Bıraktınız ya da bıraktırıldınız , bırakmak zorunda kaldınız orası herneyse .. önemli olan şuan çalışmıyorsunuz .. ve yapacağınız 5 kuruşluk bir harcama dahi sıkıntıysa yapabileceğiniz tek şey “çalışmak”İşimi bırakmadım.Orasi çok ayrı bi dert.Ki zaten kesinlikle kendi mesleğimi yapamazsam dahi çalışmayı düşünüyorum.Calismamla da ilgisi yok.Hep böyleydi.
7 sinde neyse 70 indede o olur misali. Geliriniz ne kadar? Yani bi tek sizi mi yoksa kendini de herseyden para için uzak tutuyor mu ?
Bıraktınız ya da bıraktırıldınız , bırakmak zorunda kaldınız orası herneyse .. önemli olan şuan çalışmıyorsunuz .. ve yapacağınız 5 kuruşluk bir harcama dahi sıkıntıysa yapabileceğiniz tek şey “çalışmak”
Ben sürekli söylerim mesela tövbe yaKonu ne olursa olsun yalan söyleyemem.
Degismez bacim o zaman çok zor. Allah sana sabır versin.Aylık 5 bin ortalama daha fazla da olabiliyor.Kendi işini yapıyor.Ticaret.Evimiz kendimizin.Maddi sıkıntı yok.
Cunku cok gaddarsiniz. Bi kadin bi kadina bunu yapmaz kusura bakmayiz sizin karakterinizde bi kiskanclik var benceSiz neden her konuda bana beddua ediyorsunuz anlamadım.
Ben sürekli söylerim mesela tövbe ya
Niye esin hiç mi hatrı yok bu konuda.Ki ben sürekli başkaları için eşimden para isteyen biri değilim.Huyunu biliyorum.Kuzenim hem rahmetli amcamin oğlu hem de öz teyzemin.Kardesim gibi benim.İlk defa istedim üniversiteye başladı yeni.İhtiyaci var şu an da.Ve bir kereligine.Ben yanlış birşey yaptığımı düşünmüyorum.Aslinda üslubunaydi şaşkınlığım.Hic bu şekilde konuşmazdi.Agzimdan çıkar çıkmaz pat diye o şekilde söyledi.Cimrilik çok kötü gerçekten. Ama ne kadar cömert olursam olayım çok elzem bir durum olmadıkça eşimin amca oğluna para vermezdim. Eşime zamanında yardım etmiş olmaları beni ilgilendirmez. Eşimin anne babasının sorumluluğuyken zamanında eşime para göndermek, onlar verdiyse şimdi de eşimin ailesi göndersin o parayı. Amca oğluna gönderirsin, amca kızı çıkar, ona gönderirsin dayı oğlu, teyze kızı vb. Bu işin sonu gelmez. Para kolay kazanılmıyor.
Üstelik size harcarken bile çok cimri davranan bu adama nasıl amcamın oğluna para gönderelim diye bir teklifte bulunabildiniz? Böyle bir cevap vereceği belli bu adamın, şaşırmanıza şaşırdım doğrusu!
Diğer cimrilikleriyse çok kötü. Evine, eşine ve çocuğuna para harcamaktan kaçınan adam niye evlenir ki? Boşa masraf. Hele çocuk, onlara göre geri dönüşümsüz yatırım! Şaşırıyorum böyle erkeklere!
Eşimde ilk evliyken cimriydi yani ikimizde çalışıyorduk ama hep bi hesap hep bi hesap.. bi kere yemeğe giderken bana yemeğin yanında içecek söyletmedi o derece yani.. o gün bugün beynini yerim sen cimrisin diye cebinde akrep var derim.. ama bu sene baya baya eli açık oldu maşallah diyim sonunda oda anladı heralde.. bence sizde cimri diyin sürekli belki düzelir
Denesem mi kiisrarla harcayacaksin boyle kocanin parasini. bozana kadar ugrasacaksin tv ile, supurge makinesine tas toprak doldur oda bozulsun. cikaracan masrafi anasini satiim. kendine kilik kiyafet ayakkabi dolduracaksin. catlasin sinirinden orta yerinden. ay hic sevmem. yani cimriligin ilaci bence provoke edip delirtmek.
Çalışırsanız rahatlarsıjız bence de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?