Eşimin çapkın arkadaşı

keşke bu mesajı yazmadan önce konu açsaydınız.

eşinizin etkilenmesinden korktuğunuzu anlıyorum bununla beraber kimse çocuk muamelesi görmekten hoşlanmaz. umarım bu mesaj onun inatçı tarafını harekete geçirmez.
Her aksam bana tercih edip kaçtıgı arkadas bu ise eğer bende lafımı sözümü esirgemem
Karsıma alıp konustıgumda verecegi tepkileri o kadar iyi bliyorumki
Sert üslup ile üste cıkmaya calscak ve bnm bütün devreler yanınca söyleyecegm hersey içimde kalcak
Şu an zaten cevap bile yazmadı
Konunun aksama kalcagı belli

Bu nasıl bir üslup ya,dövseydiniz kadını konu sahibi.Yok ben sizin kadar geniş değilim falan ne demek ya.Beğenmiyorsanız mesajını düzgün bir şekilde belirtin ya da ters gelen neyse söyleyin.

Ayrıca mesaj olmamış,sakince yüz yüze konuşmak daha etkili olurdu benim düşüncem.

SiZin için konu boşanmaya gidecek kadar ciddi,ama mesajla halletmeye çalışacak kadarda basit. Elbette uyarabilirsiniz eşinizi görüşmeni istemiyorum diyebilirsiniz ama tarZınız yanlış..
Ama bazı insanların anlycagı dil vardır
Sakin konusunca daha da üzerme gelyor
O yüzden böyle kestirip attım
Ama keske daha sakin olsaydim
Şu anda nasl telafi ederm blmyorm iyice cıkmaza soktum herseyi

Ama şu an da ben farklı konu da polemik yasycak durumda değilim
Polemik seven baska yere gitsin
Anlıyorum. Ne yorum yazsambilemedim. Maalesef erkekler! genel olarak böyleler. Demekki çıkarı var ki o kişi ile arkadaşlık ediyor. Size değer veriyor ise zaten ilişkisini keser o kişi ile. Kesmezse ne yapmanız lazım ben bile çıkamadım işin içinden

Anlıyorum. Ne yorum yazsambilemedim. Maalesef erkekler! genel olarak böyleler. Demekki çıkarı var ki o kişi ile arkadaşlık ediyor. Size değer veriyor ise zaten ilişkisini keser o kişi ile. Kesmezse ne yapmanız lazım ben bile çıkamadım işin içinden
Bende çıkamadim ve boguluyorum
Bu zamana kadar hep kendi bildgni okudu her konuda
Bundada geri adım atcagnı hiç sanmyorum
Üstelk kesin birde beni suçlu etcek
Düşündükçe boguluyorum

Napcam peki ?
Şu an nefesm daralyo psikoljk çöküntü halndeym
Kendmi suclu hissedyorum

Sakin olun,siz de düşüncelerinizi söylediniz sonuçta ona.
Ben yerinizde olsam sert bir dille yazdığımı itiraf ederdim ve tatlı bir dille arkadaşından hoşlanmadığımı söylerdim.
Ama o kişinin düşündüğünüz gibi biri olması eşinizi de öyle biri yapmaz.Arkadaştır sonuçta,ama herkesin aklı fikri var.Bence arkadaşlıklarını direk kesmeyi istemek doğru değil,hem isteseniz de onu arkadaşına daha çok itmiş olursunuz.

Sakin olun,siz de düşüncelerinizi söylediniz sonuçta ona.
Ben yerinizde olsam sert bir dille yazdığımı itiraf ederdim ve tatlı bir dille arkadaşından hoşlanmadığımı söylerdim.
Ama o kişinin düşündüğünüz gibi biri olması eşinizi de öyle biri yapmaz.Arkadaştır sonuçta,ama herkesin aklı fikri var.Bence arkadaşlıklarını direk kesmeyi istemek doğru değil,hem isteseniz de onu arkadaşına daha çok itmiş olursunuz.
Biliyorum istesem de kesmez zaten
Huyunu bliyorum ben bir adım atsam o tamamen üzerme gelcek ve kendni haklı cıkarmak içn elinden geleninyapcak
O yüzden taviz vermek istemyorum
Zaten onun şahsına bsy demedim
Tamamen gördklermi ifade ettim sert oldu
Daha önce de eşini aldatan bir arkadası vardı
O yüzden güvenemyorum
Esimde hala aile erkeği gbi değil
Önceki konularmdan bilen bilir
Vaktinin büyük kısmını arkadaslaryla gecirir
Bana pek vakit ayırmaz

Eşimin her aksam buluşup 2-3 seneden beri samimi bir arkadası var
Aralıksız her akşam buluşurlar ve işten cıkar çıkmaz adam benden önce arar
Çok samimiler
Ben bu adama yeni facebooktan baktım
Sosyal hesabm olmadgi için daha önce tesebbüs etmedm böle bsye
Adamın arkadasları görünüyordu
Bir sürü o.... bayan arkadası var
Yollu oldukları fotograflarından verdkleri pozlardan belli
Bunları görünce basımdan kaynar sular döküldü
Adamla beraber resm yok ama kendi profllernde var
Bu tip kadınlarda baya var ve hepsi bu şehirden
Eşim bu adamı cok sever çokta samimiler
Bunları gördkten sonra eşime şöyle bi msj attm
BANA BAK O xxxxxx midir NEDİR HİÇ TEKİN ADAM DEĞİL ONUNLA MUHATAP OLMANI İSTEMİYORUM
FACEBOOKTAN HESABINI GÖRDÜM BİR SÜRÜ O..... ARKADASLARI VAR.ADAM ....... TEKİ HEMDE ÇOĞU bu şehirden...O.... HEPSİ.!!!KESİNLİKLE SAMİMİ OLMANI İSTEMİYORUM
SEN ARKADAS KONUSUNDA NERDE ABUK SUBUK İNSAN VARSA ONU BULUYORSUN
KİŞİ ARKADASINDAN MUTLAKA ETKİLENİR Bİ YERDEN HUYUNU KAPAR...
BU BENİM İÇİN ÇOK CİDDİ BİR KONU
BOŞANMAYA KADAR GİDER

böyle msj yazdım neler olucak bilmyorum msj mi okudu ama henüz cevap gelmedi
Elim ayagım titryo lütfen yalvarıyorum bana mantıklı fikirler verin nolur
Çoğu evlilikler işte bu arkadaşların etkisi ile doğru yoldan yanlışa sattıkları için bitiyor şöyle arkadaşını söyleyim ne olduğunu diye boşuna dememişler illaki bazı olacakları görmek için alim vs olmak gerekmiyor yaşanılanlar ve doğuracağı kötü sonuçlarıda beraberinde getirir kocana şimdi sesin çıktı çıktı yoksa artık alışkanlık huy edinmişse arkadaşı gibi olur sonunda Allah muhafaza eylesin yuvanızı inşallah amin canım

Ne kadar gereksiz bir mesaj, ne kadar fevri bir tavır, ne emrivaki bir yaklaşım, ne patronvari bir tarz, ''bu ne saçma hayat, bu ne serkeş hayat, bu ne biçim hikaye böyle?''
Sizin yaklaşımınız ne olurdu ?
Gerçekten bunca yargılamadan sonra en cok merak ettiğim sey bu ???

Back
X