- 8 Aralık 2015
- 629
- 1.030
- 63
- Konu Sahibi aysegul0308
Ayda 1 se eğer çocuk ne ara oldu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayda bir mi tövbeeeeeeeee. benim adam da biri bitmeden bi daha ne zaman verecen diye pazarlık yapıyo. bana da illallah geldi bu adamın isteğinden. keşke mümkün olsa azcık senin eşine göndersek benim adamdaki iştahtan. içinden gelmesi lazım bence ne yaparsan yap istemiyosa onuda öyle kabul edicen.
ayda bir mi tövbeeeeeeeee. benim adam da biri bitmeden bi daha ne zaman verecen diye pazarlık yapıyo. bana da illallah geldi bu adamın isteğinden. keşke mümkün olsa azcık senin eşine göndersek benim adamdaki iştahtan. içinden gelmesi lazım bence ne yaparsan yap istemiyosa onuda öyle kabul edicen.
Bidaha ne zaman verecenayda bir mi tövbeeeeeeeee. benim adam da biri bitmeden bi daha ne zaman verecen diye pazarlık yapıyo. bana da illallah geldi bu adamın isteğinden. keşke mümkün olsa azcık senin eşine göndersek benim adamdaki iştahtan. içinden gelmesi lazım bence ne yaparsan yap istemiyosa onuda öyle kabul edicen.
Verecen nedir ya ? Bir kadın olarak kendinize saygınız yok mu sizin?ayda bir mi tövbeeeeeeeee. benim adam da biri bitmeden bi daha ne zaman verecen diye pazarlık yapıyo. bana da illallah geldi bu adamın isteğinden. keşke mümkün olsa azcık senin eşine göndersek benim adamdaki iştahtan. içinden gelmesi lazım bence ne yaparsan yap istemiyosa onuda öyle kabul edicen.
Size katılıyorum bravo.Verecen nedir ya ? Bir kadın olarak kendinize saygınız yok mu sizin?
Düşkün le r işte onlarda biz değiliz kadınların geneli böyle sanırım evet biz yorgunluktan düşünemiyoruz yıkanmak istemiyorum gece uykum kaçıyorum diye ama adamları elimizden kacirmayalim bu yüzden de Allah korusun:)Aynen ya istememekte değil aslında ama çocuklar yorgunluk çoğu zaman adam istemese rahatım aklıma gelmiyor akşm bebeğim geç yatıyor a saatten sonra zor geliyor sabahta halim olmuyor gözümü açmayla saat bahane galiba ama ben yorgunluğun ve sorumlulukların etkisi oldugunu düşünüyorum bu durumda gerçi adam yorgunluk tan ölse gece uykusundan kaldırsam yok demez :))) kimyamız farklı
Bi şarkı soyluyo kayinvalideler vermiycem vermiycem benim değil mi vermiycem tövbe yaaa:))Verecen nedir ya ? Bir kadın olarak kendinize saygınız yok mu sizin?
Hep tersimi olur ya.bizdede durum ayni.
Çocuk var uyuyo eşim istiyo ama benim uykum geliyo istemiyorum kendimi de saldim ya aslında yanlış ama adamı mutlu etmek lazım
Hha ha evet icat etsinler ama herkes aynı değil ki insanlar farklı tipleriyle duygularıyla herseyı yle parmak izimız bile farklı Allahın takdiri ilahisiKızlar keşke bendeki isteği size aktarabilsem
Bu bilim adamları ne haltlar yiyo ki böyle şeyleri icat edemediler hala![]()
![]()
Hha ha evet icat etsinler ama herkes aynı değil ki insanlar farklı tipleriyle duygularıyla herseyı yle parmak izimız bile farklı Allahın takdiri ilahisi
Evet iyi olurdu :)Öyle olduğu için diyorum ya zatenSizin kocalardaki isteği de benim kocaya aktarırdık biraz bendeki isteği de size oh mis dengelenirdik ne güzel hahaha
![]()
Insani cinsellikten sogutuyorsunuz valla yaasize ne ayol benim kendime olan saygımdan. bu benim eşimle aramda olan bişey benim hoşuma da gidiyo ayrıca. onun için yazdım. beğenmiyosanız yorum yapmak zorunda değilsiniz.
kocanızla da konuşamıyosanız ?
ben de bunu anlamıyorum.
Bu süpermiş, full HD helalBunu ben de anlamam. Full HD helal olsun diye evleniliyor ama kocayla bu konular konuşulamıyor. Yani kocanla konuşamayacaksan kimle konuşacaksın.