Eşimin cimrilikkkkleri....

E canım sende aldıgın her seyın fısını al kocanın gozune sok bu kadar dert ettyse.. Ama bence kocanın cımrılıgı degısmez cnm yapacak bse yok gıbı :S

Böylesine anladığı dilden konuşacaksın kdi kendine düzelmez maalesef ben olsam tehdit ederdim sana nafaka davası açarım paşa paşa yatırırsın nafakayı hesabını da soramazsın diye. Parası olmasa anlarım adam 3 tane ev yapmış dünya kadar maaşı varmış ya yuh meazara mı götürecek

Aynen ya bu güven meselesi hem eşine güvenme hem de gözünün arkada kalmaması olayı. Bu adamın nasıl içi rahat ediyor eşimin kartlarının yarısı bende durur ben de tutup har vurup harman savurmam ihtiyaçlarımı gideririm eşim de param bitmeden takviye gerekirse yapar ki kolay kolay para bitirmem anca çok acil bişey olur da anca. Ama benim babam aynı konu sahibinin eşi gibiydi varlık içinde yokluk yaşıyorduk resmen çoook iyi anlıyorum onu o yüzden böyle erkekler dünyanın akıllısı sanıyorlar kendilerini eşinin ihtiyaçlarını parasını eksik etmeyen adamlar akılsız bu tiplere göre.

Arkadaslar size sonuna kadar katılıyorum ama bır de erkek tarafını da dınlemek lazm.. Neden boyle yapıyor kendı aılesıne kısmıyormus.. cımrı erkek kendı aılesınede kısar.. Bana bazı ufak ayrıntılar tuhaf geldı.. Hep erkeklerı sucluyoruz ama bazen kadınlar da hatalı malesef

Canım babamdan dolayı biliyorum tek bir sebebi var eşlerine değer vermemeleri çok görmeleri benim babam da halalarıma amcalarıma babanneme yağdırırdı tabiri caizse ama evin ihtiyaçları gözüne çok görünürdü verdiği acızık ev harçlığıyla iaşemizi karışalayamıyorduk bir de gelip hani yemek derdi bu tür erkeklere savunma imkanı bile vermeyeceksin çünkü niyetleri ve amaçları bellidir devlet bile bunların savunmalarını ciddiye almıyor da dayatıyor tedbir nafakasını. Ki annem öyle harcayan bir kadın değildi çok da idareliydi köy kızı falan bilirdi yani en az masrafla nasıl ev çekip çevrileceğini

Son düzenleme:
eğer mutfak ve ev masraflarını karşılayıp sana 10 günde bi 100 lira bırakıosa öp de başına koy şekerim... günde 10 lira eder.. ayriyetten bi alacağın olur, kıyafet bilmem ne, eşinden istesen verir zaten.. arayıp paraaa dediğinde biri ile göndermiş baksana.. cimri adam sen istediğin kadar konuş tınlamaz bile... madem eşinin durumu bu kadar iyi, maaş iste adamdan bari de tam olsun.. aylık bi miktar belirle gününde versin sana...

arkadasım senın yaacagın tek şey var oda bır iş gir en kısa zamandaa ve madem durumunuz ıyı paranın butununu kendıne harcarsın .... ayrıca bence evde mutfak alısverısını bırlıkte yapın bır mutfak ne kadar masraf para edıyor gorsun belkı o ınanmıyodur 200 yeter sanıyodur bence bole yapın... ve mesela kendıne ozel ıhtıyacların ıcınde bellı bır para ıste boylece nereye ne kadar para harcanıyo gorsun ama dedıgım gıbı en kısa zamanda bır işe gır

bence sende kusura bakma ama durum hıcte dalga gecılecek bır konu deıl... neyse

arkadaşım bu adam evden 10 gün uzakta diyelimki bu kadının mutfak kıyafet tüm tüm alışverişini karşıladı adamda yokken bu kadın hastaladnı başına kaza bela geldi nolcak? 100 tl ile napcak bide parası varken yani hadi olmasa neyse anlaşılır en azından bi pazara gidioruz 20 tl ile zor çıkıoruz 200 tl neyine yetcek mutfağına mı bu kadının giyiminemi yoksa başka bişeyemi
varsa eğer karısı içinde harcıycak yane gerekirse aylık maaşda bağlıcak

çok ciddiyim ben... sürekli huzursuz olacağına eşine aylık veya haftalık şu kadar para istiyorum desin bi sorun kalmaz bence ortada...

cnm uzakta olması istisna bi durum.. adam tabi ki başka bi yere gidecekse dünya hali bu ne olur ne olmaz ii bi para bırakmalı.. veya kart.. hani dedi ya bi telefon ettim çocukla para gönderdi die ona istinaden söylüorum ben.. şehir dışına gider veya başka bi yere o zaman tabi ki 100 lira az.. anlatabilmişimdir umarım

market alışverişini adam yapıyormuş

sevgide kalmadı valla cnm artık durumu iyi filan ama ben rahat edemedikten sonra hayırsız koca işte..allah herşeyin hayırlısını versin..
siz evlenirken parayımı baz aldınız mutluluğumu adamın sadece parasının çokluğundan ve size çok vermemesinden yakınmışsınız

sanırım faturaları da eşiniz yatırıyor size ne için para bırakıyor. sadece gezme tozma kıyafet için mi?

Haklısınız aylık 200 TL bile çok ne gerek var? Adam market alışverişini yapıyormuş, faturaları yatırıyormuş, eşine harçlık vermek neyine...

Şaka gibisiniz...

Son düzenleme:
bunları da okuyunca gerçekten dediğin doğruymuş.eşin gerçekten cimri galiba ve cimri kişiler pek kolay değişmezler.allah yardımcın olsun valla.am kabullenme yine de senin memnun olmadığını bilsin

valla hep bana hep bana olmuyor.
sizin de erkek kardeşiniz, abiniz, amcanız vs yani erkek bir yakınınız vardır.

evlendiği kadın gelip baş köşeye geçip, şunu al bunu al bana para bırak diyorsa benim de tepem atar.
hiç kimse karşısında ki insanı bankamatik gibi görmesin.
o da bu yaşa kadar geliyor,didiniyor, çalışıp kazanıyor.
neden o işe gidip o kadar dert çekerken başkası karısı dahi olsa sefa sürsün?
o da biraz kendinden fedakarlık yapmayı öğrensin.

hem hani iyi günde kötü günde nerede?
cimrilik yapınca hemen boşanacam ne demek?

ya verdiği paraya boyun eğip beklediklerinizi unutucaksınız ya da böyle beklenti içindeyseniz işe başlayacaksınız.

açıkçası bende sürekli benden para istense varsa bile vermem çünkü karşımdaki insanın daha fazlasını isteyeceğini bilirim.

benim nacizane düsüncem esiniz size kasitli olarak az para veriyordur
sizden yeteri kadar saygi görmedigi icin
zira burada yazdiklariniza bakilirsa esinize ne saygi ve ne hürmet var
adamin eve geldigine dua edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…