- Konu Sahibi SEVMEYECEGIM27
-
[ı]iyi dayanmışsın... Insan fazla fazla bırakır ki muhtaç olmasın,zorda kalmasın diye..
Ablamın eşi de baya cimridir..ama ablam bir harcarçıt çıkartamaz valla
Alışverişe birlikte gitmek iyi fikir.. Anlasın neyin ne kadar olduğunu.. Ufak ufak maddi ihtiyaçlarını arttır canım. Int. üzerinden ihtiyacım var de al.. ödesin kredi kartını...
Hiç acıma canım...
[/ı]
Dedimki bide bugün ozaman birbirimizden beklentilerimiz olmasın..daha mutlu oluruz belki benim senden artık çok bi beklentim yok dedim çünkü hayal kırıklığı yaşıyorum hep senle ilgili dedim oda tmm ne parası istiyosun senden mi kıstım sanki gönderecem al parayı benle muhatap olma ne yapıyosan yap..ya böyle erkek olmaz olsun valla billaa para göndermek senin boynunun borcuuu..terbiyesiz adam..
Nasıl az degıl yaaa koca evı 200 tl ıle gecındırıyor gıbı dusun.. Hadı 300 400 de bence cok az bılemıceem tabı . Hepsını okumadım ama yıtmez canm.. kaldı kıı kocasınn parası varms
bu da zengin aidat vermeyen tıplerden olur ama soke soke alırız :)) hatta nasıl olur bılıyor musun kısaca anlatayım bı velım var para oldu mu kaçar, neyse okulumuzda tıyatrolar yapılır ve cok uygun 2 tl.. Bunu bıle vermez getırır benden goturmemı bekler. Bende yne tyatro gunu cocugunu getrdı bıraktı eger parasını vermıyorsanız goturmıcem dedm. Goturmedm ve sınıfta yardımcı arkadasla bıraktım.kadına oyle bı ders oldu kıı çocugu gidip evde anlatmıs baya ondan sora ılk getıren oldu.. Senın kocanada bı ders vermen lazm cnm . Ya boyle cekeceksın ya bırakacaksın.. Degısmez ımkansız..çok mu sevıyorsun?
sevgide kalmadı valla cnm artık durumu iyi filan ama ben rahat edemedikten sonra hayırsız koca işte..allah herşeyin hayırlısını versin..
işte bu kafayla devam et arkadaşım sen sonrada ortalık ezik bayanlarla dolunca niye böyle deyip kaynana kocanın üstüne atalım..ya okumadın yada bu cahilce fikirlerin senin kişiliğin aslında anlamıyomusun adamın durumu iyi benden kısıyo diyorummm.....biriktiriyo belkide anladın mı sen tutmuş nereye çekmişsin allah aşkına durumu kötü olsa anlarım heralde 3 tane evleri arabaları arsaları herşeleri var anladın mııı??ama ben iyi şartlarda yaşayamıyorum..
herkesin rahatlı kavramı farklıdır
sizin rahatlık kavramınız nedir
eğer mahsuru yoksa yazarmısınız bizim içinde iyi bir fikir olabilir belki
canım sen arkadasa bu kafayla devam et yazmısın da sen napıyosun acaba?? Sen de bu kafayla devam edıyosun yanı kusura bakmada..kocanın elıne bakıyosun farkın nee?? Cok da sevmıyormussn zaten e bosan o zaman yanı.. Kocan degısmeez cunku . Eger bosanmıcaksan onun bu cımrılıgını cekeceksn yapacak bse yok.. Ezık bayan olmak ıstemyorsan da gıdıp calısacaksınn.. Braz sert olmus olabılırm ama yazdgn yoruma gore cevap yazdm.
Canım sen arkadasa bu kafayla devam et yazmısın da sen napıyosun acaba?? Sen de bu kafayla devam edıyosun yanı kusura bakmada..kocanın elıne bakıyosun farkın nee?? Cok da sevmıyormussn zaten e bosan o zaman yanı.. kocan degısmeez cunku . eger bosanmıcaksan onun bu cımrılıgını cekeceksn yapacak bse yok.. Ezık bayan olmak ıstemyorsan da gıdıp calısacaksınn.. Braz sert olmus olabılırm ama yazdgn yoruma gore cevap yazdm.
ne rahatlığı arkadaşım sen nerde yaşıyosun köydemi dağdamı ?hayat şartlarından haberin varmı yada hiç ihtiyacın olmuyomu laf arıyosun gibi geliyo bana....yorum yapmana gerek yok anlamadıysan anlamamışsındır zorunda değilsin...
çalışcam zaten beklediğim yerler var hemen başlıcam..hemen..
bu mesaja tamamen katılıyorum
evde oturan bayan ezik değildir ayrıca
ezidirmek kişisel özgürlükler kısıtlanınca olur kanımca
köydede dağdada yaşamıyorum
fakat sen gereğinden fazla agresifsin
eşinede böyle yapıyorsan vay haline
burda bize bile böyle yaptığna göre aman aman
kaldıki ben büyükşehirde bi yerdeyim çalışıyorum ve ayda en fazla 100 tl harcarım nakit olarak oda yol masrafım ve yemek masrafım falandır
250 tl ile idare edemiyorsan bir finans danışmanı tutmanı öneririm kendine
yada kocayı boşa iyi bir tazminat alırsın bak
Bana göre de ezık degıldır tabıkı de bayanın yorumuna hıtaben oyle yazdım..
işte bu kafayla devam et arkadaşım sen sonrada ortalık ezik bayanlarla dolunca niye böyle deyip kaynana kocanın üstüne atalım..ya okumadın yada bu cahilce fikirlerin senin kişiliğin aslında anlamıyomusun adamın durumu iyi benden kısıyo diyorummm.....biriktiriyo belkide anladın mı sen tutmuş nereye çekmişsin allah aşkına durumu kötü olsa anlarım heralde 3 tane evleri arabaları arsaları herşeleri var anladın mııı??ama ben iyi şartlarda yaşayamıyorum..
ya problem yapıyo geçende aldıkya paranın hesabını bilmiyosun diyo öyle alda ben öderim bi adam değilki uyanık bide 5 kuruşun hesabını yapıyo tm yapsın ama bana yapmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?