Eşimin çıldırması

sipsip52

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2008
876
631
303
İstanbul
İyi akşamlar 😔 kafam allak bullak oldu çok üzgünüm . Ben baya uzun süren bir ilişki sonrası nişanlanıp nişan attım, nişanlım madde bağımlısıydı yıllarca çektim.Daha sonra arkadaşlar aracılığıyla eşimle tanışıp evlendik çok çok mutlu giden bir evliliğimiz var lakin şuan oturduğumuz semt ile bu kişinin yaşadığı semt aynı olduğu için bende dışarıya akrabalarıma gittiğimde eve dönüş güzergahı olarak kullandığım bir yol var gittiğim arkaşımın evinden çıktığımda hiç caddeye çıkmadan dümdüz gelip ufak bi caddeden geçip kendi evime ulaşabiliyorum ama Bugün tesadüfen eşim o yolu kullandığımı öğrendi ve çıldırdı bizim ev arkadaşımın evinden çıkınca karşıya geçilen tarafta kalıyor bende çok trafik olduğu için ordan karşıya geçmedim bu evime yakın olan karşıdan karşıya geçme yeri ise daha önce bu geçmişimdeki insanın bulunduğunu düşündüğü yer. Senelerdir evliyiz çocuk bekliyoruz ben herşeyi unuttum mutlu yuvamda devam ederken o Bugün çıldırdı evi ayağa kaldırdı hata yapıyosun seni hiç biyere göndermicem ben alıp ben bırakıcam diye ben krize girdim çok korktum ağlamaya başladım. Eşimde sağa sola vurdu çok çok kötüydü hala kendime gelemiyorum...

Esiniz önce bir sakinlesmeli. Madem bu kadar soru olacakti neden ordan ev tutuyor. Sizin ona herhangi bir hissiniz kalmis olsaydi esinizle evlenmezdiniz sonucta. Kafayi mi yemis hamile kadini bos yerden üzüyor
Çok üzgünüm 😕 saatlerdir elim ayağım titriyor olduğum yerden kalkamıyorum ki bahsettiği yer nasıl söylesem caddeyi büyük geniş bir cadde olarak düşünün sağ tarafından değilde sol tarafından gittim diye ortadan çift şeritli araçlar geçer şekilde

Uzulup aglamayin, sinmeyin de.
Ilk kez oluyor diyorsunuz.
Simdi aman agzimizin tadi bozulmasin diyip sineye cekerseniz esinizin bu davranisini o da devam ettirir, hatta dozaji artirir.

Yerinizde olsam esimi iyi bir haslarim. Bana guvenmiyor musun, sen karina ne demek istiyorsun. Benim aklim fikrim yok mu, senden izin mi alacagim...

Artik bir saat boyle konusurum. Sonrasinda da neyse bugunku davranisini unutuyorum, bundan sonra adam ol derim.

Çok üzgünüm 😕 saatlerdir elim ayağım titriyor olduğum yerden kalkamıyorum ki bahsettiği yer nasıl söylesem caddeyi büyük geniş bir cadde olarak düşünün sağ tarafından değilde sol tarafından gittim diye ortadan çift şeritli araçlar geçer şekilde

Esiniz abartmis. Hamile halinizle adamin pesine düsecek haliniz yok. Neden simdi durdul yere öyle bir tepki veriyor ki. Siz ne olursu olsun yinede sakinlesmeye calisin. Stres sizin icinde iyi degil bebek icin de

Yahu bir insan eşinin kullandığı yola kadar nasıl karışabilir ben bunu anlamıyorum ya..

Sen yanlış bişey yapmadın devletin yolu eski nişanlın oturuyorsa sanane onane ne bu tantana yolunu değiştirsen belki değiştirdiğin yola taşınmış olucak bütün gün eski nişanlının adresini mi takip edeceksiniz.

Valla tertemiz beyinler pes.

