelemedim ağladım ettim ama içimde bir yumru var oturdu kaldı
merhaba evet lisede aynısı bizim arkadaşımızın da başına gelmişti çok ağlamıştı o günü hiç unutmamıştır o da eminim
zaten aldatmış sayılacaktı yayına girmiş olsaydı üstelik bir kişi ile de değil yayına giren herkesleOff kendimi sizin yerinize koydum da gercekten cok kotu bir durum. Sanirim aninda sogurdum ve bir daha asla eskisi gibi olmazdim. Bosanip bosanmama konusunda yorum yapmayacam ama gercekten cok kotu bir durum. Aldatmasi bile bundan daha iyi neden biliyor musun cunku bir sekilde aldatmanin aciklamasi olabilir( kabul edilir degil tabiki ama kendi icinizde sizi hafifletecek nedenler uretebilirsini) ama bu o kadar kotu ki! Resmen aciz, sefil, sapik ve karaktersiz bir adamla evli oldugunu fark ediyorsun. Direk ben ne yapmisin diyorsun. Ben bu kadar kor muymusum de bu aciz herifle evlenmisim diyorsun. Allahim kimseye yasatmasin. Allahim sana sabir versin. Keske aldatsaymis bundan daha iyiymis.
Bence bu aldatmaktan cok daha sapikca bir durum. Bir kere seni izleyenlerin hemen hepsi 15-16 yaslarinda ergen kizlar ve kendi gibi sapik erkekler. Cok fena. Bu sadece seyim degisik bir kadin gorsun meselesi degil. Resmen sapiklik!zaten aldatmış sayılacaktı yayına girmiş olsaydı üstelik bir kişi ile de değil yayına giren herkesle
o bir deyim ya,şeyini ulu orta açıyor yani ay ben nasıl anlatayım
Size tek bir soru evlimiziniz bilmiyorum ama eşiniz böyle birseyi yapsa meraktan veya sapkın gerçekten bir daha yüzüne bakıp aynı yatağa girebilir mısınız hayır burda kimse gaz verdiği falan yok olacak iş değil meraktan yapılacak birşey olamaz bu yaptığı bir sapkınlık insan igrenir gerçektenTerapiste gidin önce çok ani karar veriyorsun bence. Hala güvenin geri gelmedi yok yapamıyorum ben dersen ayrilicam kesin dersen o zaman ailene açarsın bu kararını da ister terapiste git ister gitme böyle iki günde verme. Bence bir kere denemesiyle aylarca bu işi yapması arasında fark var. Gerçekten teşhirci mi seni kızını da böyle çekip atar mı yoksa gerçekten meraktan mi girdi. Bunlar soru isareti. Kimsenin gazına gelme derim.
Evden kovdum tekrar defolsun gitsin arabada mı yatar nerde yatar bilmemKonu sahibi naptı eşinin davranişları nasil aranız nasıl merak etyom şimdi davranişlari nasil pişmanmi ?bebeginle sana allah sabır versın cok zor durum ölduresı gelır oyle adami insan
Bu erkeklerin hepsi aynı bana göre artık pislikler hepsinden iğreniyorum en iyisi bile yiyor bu haltları buna eminim şimdi herkes topa tutar beni bu yüzden ama herkesin düşüncesi kendine..
Peki işyerinde iş arkadaşlarının içinde evli çolukları çocukları olan adamların bunları konuşmasına ne diyorsunuz? Bu kadar haysiyetsizler ben bir bayan arkadaşıma anlatamam böyle şeyleri işte şeyini gösteriyorsun ve kızlar geliyor senin işini görüyor gibisine kusura bakmayın dilim bu kadar varıyor.
Canlı yayın yapan genç kızlara tanık oldum girmemle bide video değiliz gerçeğiz deyip dans ediyorlar gencecik kızlar harcıyorlar kendilerini yazık çok yazık ne geçiyor ellerine kendilerini ifşa edince çok merak ediyorum hiç ar namus kalmadı mı hadi erkeklerde yok onu anladık ama bayanlar da kötüye gidişat var
zaten aldatmış sayılacaktı yayına girmiş olsaydı üstelik bir kişi ile de değil yayına giren herkesle
Siz ne saçmalıyprsunuz ya? Yorum yazmış olmak için yazmayın.Gerçekten kendini böyle mi avutuyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?