Eşimin çekmecesinde Bayan çorabı buldum

iyikiamaiyiki

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2020
2.294
543
73
Aslında açılmış konum var ama şu an kendimi kötü hissettiğim ve fikir almak istediğim için ayrı konu açmak istedim
Eşimin çekmecesinden çorap alırken bir tane çorap buldum, siyah orta kalınlıkta, biraz uzun, erkek çorabı gibi ama kenarında kurdele şekli var.
Sordum haberim yok dedi. Bu eve 2 ay kadar önce taşındık. Kardeşim kalıyordu ve onada kız arkadaşı geliyordu hatta evi taşımadan önce kardeşim kalırken etek ve kemer bulmuştuk annemle.eve taşındığımızdada annem bizde kaldı yeni gitti.
Annem ben eve taşındığınızda çamaşırlar vardı kardeşinin katladım koydum dedi
Bilmiyorum ne yapayım siz söyleyin. Kimin eşinin çekmecesinden Bayan çorabı çıkar ki
Akşamdan beri uyuyamadım. Bana akıl verin ne olur. Şunu yapın deyin

Aslında açılmış konum var ama şu an kendimi kötü hissettiğim ve fikir almak istediğim için ayrı konu açmak istedim
Eşimin çekmecesinden çorap alırken bir tane çorap buldum, siyah orta kalınlıkta, biraz uzun, erkek çorabı gibi ama kenarında kurdele şekli var.
Sordum haberim yok dedi. Bu eve 2 ay kadar önce taşındık. Kardeşim kalıyordu ve onada kız arkadaşı geliyordu hatta evi taşımadan önce kardeşim kalırken etek ve kemer bulmuştuk annemle.eve taşındığımızdada annem bizde kaldı yeni gitti.
Annem ben eve taşındığınızda çamaşırlar vardı kardeşinin katladım koydum dedi
Bilmiyorum ne yapayım siz söyleyin. Kimin eşinin çekmecesinden Bayan çorabı çıkar ki
Akşamdan beri uyuyamadım. Bana akıl verin ne olur. Şunu yapın deyin
Ee demişsiniz ya zaten kardeşim ve kız arkadaşı kalıyordu diye onlara aittir belki olamaz mı?

Ee demişsiniz ya zaten kardeşim ve kız arkadaşı kalıyordu diye onlara aittir belki olamaz mı?
Bilmiyorum, çorabın fotoğrafını çektim kıza attım. İlk önce benim değil dedi sonra bilmiyorum benim olabilir sıradan siyah bir çorap yazmış

Bilmiyorum, çorabın fotoğrafını çektim kıza attım. İlk önce benim değil dedi sonra bilmiyorum benim olabilir sıradan siyah bir çorap yazmış
Bence boşuna stres yapmayın öyledir kesin. Eger buna rağmen eşinizden şüphe ediyosanız demek ki şüphe ettiğiniz başka şeylerde var

Lütfen dalga geçmeyin ya şu an hiç dalga geçilecek durumda değilim. Akşam hiç uyuyamadım diyorum. Ağladım durdum
E siz zaten dondaki meniye kadar bir şeylerin peşindeydiniz
Allah da yüzünüze gülmüş bulmuşsunuz işte sonuçta
Arayan mevlasını da belasını da buluyor en nihayetinde
Önemli olan bundan sonra ne yapmayı planlıyorsunuz onu konuşalım bence

Şimdi ben görsem ablamın, eşimin ablasının, ya da annemin çorabı burada kalmış der geçerim. Aklıma da başka hiçbir şey gelmez. Sizin aklınıza sizi uyutmayacak kadar başka türlü şeyler geliyorsa orada bir güven problemi vardır. Bence bu daha önemli. Altı üstü bir çorap, ne olabilir ki? Ek olarak; bayan çorabı değil kadın çorabı.

Şimdi ben görsem ablamın, eşimin ablasının, ya da annemin çorabı burada kalmış der geçerim. Aklıma da başka hiçbir şey gelmez. Sizin aklınıza sizi uyutmayacak kadar başka türlü şeyler geliyorsa orada bir güven problemi vardır. Bence bu daha önemli. Altı üstü bir çorap, ne olabilir ki? Ek olarak; bayan çorabı değil kadın çorabı.
Annemin değil benim değil kızımın değil
Kimin eşinin çekmecesinden Bayan çorabı çıkar ki

Siz tüm zamanınızı evde bu şekilde bir şeyler arayarak felan mı geçiriyorsunuz ? Yani öyle konular açıyorsunuz ki bir şeyler bulmak istiyorsunuz bir türlü ortamı olmuyor gibi..
Evinize gelen giden insanlar varmış düz siyah bir çorap alt tarafı yani eşiniz eve birisini alsa herhalde çorabını unutmaz.
Bence bu kadar güvensizlik varsa eşinizle konuşun

Dalga geçmeyin diyorsunuz ama ben eşimin çekmecesinde öyle düz siyah bir corap bulsam, gece uykusuz kalıp ağlamam, birinden kaldı herhalde der geçerim.

Ama sizin öyle olmuyor esinizin donunda lekeden mana çıkaran insansıniz. Annenizle beraber yaşadığınız eve esinizin başka bir kadın getirdiğini falan düşünüyorsunuz sanırım. Ne denebilir ki size 🤷

E siz zaten dondaki meniye kadar bir şeylerin peşindeydiniz
Allah da yüzünüze gülmüş bulmuşsunuz işte sonuçta
Arayan mevlasını da belasını da buluyor en nihayetinde
Önemli olan bundan sonra ne yapmayı planlıyorsunuz onu konuşalım bence
Ne demek istiyorsun hiç anlamıyorum, Allah yüzüne gülmüş vs
Ben aramadım.

Back
X