Eşimin canlı yayın yapması

Ay erkeklerin bu salak salak fantezileri midemi bulandırıyor valla.. Fantezinin bile bi asaleti var yahu! 31 şov nedir ya, allah akıl fikir versin ergenlikte takılıp kalan şu erkeklere..

Ay erkeklerin bu salak salak fantezileri midemi bulandırıyor valla.. Fantezinin bile bi asaleti var yahu! 31 şov nedir ya, allah akıl fikir versin ergenlikte takılıp kalan şu erkeklere..
Bu erkeklerin hepsi aynı bana göre artık pislikler hepsinden iğreniyorum en iyisi bile yiyor bu haltları buna eminim şimdi herkes topa tutar beni bu yüzden ama herkesin düşüncesi kendine..

Peki işyerinde iş arkadaşlarının içinde evli çolukları çocukları olan adamların bunları konuşmasına ne diyorsunuz? Bu kadar haysiyetsizler ben bir bayan arkadaşıma anlatamam böyle şeyleri işte şeyini gösteriyorsun ve kızlar geliyor senin işini görüyor gibisine kusura bakmayın dilim bu kadar varıyor.

Biz bayanlar başımıza gelmesini istemediğimiz hiç bişeyi yapmıyoruz başkasına . Sadığız duygusalız güveniyoruz kırılganız ama erkekler en ufak bi arkadaş müdahelesiyle deişiveriyorlar malesef

Canlı yayın yapan genç kızlara tanık oldum girmemle bide video değiliz gerçeğiz deyip dans ediyorlar gencecik kızlar harcıyorlar kendilerini yazık çok yazık ne geçiyor ellerine kendilerini ifşa edince çok merak ediyorum hiç ar namus kalmadı mı hadi erkeklerde yok onu anladık ama bayanlar da kötüye gidişat var

Off kendimi sizin yerinize koydum da gercekten cok kotu bir durum. Sanirim aninda sogurdum ve bir daha asla eskisi gibi olmazdim. Bosanip bosanmama konusunda yorum yapmayacam ama gercekten cok kotu bir durum. Aldatmasi bile bundan daha iyi neden biliyor musun cunku bir sekilde aldatmanin aciklamasi olabilir( kabul edilir degil tabiki ama kendi icinizde sizi hafifletecek nedenler uretebilirsini) ama bu o kadar kotu ki! Resmen aciz, sefil, sapik ve karaktersiz bir adamla evli oldugunu fark ediyorsun. Direk ben ne yapmisin diyorsun. Ben bu kadar kor muymusum de bu aciz herifle evlenmisim diyorsun. Allahim kimseye yasatmasin. Allahim sana sabir versin. Keske aldatsaymis bundan daha iyiymis.

zaten aldatmış sayılacaktı yayına girmiş olsaydı üstelik bir kişi ile de değil yayına giren herkesle

Tabi bu şekilde girmemiş daha doğrusu girememiş olması da savunduğum anlamına gelmiyor rabbim görmemi istedi gördüm demekki bunda da var bir hayır diyorum

Bu insanlara ne oluyor ya
Adam bunu çekip gösterdi diyelim
İzleyenler neyi izliyo sanki çok sıradışı bi olay var
Adam neden gösteriyo gösterince ne oluyo sordunuz mu

zaten aldatmış sayılacaktı yayına girmiş olsaydı üstelik bir kişi ile de değil yayına giren herkesle
Bence bu aldatmaktan cok daha sapikca bir durum. Bir kere seni izleyenlerin hemen hepsi 15-16 yaslarinda ergen kizlar ve kendi gibi sapik erkekler. Cok fena. Bu sadece seyim degisik bir kadin gorsun meselesi degil. Resmen sapiklik!

Size tek bir soru evlimiziniz bilmiyorum ama eşiniz böyle birseyi yapsa meraktan veya sapkın gerçekten bir daha yüzüne bakıp aynı yatağa girebilir mısınız hayır burda kimse gaz verdiği falan yok olacak iş değil meraktan yapılacak birşey olamaz bu yaptığı bir sapkınlık insan igrenir gerçekten

Konu sahibi naptı eşinin davranişları nasil aranız nasıl merak etyom şimdi davranişlari nasil pişmanmi ?bebeginle sana allah sabır versın cok zor durum ölduresı gelır oyle adami insan

Bu erkeklerin hepsi aynı bana göre artık pislikler hepsinden iğreniyorum en iyisi bile yiyor bu haltları buna eminim şimdi herkes topa tutar beni bu yüzden ama herkesin düşüncesi kendine..

Gerçekten kendini böyle mi avutuyorsun?

Sadece görmek istediği yazıları cımbızla çekip yorum yapacak olan arkadaşlar baştan söylüyorum fikrinize ihtiyacım yok kendinize saklayın özel fikirlerinizi. Buraya yorum yazarken karşınızdaki insanın ruh halini düşünerek yorum yapmaya davet ediyorum herkesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…