• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin çapkınlığı

Hayranlık bu....vhalla bende şükrü özyıldız hayranıyım hem de öyle böyle değil adama bitiyorum :D kocam da sinir oluyor ama çok bambaşka bişey ya bu şey....

Başlık yanlış bikere.
Eşin senin için çapkın kelimesini kullanabilir miydi ?
Şu erkeklerin yaptıklarını şöyle kelimelerle ortmesek keşke.
Sen erkek fotoları indirsen eminim esim ne capkin demezdi.
Tanışmak fotoğraf çektirmek istediği kadini 4 yildir takip etmesi normal gelmedi bana.
Hele o fotoğraflar falan.
Bir de yalan söylüyor.
Seni bilemem de bana ters öyle elalemin kadınlarının fotolarini kaydedip bakması.

Merhaba, eşimle 2012 yılında atletizm şampiyonasına gitmiştik. Eşim orda bir atlet kadınla çok ilgilenmişti, kadın yabancı bir kadındı. Hatta fotoğraf çektirmeye bile kalktı onunla. Bu durumu yadırgadım haliyle ve birazda kıskandım. Sonra baktım ki eşim uzun bir süredir o kadını sosyal medyadan takip ediyormuş. Mesaj bile atmış sosyal medya üzerinden ona, o bilmeden fark ettim ben. Sesimi çıkarmadım tabi. Sonra bilgisayarında o kadının fotoğraflarını gördüm. Başta önemsemedim ama o kadın olduğunu anlayınca birden sinirlerim tavan yaptı. Şimdi biraz söylendim ona, devam ettirsem mi bilemiyorum bu sinirli halimi, ona karşı. Bu iki fotoğraf bulduğum o kadınla ilgili.
Kadın güzel değil sexy de değil aöa harbiden de taş gibi kalçaları var.
Çoğu erkekte iri göğüs saplantısı var sizin eşinizde de kalça takıntısı olabilir. Zira ulaşması imkansız dialog kurması neredeyse zor olan bir kadınla siz aldatacağını düşünmüyorum ama saplantı derecesinde hayranlığı var belliki.
Netice de bunlar sadece fotoğraf peki ya düşüncelerine kilit vurabilirmisiniz?
Peki ya fantazilerine? Şahsi fikrim sizde harbiden de taş gibi bir erkek manken aktör vs bulup ona kafayı takmış gibi davranın :D bakalım beyefendi nasıl bir tepki verecek?Kısasa kıssas yani ;)

Kadın güzel değil sexy de değil aöa harbiden de taş gibi kalçaları var.
Çoğu erkekte iri göğüs saplantısı var sizin eşinizde de kalça takıntısı olabilir. Zira ulaşması imkansız dialog kurması neredeyse zor olan bir kadınla siz aldatacağını düşünmüyorum ama saplantı derecesinde hayranlığı var belliki.
Netice de bunlar sadece fotoğraf peki ya düşüncelerine kilit vurabilirmisiniz?
Peki ya fantazilerine? Şahsi fikrim sizde harbiden de taş gibi bir erkek manken aktör vs bulup ona kafayı takmış gibi davranın :KK70: bakalım beyefendi nasıl bir tepki verecek?Kısasa kıssas yani :KK66:
Evet bakalım o zaman ne tepki verecek. Yapabilirsem tabi

ya yuzune baktigimda herseyi es gectim
popodan baska gozle gorulur yani yok ki ben kadinda kibar vucudu severim
inek kadar meme
kazan kadar popo cok itici

Aslinda kiskanmakta haklisin biraz fazla hayran gibi.ama devam ettirsen de ne kazanacaksin sonucta kus kalmiycaksin bunun icin .biraz daha sinir et ama uzatma fazla da derim ben

Kadın kalçadan ibaret resimlerde neye hayran olduğu belli işte

Siz de o kadın gibi olmaya çalışın sizin de hayranınız olsun kocanız sonra fotolorunüzü paylaşın bir yerde bak aşkım bir sürü takipçim var bir çoğu da erkek deyin birşey değince sen o kadını ne diye takip ediyorsun bebegim deyin verdiği cevap sizi rahatlatacak

Ay carla bacım. Kadınında maşallah popo falan.. Simdilik tehlikeli bisey yok bencede ama sen tribe devam et bence gozu korksun.

Hayranliktir canim olabilir. Bizde erkek unluleri begenmiyor muyuz hic mesela oyle dusun. Gidip o kadinla olacak hali yok ya adamin.

Merhaba, eşimle 2012 yılında atletizm şampiyonasına gitmiştik. Eşim orda bir atlet kadınla çok ilgilenmişti, kadın yabancı bir kadındı. Hatta fotoğraf çektirmeye bile kalktı onunla. Bu durumu yadırgadım haliyle ve birazda kıskandım. Sonra baktım ki eşim uzun bir süredir o kadını sosyal medyadan takip ediyormuş. Mesaj bile atmış sosyal medya üzerinden ona, o bilmeden fark ettim ben. Sesimi çıkarmadım tabi. Sonra bilgisayarında o kadının fotoğraflarını gördüm. Başta önemsemedim ama o kadın olduğunu anlayınca birden sinirlerim tavan yaptı. Şimdi biraz söylendim ona, devam ettirsem mi bilemiyorum bu sinirli halimi, ona karşı. Bu iki fotoğraf bulduğum o kadınla ilgili.

Eki Görüntüle 1882867

Eki Görüntüle 1882868
Kocan Avcunu yalar bu kadın kocana bakmaz rahat ol

hayranlık duyabilir. zaten kadının da pek muhattap olacağını sanmıyorum eşinizle.

Iyide. Onun degilde baska kadinin olmasi daha kotu.
Hadi buna hayrani dersin. Bir nevi rahatlarsin. Baska kadini nasil aciklar?

Her sporcuyami hayran?
Sinir bozucu. Biz bi dizi bakarken bile su akrizma desek hemen tepki aliyoruz.
Yok sosyal medyadadan takipler, yok resimlerini indirmekler. Ne yapacka ozlecince acip acip bakacakmiymis. Neymis yani...

Kadın evli farketmediniz herhalde..Sol elinde tek taşı var.Oyle bir ortamda bile çıkarmadığı na göre bayağı da aşık..

Back
X