Eşimin çapkınlığı

Hayranlıkta olabilir, ben umursamazdım. Benim 2 telefonumun da ana ekranında hayran olduğum sanatçının resmi var, sosyal medayadan da takip ediyorum. her konserine gidiyorum. Mesaj da atıyorum(aşk mesajı değil tabi :) ). Bence bunda birşey yok.

Bu arada merak eden varsa kadının adı: Jessica Ennis - Hill, evli, 30 yaşında.

Yuzum guzel 45 kiloyum ve bu kadini bocege benzettim cunku bocege benziyor surati :d fizik dedigin gogus falan yok kimin kabusu olacak bi tip ki kas yigini kalca bacak iste
Ben güzelim bu kadın böcek, nasıl irrite geldi yorumunuz anlatamam. Aylardır ilk defa yazasım geldi bu yorumun üzerine.
Konu sahibi ben olsam tribin alasını atarım, bir güzel cırlarım. O ünlü nasıl olsa ulaşamaz mantığı bana ters. Bakmayacak arkadaş, sporcu olarak fanı olsun, müsabakalarınu takip etsin, başarılarına sevinsin falan da hatun olarak beğenmesin.

Hayran bencede. Gerçi fotolarını depolaması can sıkıcı.

En azından tenis sporcusu değil Allah muhafaza:KK53:

Abartılmış ama basit bir hayranlık durumu..Kadının göreceli özelliklerinin veya birlikte olabilme ihtimallerinin tartışılmaması gerekir bence..
Çekici gelen birşey var demek ki onun ne olduğunu biz bilemeyiz asla :KK51:
Mesaj atması da hayranlığından bi cevap gelirse diye ummuştur yoksa aşkına karşılık beklediğinden değildir yani..
Ha bizimki de Gülşen Bubikoğlu'nu
övüyor yanımda ona bile bozuluyorum o ayrı da bunu çapkınlık olarak değerlendirmiyorum tabi ki :KK20:

Hayranlık mı? Benim eşim nasıl bir kadına hayran olabilir ve ben bunu hayranlık diye geçiştirebilirim? Mümkün değil.

Bu erkekleri anlamak gerçekten inanılmaz zor. Ne kadar tuhaf bir durum. Capkinlik mi bilemem de bu kadın eşinizi hatirlamiyordur bile eminim sosyal medya üzerinden cevap da vermemiştir. Kadının fotoğraflarını da silin gitsin. Erkekler çok değişik çok.
al benden de o kadar... kadın popstarlar gibi, sosyal medya fenomenleri gibi kadın, mesleğinde almış yürümüş dünya çapında şöhrete ulaşmış belki de... sizin -tırnak içinde söylüyorum sümüklü- kocanızı napsın. nerden bilcek nerden hatırlıcak nerden görcek... kocanız david beckhamsa iş değişir ama :ukala::halay:

simdi kendimizi kandirmayalim hepimizin hayran oldugu izlerken ic gecirdigi "ne kadar yakisikli yahu" dedigi birisi var degil mi? Var. Biz de o kisiyi gorsek fotograf cektirmek istemez miyiz? Isteriz. Ben mesela Bradley Cooper'a, Channing Tatum'a, Chris Evans'a hayranim, bayiliyorum. :KK68: Bunda utanilacak veya cekinecek bir durum yok allah hepsini ozene bezene yaratmis, allah sahiplerine bagislasin. Esim de bilir bu hayranligimi, birsey demez. onun da hayran oldugu unlu kadinlar var. Bana ilginc gelen sey bu kadini bir tek yerde gorup hayran olmasi ve sonra da iletisime gecmeye calismasi. yani biz de kendi icimizde hayranligimizi yasiyoruz ama kimseye de mesaj atmiyoruz. tuhaf gelen nokta bu oldu.

hadi diyelim ki en uc noktadaki ihtimali dusunelim. diyelim ki bu kadin da ona cevap verdi. esinizin sonraki hamlesi ne olacak acaba? bunu merak ederdim dogrusu. Bir de her gittiginiz etkinlikte birine hayran olup iletisime mi gecmeye calisacak. Bunlar benim kafami kurcalardi ve bu nedenle ariza cikarirdim. Bu herhangi bir Hollywood yildizina karsi olan basit bir hayranlik gibi degil bence. ama yine de takdir sizin.

ben sporcu, ünlü isimlerin takip edilmesine takılmıyorum. Benim de beğendiğim bir sürü sporcu , aktörler var. Eşim onları beğeniyorum takip ediyorum diye benle kavga ederse yada ben onlar oo oo hayat geçmez

Sporla ilgisi oldugu ıcın hayranlık duyuyor olabilir mi?

Kadın zaten yabancı ve evli ve de çocuklu..Türkiye de değil diğer resimleri gayet normal en popoluları seçmiş içinden..

nesine hayranmış çok ilginç gercekten. yüzü desen hos degil, gogsu yok kalca desen bilmiyorum sırf kalcaya asık olunuosa secenek coktu..bi de almış sizi de ta onu gormek icin oralara gitmiş...baska bayanla foto cektirene unluyle bile olsa gıcık olurum

Bana gore evliyken bi baskasina duyulan hayranlik cok hatali bisey. Unlu de olsa ulasilmaz da olsa hos degil. Kaldi ki fotolarini saklamak mesaj atmak ne demek yahu? Farkli dusunen arkadaslarimiz mutlaka vardir ancak ben bunu aldatilmayla bir tutuyorum. Sonucta hayranlik duyulan kisi ve es yanyana gelse hayran oldugu kisi icin daha farkli heyecanlar hissedecek gibi gelir bana. Bilemiyorum bence cok hos bisey degil. Benim aklimdan cikmazdi.

beğenmesi ayrı da, hani bir nebze anlaşılır. benim eşim de burcu esmersoyu çok beğenirmiş önceden. sonra magazinlere düştü diyor:KK45: ben de her gördüğümde dalga geçerim bak seninki diye. ama bu rahatsız edici ya bilemedimo_O
özellikle orda foto çekilmek istese ben abartı bi tepki verebilirdim. tanışmak istemiş gibi yani. spora çok mu ilgili ki? yoksa sadece kadın odaklı mı ilgi?

Back
X