- 22 Şubat 2016
- 14
- 0
- 1
- 38
- Konu Sahibi aysegul0308
-
Hep tersimi olur ya.bizdede durum ayni.Bende tam tersi eşim istekli ben isteksiz hiç istemiyorum
Çocuk var uyuyo eşim istiyo ama benim uykum geliyo istemiyorum kendimi de saldim ya aslında yanlış ama adamı mutlu etmek lazımHep tersimi olur ya.bizdede durum ayni.
Aynen ya istememekte değil aslında ama çocuklar yorgunluk çoğu zaman adam istemese rahatım aklıma gelmiyor akşm bebeğim geç yatıyor a saatten sonra zor geliyor sabahta halim olmuyor gözümü açmayla saat bahane galiba ama ben yorgunluğun ve sorumlulukların etkisi oldugunu düşünüyorum bu durumda gerçi adam yorgunluk tan ölse gece uykusundan kaldırsam yok demez :))) kimyamız farklıÇocuk var uyuyo eşim istiyo ama benim uykum geliyo istemiyorum kendimi de saldim ya aslında yanlış ama adamı mutlu etmek lazım
Kirmizi gecelik mis.seksi seyler giymek felanla olmaz.isteyen herturlu istiyo pazen donda giysen.
erkek cok istekli olurda hani gecelik giyilirse seksi ozmn biraz daha farkli oluyo ama.sirf erkegi sehvete getircem diye giyiliyosa ise yaramaz.
acaba bir sıkıntısı mı var hep mi böyleydi?açık açık konuşun sonuçta eşinizi en iyi siz tanıyorsunuz
evliliğin ilk günlerinden beri durgundu ama bu kadar değil.küçük yaşlardan beri sigara içiyor.ondan olabilir diye düşünüyorum.bir bayan olarak konuşmak bu konuyu bana çok gurur kırıcı geliyor ne bilim yapamam gibi geliyo
Bir "bayan" olarak konuşmak size niye zor geliyor? O çocuğu nasıl yaptınız?evliliğin ilk günlerinden beri durgundu ama bu kadar değil.küçük yaşlardan beri sigara içiyor.ondan olabilir diye düşünüyorum.bir bayan olarak konuşmak bu konuyu bana çok gurur kırıcı geliyor ne bilim yapamam gibi geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?