esımın cebınden cafe fısı cıktı

Kafeye tek başına da gidebilir, arkadaşıyla da? Ben müvekkillerimle yemek de yiyorum. Eşim yanlış mı anlasın? Çok abartmamış mısınız?

çok abartmışsınız ya bu nedir

biz öğle yemeklerini sürekli dışarıda yeriz... fişlerimin çoğu gittiğim yere ait değil nadiren tabelada ki isim yazıyor bazıları da kendi kredi kartı postu arızalı falansa yan rtaraftan alıp getirir çektirir...
bak sana birşey anlatayım 2013 yılıydı haziran ayında kığılıdan 8 parça birşey aldım fiş de bilmem ne köftecisi yazıyordu... siz eşinizi takip edin buna takılmayın adam belkide gerçekten gitmemiştir... tekstil dükkanı ama bilmem ne köftecisine ait slip ve fiş aldım ki adam gözümün önünde çekti şifreyi girdim slibi verdi

ayrıca polis ilgilenmez... bize hırsız girdi birtek laptop çalındı diye ilgilenmediler tek o çalındıysa gelmeyelim abla diye 2 kere aradılar sonunda 4 saat sonra geldiler... yani ilgilenmezler bununla oradan umutlanmayın
Kiğılı niree köfteci nireee :KK70: Oluyor böyle şeyler ve kıskançlık seviyesi yüksek olan kadınlara patlıyor olay

fısı yenı bulmadım ya yanlıs anlamıssınız fısı o zaman buldum ama esım savcılıga gıtmedı o zaman yenı gıttık.savcıda zor bulunur dedı ustunden cok zaman gecmıs kamera kaydı sılınmıstır dedı.ustelık cafe kampusun ıcerısınde

dıyorumkı cafe nedır bılmez bu adam asla gıtmedık o ve ben normalde .gıtsek gıderız ama cafe dısında yerlere gıtık hep.o da ben yapmadım dıyor ustelık ramazan.cafeye gıdıyoruz alısverısın yapıldıgı saatte kaapalıydı dıyorlar.su an savcılkla ırtıbattayız zaten ınsallah bulunur ya
ya cafe bu hanımefendı cafe pavyon değil. adam gitse bi iki lokma bişey yese ne olacak sanki???

hemde esım gıdelım dedı yenı ondan dolayı gıtttık evet ben sureklı soylendım kızdım ona

dıyorumkı cafe nedır bılmez bu adam asla gıtmedık o ve ben normalde .gıtsek gıderız ama cafe dısında yerlere gıtık hep.o da ben yapmadım dıyor ustelık ramazan.cafeye gıdıyoruz alısverısın yapıldıgı saatte kaapalıydı dıyorlar.su an savcılkla ırtıbattayız zaten ınsallah bulunur ya

savcılıkla irtibatta mısınız :))))
koca adam nasıl kafe nedir bilmez ya , siz bilmiyor musunuz
adamın kadınları aratması ıle ılgılı falan forum acsaydınız okey ama , bu konunuz şaka gbi
ben bir seneki fiş için kocamı alıp kafeye gotursem aklımdan yoksunum diye ya benı tedaviye götürür, ya da bu deliyle ugrasamam der kapının önune koyar

siz kaç yasındasınız merak ettim
12-13 yasında gbi davranmıssınız ama 9 yıldır da evliymıssınız

Bayan James Bond acaba fazla abartmiyotmusunuz bu durumu?Adam size sormadan tuvalete gidebiliyormu bari yoksa sizden izin kağıdı filan mı alması gerekiyor?

fısı yenı bulmadım ya yanlıs anlamıssınız fısı o zaman buldum ama esım savcılıga gıtmedı o zaman yenı gıttık.savcıda zor bulunur dedı ustunden cok zaman gecmıs kamera kaydı sılınmıstır dedı.ustelık cafe kampusun ıcerısınde

fişi 1 sene evvel buldunuz konuyu sımdı mı actınız
fişi bir senedir sakladınız mı

9 yıllık evlilermiş
1 yıl önceki fişi şimdi bulmus
fişi nereden bulmus merak ettım pantolon mont vs
bu kıyafetler 1 yıldır hiç yıkanmamıs mı ben de ona takıldım :KK49:
Yok fişi olay esnasında bulmuş hatta adrese de gidip sormuşlar o gün, adamı gören çıkmamış daha önce o cafede

Bir senedir git savcılığa diye dır dır ediyomuş
Ancak pes edip şimdi gitmiş adam
Ama zaman aşımından kamera kayıtlarına ulaşılmamış

bu kadar tepkiden sonra çark ettin resmen. başta kocam kimle gitti acaba aldatıyor olabilir diyordun şimdi sanki kocanla mağdurmuşsunuz gibi yansıtıyorsun.. gerçek olduğundan emin misin??

Bir cafe fişini sanki otel fişi bulmuş gibi abartmışsınız ama eğer buradan aldatıldığını çıkartırsan helal olsun der ayakta alkışlarım seni

Cafeden kastın ne nasıl bi cafeydi orası
Karanlık bi yere mi benziyodu hayatta gitmezdi nasıl gitti diyosun da aynı şeyden mi bahsediyoruz merak ettim
Siz nereye gidiyosunuz peki rutinde

sayın captaın price git tuvalete kus surada ınsan gıbı bısey dıyoruz bu ukela tavrı burada sergıleme senı ılgılendırmez

sayın captaın price git tuvalete kus surada ınsan gıbı bısey dıyoruz bu ukela tavrı burada sergıleme senı ılgılendırmez

konuyu açıyosunuz biz de yorum yapıyoruz. madem bizi ilgilendirmez yazmayın buraya :D

internete açık bi foruma konu açıp da sizi ilgilendirmez demek ne demek.

Back
X