evet 2. cide süre normale dönüyor lakin 2. yici genelde yapmıyoruz bebegim uyanıyor vakit geçiyor ikimzde çalışıyoruz ve cok yorgun oluyoruz5 6 gun aralikli olunca ilk birlesmede biraz erken bosalmasi normal.2.ci iliskide sure normale donuyorsa ikinciye odaklanin
bir yalnışlık olmuş k. bkmayın başlıkltaProplemi bilmem ama problemi olabilir.
peki tam olarak nasıl anlayabilirimProplemi bilmem ama problemi olabilir.
peki erken boşalma problemi olsaydıproblemi var. 5 gün uzun bir süre değil ki zaten. Bahanesi mantıklı değil. Sanki aradan 1 ay geçiyo gibi konuşmuş. Halledilebilir bir durum tabi çözümü var.
Yalnislik degil yanlisliktir o diyecegim ama saka yapiyorum alinmayinbir yalnışlık olmuş k. bkmayın başlıklta
En son pazar günü birlikte olduk ve dün birlikte olduk ön sevişme sonrası birleşme asamasında eşim 2 3 dakika içinde boşalıyor yaklaşık.. ama eğer ki 2 .kez birlikte olursak aynı gece bu sefer uzun sürüyor yani 10 dakika..
Hayır bu nasıl açıklayacagımı tam bilemiyorum ama spermlerde hemen kendini üretemezler aradan zaman geçmesi gerek bu zaman da uzuyor işte. Açıklayamadım aslında :) İnternette çok makaleler var araştırabilirsinizpeki erken boşalma problemi olsaydı
aynı gece 2. ilişki yasandıgı zamanda erken boşalmazmıydı
eger erken boşalma proplemi olsaymış aynı gece 2. kez birlikte oldugumuz zaman geç değil o zamanda erken boşalırmış böyle diyorBu kısıma kadar okudum.
Erken boşalıyor eşiniz. Nasıl ikna edersiniz bilmem ama doktora gitmeli.
İlişkiden keyif almadığınızı belli edin. Öyle "Bende sorun yok" deyip kendi keyfine bakmak olmaz yani. Çok bencilce. "3 dakika sana yetiyor olabilir, ama bana yetmiyor canım!" filan deyip bozun yani. 3 dk, başlamadan bitmek bir nevi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?