- 12 Temmuz 2006
- 57.911
- 221.298
- 1.223
- 53
- Konu Sahibi SEVMEYECEGIM27
-
5 dakika ihtiyaç molası, herkes sakinleşsin lütfen...
Allah alla!! paranın hesabını biliyorum ama almam gerektiğini de biliyorum! de! ben böyleyim! de! Bana mı yapıyorsun de.. ne bileyim.. sinir oldum bunun konuşulması bile kötü..
bizimde çok büyük maaş yok ama fazla fazla bırakır hep.. bir gün hastaydım yemek yapamam dışarıdan söylerim diye 300tl bırakmış.. yuh dedim dünyayı mı yiyeceğim..he o parayı harcamayacağımı biliyor,zaten bi tas çorba içmiştim.. ama rahat olayım diye bırakıyor..
olay harcamak değil..eşini muhtaç bırakmamak,rahat hissettirmek..
Allah alla!! paranın hesabını biliyorum ama almam gerektiğini de biliyorum! de! ben böyleyim! de! Bana mı yapıyorsun de.. ne bileyim.. sinir oldum bunun konuşulması bile kötü..
bizimde çok büyük maaş yok ama fazla fazla bırakır hep.. bir gün hastaydım yemek yapamam dışarıdan söylerim diye 300tl bırakmış.. yuh dedim dünyayı mı yiyeceğim..he o parayı harcamayacağımı biliyor,zaten bi tas çorba içmiştim.. ama rahat olayım diye bırakıyor..
olay harcamak değil..eşini muhtaç bırakmamak,rahat hissettirmek..
Aynen ya bu güven meselesi hem eşine güvenme hem de gözünün arkada kalmaması olayı. Bu adamın nasıl içi rahat ediyor eşimin kartlarının yarısı bende durur ben de tutup har vurup harman savurmam ihtiyaçlarımı gideririm eşim de param bitmeden takviye gerekirse yapar ki kolay kolay para bitirmem anca çok acil bişey olur da anca. Ama benim babam aynı konu sahibinin eşi gibiydi varlık içinde yokluk yaşıyorduk resmen çoook iyi anlıyorum onu o yüzden böyle erkekler dünyanın akıllısı sanıyorlar kendilerini eşinin ihtiyaçlarını parasını eksik etmeyen adamlar akılsız bu tiplere göre.
Arkadaslar size sonuna kadar katılıyorum ama bır de erkek tarafını da dınlemek lazm.. Neden boyle yapıyor kendı aılesıne kısmıyormus.. cımrı erkek kendı aılesınede kısar.. Bana bazı ufak ayrıntılar tuhaf geldı.. Hep erkeklerı sucluyoruz ama bazen kadınlar da hatalı malesef
bence sende kusura bakma ama durum hıcte dalga gecılecek bır konu deıl... neyseeğer mutfak ve ev masraflarını karşılayıp sana 10 günde bi 100 lira bırakıosa öp de başına koy şekerim... günde 10 lira eder.. ayriyetten bi alacağın olur, kıyafet bilmem ne, eşinden istesen verir zaten.. arayıp paraaa dediğinde biri ile göndermiş baksana.. cimri adam sen istediğin kadar konuş tınlamaz bile... madem eşinin durumu bu kadar iyi, maaş iste adamdan bari de tam olsun.. aylık bi miktar belirle gününde versin sana...
eğer mutfak ve ev masraflarını karşılayıp sana 10 günde bi 100 lira bırakıosa öp de başına koy şekerim... günde 10 lira eder.. ayriyetten bi alacağın olur, kıyafet bilmem ne, eşinden istesen verir zaten.. arayıp paraaa dediğinde biri ile göndermiş baksana.. cimri adam sen istediğin kadar konuş tınlamaz bile... madem eşinin durumu bu kadar iyi, maaş iste adamdan bari de tam olsun.. aylık bi miktar belirle gününde versin sana...
market alışverişini adam yapıyormuşhayır yanlış anlaşıldım heralde onları beraber yapıyoruz evde olmadığı zamanlar 100 tl filan bırakıyo ondan dertliyim birde durumu iyi pintiliğinden..ama inanki paranın değeri olmadığı gibi özel hiçbir ihtiyacıma yetmiyor.
siz evlenirken parayımı baz aldınız mutluluğumu adamın sadece parasının çokluğundan ve size çok vermemesinden yakınmışsınızsevgide kalmadı valla cnm artık durumu iyi filan ama ben rahat edemedikten sonra hayırsız koca işte..allah herşeyin hayırlısını versin..
sanırım faturaları da eşiniz yatırıyor size ne için para bırakıyor. sadece gezme tozma kıyafet için mi?bilmiyorum benden gizli biriktiriyomu ama dediğin gibi herşeyi çıkınca 2 milyar kalıyo ve opara her ay yokkk..eğğer yapıyosa haram olsun hayrını görmesin..sordum defalarca hesap yapalım nereye gidiyo die,hesapları bi görsen 1 lira buraya 10 lira şuraya canımdan bezdim kalktım nefret ettim hesabından da kitabından da parasından da..
market alışverişini adam yapıyormuş
siz evlenirken parayımı baz aldınız mutluluğumu adamın sadece parasının çokluğundan ve size çok vermemesinden yakınmışsınız
sanırım faturaları da eşiniz yatırıyor size ne için para bırakıyor. sadece gezme tozma kıyafet için mi?
Haklısınız aylık 200 TL bile çok ne gerek var? Adam market alışverişini yapıyormuş, faturaları yatırıyormuş, eşine harçlık vermek neyine...
Şaka gibisiniz...
bunları da okuyunca gerçekten dediğin doğruymuş.eşin gerçekten cimri galiba ve cimri kişiler pek kolay değişmezler.allah yardımcın olsun valla.am kabullenme yine de senin memnun olmadığını bilsincnm görmezden geliyo ihtiyaçları pirinç bulgur aldımı evin ihtiyaçları bitiyo sanıyo manav bile zor geliyo ooo çokmuşş pahalıymışş..canımdan bezdirdi beni deterjana karışır sabuna karışır..bekarken de vardı evet ama bukadarını tahmin etmemiştim,özel ihtiyaçlar mı??ne diyosun sen onlar bile gözüne öyle bi görünüyoki yaa bide 3 tane evleri arabası iyi bir maaşı varr..olacak şeymi allahaşkına..tartıştım zaten..ama ne gerek var onla bunla para göndermeye yani varsa versene pintii görmemiş adam yaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?