- 6 Ağustos 2009
- 3.237
- 3.063
- 333
- 41
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben güzelim bu kadın böcek, nasıl irrite geldi yorumunuz anlatamam. Aylardır ilk defa yazasım geldi bu yorumun üzerine.Yuzum guzel 45 kiloyum ve bu kadini bocege benzettim cunku bocege benziyor surati :d fizik dedigin gogus falan yok kimin kabusu olacak bi tip ki kas yigini kalca bacak iste
%1 :) yanı yazsanda okumaz.okusa da tınlamaz.ama hayranıylaa evlenen de var.Bişey sorulan evli olmazsada ünlü birine msj la ulaşma oranınınyüzde kaç görüyorsun meraktan soruyorum ters tepmediğini varsaysak![]()
al benden de o kadar... kadın popstarlar gibi, sosyal medya fenomenleri gibi kadın, mesleğinde almış yürümüş dünya çapında şöhrete ulaşmış belki de... sizin -tırnak içinde söylüyorum sümüklü- kocanızı napsın. nerden bilcek nerden hatırlıcak nerden görcek... kocanız david beckhamsa iş değişir amaBu erkekleri anlamak gerçekten inanılmaz zor. Ne kadar tuhaf bir durum. Capkinlik mi bilemem de bu kadın eşinizi hatirlamiyordur bile eminim sosyal medya üzerinden cevap da vermemiştir. Kadının fotoğraflarını da silin gitsin. Erkekler çok değişik çok.