Kıskandır dediğin kişi evli ve her şeyden önemlisi Türk erkeği; yani yanlış anlama olasılığı da var.
yok cnm öyle bişeyde yok.Abla ben senin kocayı anlamadım .
Acaba gençken bişeyden mi huylanmış, tiksinmiş ?
denedim cnm.bneim için 1ayın bile önemi var guatır hastasıyım yumurtalarım çok zor oluşuyor onun için bir an önce anne olmam lazım.Eşinizin durumu cidden değişikmiş ablacım... Bi arkadaşın dediği gibi çocuktan önce bu sorunu çözün bana göre. Eşinizin üstüne hiç gitmeyin bi müddet, çok zor ama biraz tutun kendinizi..Yanına yaklaşmayın, evin içinde de bakımlı olun açık konuşcam ama biraz uçuk giyininama yüz vermeyin, daha açık örnekler vercem ama ayıp olcak, ceza almim bide =) Bi müddet üstüne gitmeyin o da kendine gelicektir umarım..Bide kesinlikle bi uzmana danışın.Ne yapmanız gerektiğini o daha ii bilicektir.
Böyle şişman hımbıllardan uzak durcacaksın demek kiSevgili deneyimim oldu da kısa sürdü ama taş gibi kızım insan bir kere öpmez mi?
Bunların işi gücü yemek yemek oluyor,tüm enerjilerini de bu konu üzerinde kullandıkları için başka şeyler yapmaya halleri kalmıyor
Ne yapılır bilemem ama sizin elinizden bir şey gelmez.Öncelikle o kilolarını vermeli.Sonra cinsellik için bir çare bulursunuz
saten gecelikler giy sex ol cnm iyi gelcek
Bence tecavüz edin eğer öyle sanıyorsa
inanki üzülüyorum bu durumuna.kendisi garip olduğunun bunun tuaf oldunun farkında bile değil gayet rahat ve kalkıp sesk yapım die kendini yorup üzmüo.garfilid varya onun gibi
O daha da ilginç garip olduğunun farkında olmaması:26: Ee onu bunu bırakalım adamın problemleri var diyelim erken boşalma,ereksiyon olamama tarzı hani rahatsız olur,sinirli olur,kendini eksik hisseder ama Garfiel tarzı rahatlık da biraz garipSiz bir de daha da seksi olmayı denemiş bir bayansınız buna da tepki vermemiş Aklıma başka bir şey gelmiyor
Rencide de edemezsiniz ki koca bu
ailesinede söyledim kimse oralı olmuyorrr.herkes benim çok istekli oldumu düşünüyorr
Ee yani ailesine söylemekle çok ayıp etmişsiniz. Heralde sizin istekli olduğunuzu düşünürler. Buda ailesiyle paylaşılmazki.
9aylık evliyken kayınvalidem gelin çocuğun olmuyorsa snei doktora götürelim dedii gerile gerile.yıllarca çabaladım söylememk için ailesi üstüme gelmesine rağmen demedim ama artık dayanamıyorum bilsinler oğullarından olmadını.
Ben olsam bunu asla söyleyemezdim. Bu konudaki cesaretinize hayran kaldım bravo
çocuğun olmuor die sizede baskı yapsalar ve eşiniz ilişkiye girmese emin olun sizde söylerdiniz.4yıl beklemezdiniz bile
Ee yani ailesine söylemekle çok ayıp etmişsiniz. Heralde sizin istekli olduğunuzu düşünürler. Buda ailesiyle paylaşılmazki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?