Yanlış anlamayın da 5 bin zaten aman aman bir rakam değil. Anladığım kadarıyla çocukta var bence anca geçiniyor olabilirsiniz.
Sen o agzinin icerisinde futursuzda dolasan sag ve sol dislerine carpan seyi (halk arasinda dil deriz)isir bakiyim bir birde tovbe buyuk sozume falan deCimri adam çekilmiyor gerçekten
Aşkımdan ölsem evlenmem böyle biriyle
Cok guldum ya. Cok sekersiniz:))))))Siz neden her konuda bana beddua ediyorsunuz anlamadım.
Bence haklısınız. Size şu tavsiyeyi verebilirim eskiden eşim kalbimi kırınca bu tarz konularda sessizleşip hiçbir şey almıyordum. Şimdi tam tersi alıyorum, yiyorum , geziyorum.Aşırı pinti diyemem ama.Ne zaman harcama yapacak olsam sancılı geçiyor.Tartisiyoruz.Istedigimi alıyorum ama burnumdan geliyor diyebilirim.Gezmeyelim,dışarda yemeyelim.Kiyafet alalım ama sınırlı olsun.Begendim birşey olunca ne gerek var.Cocuga birşey beğensem ne gerek var.Harciyorum ama mücadele ederek.Son olay çok üzdü beni.200 tl nedir ya hesabı yapılır mı öksüz üniversite öğrencisine başının gözünün sadakası olsun değil mi?
Ayyyyy ikisi ortalama 10 bin kazanıyor ve bunun lafını yapıyor. Ek dersi çekeyim ne ya.Allah yardıncınız olsun eşiniz çekilecek cins değil. Bi arkadaşımın eşi de böyle ikisi de öğretmen. Dışarı çıkmasına izin vermiyormuş. Benzin parası gider diye ailesinin yanına bile uzun süre kalmayacaksa gitmezmis. Dinledikçe şok oldum. Ek dersinin fotoğrafını çekti şimdi eşim hesap sorar çekeyim dedi. Eşim bana böyle davransın o maaş kartını yediririm ona. Sağlıklıyken yeme içme gezme hevesi varken para hesabı yapıp durmak çok zor.
Ilginç ya dinledikçe çok şaşırmıştım. Allah yardımcıları olsun.Ayyyyy ikisi ortalama 10 bin kazanıyor ve bunun lafını yapıyor. Ek dersi çekeyim ne ya.
Benim maaşıma zam yapılmış çok sevinip eşimi aradım. Tebrik ederim dedi kapattı. Ben de eşime sormam. Ama o ben çok harcıyorum diye sürekli laf sokuyor.
Hiç kenarda paran yok mu?Aşırı pinti diyemem ama.Ne zaman harcama yapacak olsam sancılı geçiyor.Tartisiyoruz.Istedigimi alıyorum ama burnumdan geliyor diyebilirim.Gezmeyelim,dışarda yemeyelim.Kiyafet alalım ama sınırlı olsun.Begendim birşey olunca ne gerek var.Cocuga birşey beğensem ne gerek var.Harciyorum ama mücadele ederek.Son olay çok üzdü beni.200 tl nedir ya hesabı yapılır mı öksüz üniversite öğrencisine başının gözünün sadakası olsun değil mi?
Bu sekilde karismis olmuyor muYok maaşıma karismiyordu.Ama tabi sürekli söyleniyordu.Bunu niye aldın şunu niye aldin
Ayy nedense gülesim geldi yorumunuza...çok sakinsiniz gerçektenSiz neden her konuda bana beddua ediyorsunuz anlamadım.
Benimde hosuma gitti. Cok tatlıAyy nedense gülesim geldi yorumunuza...çok sakinsiniz gerçekten
Kadın daha önce çalışıyormuş.ama yine de aynıymış.O zaman çalışacaksınız ve bunlara maruz kalmayacaksiniz.Kendi paranızı kazandığınız zaman her dakika hesap vermek zorunda kalmazsiniz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?