İyi akşamlar
kafam allak bullak oldu çok üzgünüm . Ben baya uzun süren bir ilişki sonrası nişanlanıp nişan attım, nişanlım madde bağımlısıydı yıllarca çektim.Daha sonra arkadaşlar aracılığıyla eşimle tanışıp evlendik çok çok mutlu giden bir evliliğimiz var lakin şuan oturduğumuz semt ile bu kişinin yaşadığı semt aynı olduğu için bende dışarıya akrabalarıma gittiğimde eve dönüş güzergahı olarak kullandığım bir yol var gittiğim arkaşımın evinden çıktığımda hiç caddeye çıkmadan dümdüz gelip ufak bi caddeden geçip kendi evime ulaşabiliyorum ama Bugün tesadüfen eşim o yolu kullandığımı öğrendi ve çıldırdı bizim ev arkadaşımın evinden çıkınca karşıya geçilen tarafta kalıyor bende çok trafik olduğu için ordan karşıya geçmedim bu evime yakın olan karşıdan karşıya geçme yeri ise daha önce bu geçmişimdeki insanın bulunduğunu düşündüğü yer. Senelerdir evliyiz çocuk bekliyoruz ben herşeyi unuttum mutlu yuvamda devam ederken o Bugün çıldırdı evi ayağa kaldırdı hata yapıyosun seni hiç biyere göndermicem ben alıp ben bırakıcam diye ben krize girdim çok korktum ağlamaya başladım. Eşimde sağa sola vurdu çok çok kötüydü hala kendime gelemiyorum...