Eski nişanlınızla karşılaşsanız ne olurmuş, ben onu merak ettim.
İnsanız yahu, ne var bunda!
Adam orada diye yol mu değiştireceksiniz, velev ki karşılaştınız, üzerine mi atlayacakmışsınız!
Zarar vermesinden korkuyor sanırım

Eski nişanlınızın olduğu yerden geçseniz nolur yani anlamadım eşiniz kavgalı falan mı eski nişanlınızla

İyi akşamlar 😔 kafam allak bullak oldu çok üzgünüm . Ben baya uzun süren bir ilişki sonrası nişanlanıp nişan attım, nişanlım madde bağımlısıydı yıllarca çektim.Daha sonra arkadaşlar aracılığıyla eşimle tanışıp evlendik çok çok mutlu giden bir evliliğimiz var lakin şuan oturduğumuz semt ile bu kişinin yaşadığı semt aynı olduğu için bende dışarıya akrabalarıma gittiğimde eve dönüş güzergahı olarak kullandığım bir yol var gittiğim arkaşımın evinden çıktığımda hiç caddeye çıkmadan dümdüz gelip ufak bi caddeden geçip kendi evime ulaşabiliyorum ama Bugün tesadüfen eşim o yolu kullandığımı öğrendi ve çıldırdı bizim ev arkadaşımın evinden çıkınca karşıya geçilen tarafta kalıyor bende çok trafik olduğu için ordan karşıya geçmedim bu evime yakın olan karşıdan karşıya geçme yeri ise daha önce bu geçmişimdeki insanın bulunduğunu düşündüğü yer. Senelerdir evliyiz çocuk bekliyoruz ben herşeyi unuttum mutlu yuvamda devam ederken o Bugün çıldırdı evi ayağa kaldırdı hata yapıyosun seni hiç biyere göndermicem ben alıp ben bırakıcam diye ben krize girdim çok korktum ağlamaya başladım. Eşimde sağa sola vurdu çok çok kötüydü hala kendime gelemiyorum...
Heee erkeklik yapmış maşallah kadına öyle bagirip ürkütmek erkekliğin şanindan olmali 😒 Sizde ben kararimi yıllar önce verdim yillar önce kendimi yanlış olduğunu düşündüğüm yoldan çevirip doğru diye sana geldim.Bu gelme eylemini tek başıma yaptım karar alıp kendimi koruyacak akla sahipmisim demi de.Simdi kendimi bilmez biriymisim gibi bana davranma de.

Zarar vermesinden korkuyor sanırım
Zarar verecek madde bağımlısı insan yolda tesadüfen karşılaşmanızi ki bekler? Atla deve değil ev adresinizi öğrenmek, bir kargocu vs eş dost bulsa bile açık adresinize ulaşabilir sistemden. Ya da eş dosttan öğrenir,bir şekilde bulur. Rezalet cikartirsa da çıkartır. Böyle bir cekincesi varsa eşinizin biraz daha uzak bir yerde ev tutsaydiniz keşke. Hamile kadına bağırmış çağırmış..terbiyesiz.
Kaldi ki sizi, çocuğunun annesini böyle şeylerle itham etmek çok büyük bir olay. Madem bazı şeyleri size yakistirabiliyor,Yarın nasıl yüzünüze bakacak?? Yukarıda bir arkadaşın dediği gibi. Şimdi 'aman tadımız kaçmasın' diye susarsan ya da kendini suçlu hissedip daha iyi davranirsan devamı gelir bu krizlerin. Bu sebep olmaz başka sebep olur. O yüzden altında kalma, özür dileyene kadar tepkini koy, derim ben. Artık pasif agresif bir tavır mı sergilersin, kavga mı edersin,konuşarak mı anlasirsin,sen daha iyi bilirsin

kadına vurmamış ki neden ayrılsın hemen.öyle her sorunda boşansaydık hiç birimiz evli değildik şu an
Bugün çıldırdı evi ayağa kaldırdı hata yapıyosun seni hiç biyere göndermicem ben alıp ben bırakıcam diye ben krize girdim çok korktum ağlamaya başladım. Eşimde sağa sola vurdu çok çok kötüydü hala kendime gelemiyorum...
Şu kısım oldukça etkileyici değil mi sence? Umarım çocuk doğunca da böyle şeyler yapmaz bugün bu konu olur yarın başka konu olur ama çözüme ulaştırması gereken bir konu kesinlikle

Back
X