eşimin cinsliği...

bir de diyor ki:veriyosun ayarı sonra olan bana oluyor dışarı çıkmış ben uyuyordum açlıktan ölmüş dışarda gelmiş.böyle söylemesinin nedeni kardeşimin çok parasının olmasıymış

canım boyle ufak tefek seylerle bırbırnızı kırmayın .
dudukluyu gonderırken kargo ucretı sana mı yoksa alıcaya mı aıt olacak ?
eger alıcıya aıt olacak ıse ,gondermenın de bır anlamı yok cnm .
10-15 tl kargo odeyecegıne ,yenı kullanılmamıs duduklu alır daha ıyı olur .

evet işte eşimde öyle düşündü sen ödemiyecen dediği o canım.tabiki ben ödeyecem kargo ücretini.

bu arada sizin yorumlarınızı beğendiğimi söylemeden geçemeyeceğim diğer konularda da dikkatimi çekmişti

evet işte eşimde öyle düşündü sen ödemiyecen dediği o canım.tabiki ben ödeyecem kargo ücretini.

kargo ucretını de sen odeyeceksen gonder tabıkı de cnm .esın kotu nıyetlı oldugundan oyle tepkı vermemıstır emın ol .
gondermenı ıstemese net bır sekıl de "hayır olmaz "derdı .

madem esınız kıvırıyor sızde aynı taktıgı uygulayın, ben olsam esınız; yelız bızım kullandıgımız dudukluyu ne yapcak eskı vs dedıgnde haklısın hayatım bu yonden dusunmemıstım gel yenısını alıp gonderelım dıyebılırsınız bakalım ozaman ne yapacakk :52:

ben dün küsünce sabah aldı düdüklüyü kendi gönderdi şükür bende kurtıldum postaneye gitmekten.kardeşim bekar ya düdüklünün içine elmalı pasta yapıp koyacaktım onu yapamadım.
teşekkürler kıymetli yorumlarınız için

Back
X