- 5 Mart 2018
- 239
- 111
- 18
BELKIDE ADAM ILTIFAT ETMEKTEN UTANIYORDUR. ne bıelyım daha ocne nasıldı? ıltıfat ederken falan cekınırmı yanı romantık gorunmekten cekınıyorsa o yuzden bısıy demıyodur kı sızın mumu sondurup uzerınızı degıstıgınızı gorunce herhalde o özel gecenının sona erdıgını dusnup soruyor ne oldu dıye. dememkk ıetkılenıyormuş. etkılenmese mumu nıye sondurdun dıye sormaz bıle .. siz yınede burdakı yorumlarıdıkkate alın bıraz ara verın oncekı kadar ozen gosteremyın ortama falan etkılenen bırıyse zaten sorar onceden mumlar gecelıkler yapıyordun sımdı nıye yapmıyosun dıye sorarsa zaten etkısı altına almıısn demktrMerhabalar eşimle evliliğimiz in ilk zamanlarında cinsellik olarak gayet iyiydik.simdi çok gecmedi zaten 5 aylık evliyiz ama mesela bazı geceler süsleniyor um geliyor odaya mumlar falan adamda tepki yok işlerini hallediyor.sanki eşofmanla oturuyorum tepki yok.insan güzel olmuşsun faalan ne bilim iltifat eder sonuçta onun için yapıyorum onlari.o akşamki niyet cinsellik olsa da ben hazirlanmisim bı tepki ver dimi.bende sinirleniyorum giyiyorum eşofmanı o zaman da bana ne oldu diyor.dun gece de oldu üzerimi değiştirdim mumu da söndürdüm.ne oldu diyor sonra bana ama her defasında aynı .var mıdır aynı durumda olan ya da fikir vermek isteyen
Farklı ne yapabilirim sizler ne önerirsiniz
Zaten çok işveli cilveli biri değilimdir ama haftada bir kere suslenirjm öyle o da zaten hep aynı şekilde sonuçlanıyor
Evlilik hayatına hoş geldin
Valla boşuna almisiz o kadar gecelik bilmem ne canım. Bu erkekler insanda kadınlık gururu filan birakmaz bırak boşuna ugrasma. Yapacaksan sadece kendin icin yap ondan birsey bekleme. Onlar sadece sonuca bakiyor.
Aynen yaaa hiç yok benimde biz mi garibiz ki arkadaş oryantal kıyafeti gizi olandan alcaktı vücut çoranı falan giyiyom dedi bi baktımmmm benlik değil içim görünür ne anladım ondan kedili pijamalarımdan memnunumm6 senedir hiç o gecelikleri giymedim baza altına kaldırdım benim tarzim değil gecelik mum falan bende sorun var sanırım...
Mumlar falan kasıyordur belki. Biraz spontane olsun. Erkekler romantizmden ürker çoğu zaman.Merhabalar eşimle evliliğimiz in ilk zamanlarında cinsellik olarak gayet iyiydik.simdi çok gecmedi zaten 5 aylık evliyiz ama mesela bazı geceler süsleniyor um geliyor odaya mumlar falan adamda tepki yok işlerini hallediyor.sanki eşofmanla oturuyorum tepki yok.insan güzel olmuşsun faalan ne bilim iltifat eder sonuçta onun için yapıyorum onlari.o akşamki niyet cinsellik olsa da ben hazirlanmisim bı tepki ver dimi.bende sinirleniyorum giyiyorum eşofmanı o zaman da bana ne oldu diyor.dun gece de oldu üzerimi değiştirdim mumu da söndürdüm.ne oldu diyor sonra bana ama her defasında aynı .var mıdır aynı durumda olan ya da fikir vermek isteyen
Bekarken düşkün olduğunu düşünürdüm cinselliğe yani anlattığı ve anladığım kadarıyla ama şimdi yapsakta olur yapmasakta çoğu zaman kendi ihtiyacını görüp beni umursamiyor bileBELKIDE ADAM ILTIFAT ETMEKTEN UTANIYORDUR. ne bıelyım daha ocne nasıldı? ıltıfat ederken falan cekınırmı yanı romantık gorunmekten cekınıyorsa o yuzden bısıy demıyodur kı sızın mumu sondurup uzerınızı degıstıgınızı gorunce herhalde o özel gecenının sona erdıgını dusnup soruyor ne oldu dıye. dememkk ıetkılenıyormuş. etkılenmese mumu nıye sondurdun dıye sormaz bıle .. siz yınede burdakı yorumlarıdıkkate alın bıraz ara verın oncekı kadar ozen gosteremyın ortama falan etkılenen bırıyse zaten sorar onceden mumlar gecelıkler yapıyordun sımdı nıye yapmıyosun dıye sorarsa zaten etkısı altına almıısn demktr
Ne güzelyok bnm eşim sen isteyncede bi hamle yap Dio zaten ben anlarım
Azıcık yazsan.diyorum ya çok işveli cilveli değilim ne bilim yapım öyleBelki de Nazdan niyazdan hoşlanıyordur. Daha açık yazamıcam
Tabiki doğru ama hani farklılık yapmak istersin bir heyecan falan eğer kendiliğinden olsun dersek o ne zaman isterse o zaman oluyor.he burdan çok duskun olduğum gibi bir durum görülebilir ama o değil anlatmak istediğim o isterse oluyor ben birşey yapmak istesem umursamaz oluyorSeks spontane gelişen bir şey değil midir? Ben mesela hiç hazırlanmam öncesinden. Kendiliğinden gelişir, o esnada da üzerimde ne olduğunun hiç bir önemi yoktur.
He birde sadece çocuk olması için yanaşıyor gibi geldi bana.peki sizin o kadar ara vermenizi sebep yaşadığınız sorun miBende aynı durumdayım ama ben ben hergnde süslenmiom dediğiniz gibi ilk aylar enerjiniz yüksekti bizde 6 aylık evliyiz çocukta istiyoruz ama bi ay olacak iki kere oldu bşyler yaşadık çok kötü hissediyorum kendimi böyle olunca
Onu da denedim hazırlık yok şakalaşma falan o şekilde yaklaşmayı ama bir bahaneyle erteledi gecistirdi beni onunda söyledim yorgunum yok oram agriyor buram ağrıyor bide o gelsin bana o şekilde bazen laf altından söylüyorum yeri geldikçe ama nafileÖnerim, mumu falan geçip doğrudan ona yaklaşmaya çalışın. Hani ilişkiyi başlatan hareketler olur boynundan öpersin, gıdıklarsın, dokunursun falan filan. Bunları yapın ve vereceği tepkiyi bekleyin. Biraz nazlanıp sonra o da size yanaşıyorsa sorun yoktur devamını getirebilirsiniz.
Ama tüm cilvenize ve tüm dokunuşlarınıza rağmen inatla sizden kaçıyorsa üzgünüm ama siz bir kadın olarak ona çekici gelmiyorsunuz demektir. Bu da ortalama bir erkek için uzun vadede farklı arayışlar ve yeni heyecanlar demektir. Ya da daha kötüsü zaten hali hazırda olan başka birisi demektir. Dikkatli olun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?