Eşimin canlı yayın yapması

Mide bulandirici.
"Ama esim cok iyi biridir" bahanelerine sarilmissiniz bile.
Sizi de anliyorum bebeginiz var ama adam sapik ise ki sapik belli; yoklugundan cok varliginin zarari dokunur cocugunuza.
Bence gerekeni yapin.

Sevgili S Susanna123 buradaki yorumları okuyarak iyice kendinizi paralamayın lütfen. Bunu yaptı diye ille de size ya da çocuğunuza da zarar verecek diye bir şey yok. Bunlar sadece olasılıklardır ve bu tarz olasılıklar herkes için vardır. Yani kimse büyük konuşmasın. Sonuç olarak insan doğası, cinsellik ve uyarılma şekillerimiz gerçekten karmaşık süreçlerdir. Bu tarz sapmalar, aşırı davranışlar görülebiliyor. Bu tamamen eşinizin iç dünyasıyla alakalı bir sorun. Bunun tam olarak ne olduğunu tanımlamak için de yardım alabilirsiniz. Bu durum sadece sizin başımıza gelmiş gibi de düşünmeyin. Bu tarz problemlerle karşılaşabilen birçok çift var. Burda önemli olan şudur; gerçekten soruna işaret eden bir durum var mı bunu tespit etmek gerekir. Bunu da profesyonel bir yardım alarak çözebilirsiniz. Bunlar utanılacak, çekinilecek şeyler değil. Hepimiz insanız ve hepimizin başına gelebilir bu tarz şeyler. Çünkü eşimiz de olsa ailemiz de olsa kimseyi yüzde yüz tanımak mümkün değil. Biraz sakinleşin, kaygı seviyenizi düşürün ve bir terapistle görüşün. Bu görüşmelerin sonucuna göre de bir karar verirsiniz.

Haklisiniz Allah korusun..
Insan boyle biriyle nasil cocuk buyutmeye cesaret eder.
Keske hesabini fotograflasaydiniz, cok isinize yarardi davada.
Hakkinizda hayirlisi olsun.
Vardir bunda da bi hayir, boyle bi adamla cocuk buyutmemeniz gerektigini gostermis Allah.

Çok zor bir durum ya. Konu dün okuduğumdan beri aklımda. Konu sahibi şimdi ne yapacaksın? Eşine güvenin de kalmamıştır artık. Güven kırılınca insan yıkılıyor. Şu an nasıl bir durumdasınız tahmin dahi edemiyorum.

Allah yardımcınız olsun. Çok zor yasadiklariniz.

Suc üstü yakalamıs ya da tavırlarından
sanırım bi halt karıstıracgı hatta beljş karıstırmaya basladıgı icin karısı iceri girince ister istenez paniklemis, o kızı anlıyorm esim benden gizli kardesine para gönderdignde ve ben telini elime aldgmda sapsallasmıstı, belliydi icinde gizli bsy oldugu. Böyle bir panik haline girmis adam ki karısı incelemis telini. Tabi onun yasadıgı üzüntü benimkine benzemiyor

empatinizi anlıyorum mantıklı ve haklı da buldum.
keşke konu sahibesi o kadar sordum bu cevabı verseydi.

keşke konu sahibesi o kadar sordum bu cevabı verseydi.[/QUOT
keşke konu sahibesi o kadar sordum bu cevabı verseydi.
Bana kalırsa onu affedebilmek adına actı konuyu, meraktan yapmıstır, bi kereliğine affet yuvanı yıkma vs. msjlar bekliyordu farkında olmadan. Yorumların gidişatı onu daha cok çıkmaza sokmus olmalı..

Maalesef o anki şok ile aklıma fotoğraflamak gelmedi keşke yapmış olsa idim

Maalesef o anki şok ile aklıma fotoğraflamak gelmedi keşke yapmış olsa idim
Dava acıyor musunuz? Cok fazla burnumu sokmak istemiyorum ancak babam avukat, böyle olaylarda fotograf cok gerekli olmuyor coğu zamanda kabul edilmiyor, yasa dısı sayıyorlar, gizliliği ihlalden ancak savcılık o telefonla neler yapılmıs bulabiliyor. Ayrıca kadın yaptıgında direk bosanma sebebi olurken erkek yaptıgında uzaklastırma gibi seylerle kalabiliyor. Tabi sebeb bu olacaksa, anlasmalı bosanma olmadıgı sürece zorluyorlar. Benim sahsi fikrim bosanmasanız dahi lütfen iyice süründürün. Bu tarz seylerin saplantılı ya da sapıklık olduguna karar verilebilmesi icin yasal olarak 6 ay boyunca devam etmesi lazım. Kücük bir ihtimal dahi olsa meraktan, o an ki suursuzlugndan kaynaklanan birsey mi buna emin olmaya calısın.

Henüz açılmış bir dava yok ailelere de haber edilmedi çünkü nasıl anlatılır bilemiyorum telefonda yayına henüz girmemiş olduğu için kayıtlı bişey çıkacağını zannetmiyorum ama başka okuduysa kayıtlardan bulurlar diye düşünüyorum ben

Haklısın nasıl anlatacaksın, hangi kelimeleri sececeksin? Ya karsına yapmaz iftira diye bir cümle cıkarsa? Ya da daha kötüsü erkek adam yapar derlerse? Ne tarz bi ailesi var esinizin ya da sizin bilemedigim icin bu konuda pek fikir yürütemiyorym, ancak en doğrusu sizin ne düsündügünüz.. Emin olmadan bir adım atarsınız geri dönüsü olmaz. Sizi ya da esinizi burda kimse tanımıyor en doğru kararı siz verirsiniz.. Ama affetseniz dahi ilişkinizin eskisi gibi olmayacagını düsünüyorum. Affetmediginiz taktirde de daha iyi olacagının garantisi yok. Allah yardımcın olsun, suan nasıl bi ruh hali icinde oldugunu düsünemiyorum bile :/

Midem bulandı.
Böyle adamı evimin kapısından sokmam bırak evlilik sürdürmeyi.
Or... bir adamla evli kalırım ( bu sıfat sadece kadınlara mahsus değildir) ,böyle bir adamla da aynı evde kız çocuk yetiştiririm diyorsanız buyrun boşanmayın.

Onun bedeni onun karari

Ama neticede bir teshirci ile evlisiniz. Kabul edip etmemek size kalmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…