eşimin cinsel isteksizliği

ayda bir mi tövbeeeeeeeee. benim adam da biri bitmeden bi daha ne zaman verecen diye pazarlık yapıyo. bana da illallah geldi bu adamın isteğinden. keşke mümkün olsa azcık senin eşine göndersek benim adamdaki iştahtan. içinden gelmesi lazım bence ne yaparsan yap istemiyosa onuda öyle kabul edicen.
:KK70:

ayda bir mi tövbeeeeeeeee. benim adam da biri bitmeden bi daha ne zaman verecen diye pazarlık yapıyo. bana da illallah geldi bu adamın isteğinden. keşke mümkün olsa azcık senin eşine göndersek benim adamdaki iştahtan. içinden gelmesi lazım bence ne yaparsan yap istemiyosa onuda öyle kabul edicen.

``bi daha ne zaman verecen`` nedir yaaa azicik kendinize sayginiz olsun

Bidaha ne zaman verecen:KK70:

Verecen nedir ya ? Bir kadın olarak kendinize saygınız yok mu sizin?

Aynen ya istememekte değil aslında ama çocuklar yorgunluk çoğu zaman adam istemese rahatım aklıma gelmiyor akşm bebeğim geç yatıyor a saatten sonra zor geliyor sabahta halim olmuyor gözümü açmayla saat bahane galiba ama ben yorgunluğun ve sorumlulukların etkisi oldugunu düşünüyorum bu durumda gerçi adam yorgunluk tan ölse gece uykusundan kaldırsam yok demez :))) kimyamız farklı
Düşkün le r işte onlarda biz değiliz kadınların geneli böyle sanırım evet biz yorgunluktan düşünemiyoruz yıkanmak istemiyorum gece uykum kaçıyorum diye ama adamları elimizden kacirmayalim bu yüzden de Allah korusun:)

Kızlar keşke bendeki isteği size aktarabilsem :KK43:
Bu bilim adamları ne haltlar yiyo ki böyle şeyleri icat edemediler hala :KK43: :KK70:
Hha ha evet icat etsinler ama herkes aynı değil ki insanlar farklı tipleriyle duygularıyla herseyı yle parmak izimız bile farklı Allahın takdiri ilahisi

Hha ha evet icat etsinler ama herkes aynı değil ki insanlar farklı tipleriyle duygularıyla herseyı yle parmak izimız bile farklı Allahın takdiri ilahisi

Öyle olduğu için diyorum ya zaten :D Sizin kocalardaki isteği de benim kocaya aktarırdık biraz bendeki isteği de size oh mis dengelenirdik ne güzel hahaha :D

kocanızla da konuşamıyosanız ?
ben de bunu anlamıyorum.

Bunu ben de anlamam. Full HD helal olsun diye evleniliyor ama kocayla bu konular konuşulamıyor. Yani kocanla konuşamayacaksan kimle konuşacaksın.

Vermek... Hımmm...

Bunu ben de anlamam. Full HD helal olsun diye evleniliyor ama kocayla bu konular konuşulamıyor. Yani kocanla konuşamayacaksan kimle konuşacaksın.
Bu süpermiş, full HD helal :KK48::rolleyes:

Konu sahibi, nişanlılık döneminde falan konuşurmuydunuz peki? O zaman da hiç bişey ima etmediyse arada sırada adamın hormonel bir sıkıntısı olabilir belki

Son düzenleme:
Back
X