eşimin cinsel isteksizliği

``bi daha ne zaman verecen`` nedir yaaa azicik kendinize sayginiz olsun

Bidaha ne zaman verecen

Verecen nedir ya ? Bir kadın olarak kendinize saygınız yok mu sizin?

Düşkün le r işte onlarda biz değiliz kadınların geneli böyle sanırım evet biz yorgunluktan düşünemiyoruz yıkanmak istemiyorum gece uykum kaçıyorum diye ama adamları elimizden kacirmayalim bu yüzden de Allah korusun:)

Kızlar keşke bendeki isteği size aktarabilsem
Bu bilim adamları ne haltlar yiyo ki böyle şeyleri icat edemediler hala
Hha ha evet icat etsinler ama herkes aynı değil ki insanlar farklı tipleriyle duygularıyla herseyı yle parmak izimız bile farklı Allahın takdiri ilahisi

Hha ha evet icat etsinler ama herkes aynı değil ki insanlar farklı tipleriyle duygularıyla herseyı yle parmak izimız bile farklı Allahın takdiri ilahisi

Öyle olduğu için diyorum ya zaten Sizin kocalardaki isteği de benim kocaya aktarırdık biraz bendeki isteği de size oh mis dengelenirdik ne güzel hahaha

kocanızla da konuşamıyosanız ?
ben de bunu anlamıyorum.

Bunu ben de anlamam. Full HD helal olsun diye evleniliyor ama kocayla bu konular konuşulamıyor. Yani kocanla konuşamayacaksan kimle konuşacaksın.

Vermek... Hımmm...

Bunu ben de anlamam. Full HD helal olsun diye evleniliyor ama kocayla bu konular konuşulamıyor. Yani kocanla konuşamayacaksan kimle konuşacaksın.
Bu süpermiş, full HD helal

Konu sahibi, nişanlılık döneminde falan konuşurmuydunuz peki? O zaman da hiç bişey ima etmediyse arada sırada adamın hormonel bir sıkıntısı olabilir belki

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…