- Konu Sahibi sevimliturta
Aynen benim yazdığım gibi işte. Koca delisi, adamın başına iş gelmesin diye silmiş yazdığını. O kız gidip bana şunu bunu yaptı dese sus iftira atma baban o senin diyecek. Sen de öyle yatmasaydın, onu bunu giymeseydin, öyle oturmasaydın diyecek. Kız daha büyüyünce kocamda gözün mü var diyecek. Bunların yeter ki kocaları gitmesin elinden, aç sefil yaşarlar, yer silip adamın eline sayarlar parayı. Adamın oğlu büyüyünce hemen bir tane de kendi yapmış çocuk, adam bırakıp gidemesin diye. Tepe tepe kullanıyor bahane ediyor şimdi o bebeği.
Bir tane daha var forumda, iki çocuğu varken gidip başka kocadan bir çocuk daha yapmış, yardım edin çocuklarıma yedirecek bir şeyim yok diye ağlanıyor. Üçüncüyü niye yaptın yazık değil mi o bebeğe diyorsun, kocam diğer çocuklarıma da bakar diye yaptım diyor. Gerçekten hem üzülüyor hem sinirleniyorum. Keşke bir adalet mekanizması çıksa, bu çocuklarla isteyen ama çocuğu olmayan aileler eşleştirilse.
Bir tane daha var forumda, iki çocuğu varken gidip başka kocadan bir çocuk daha yapmış, yardım edin çocuklarıma yedirecek bir şeyim yok diye ağlanıyor. Üçüncüyü niye yaptın yazık değil mi o bebeğe diyorsun, kocam diğer çocuklarıma da bakar diye yaptım diyor. Gerçekten hem üzülüyor hem sinirleniyorum. Keşke bir adalet mekanizması çıksa, bu çocuklarla isteyen ama çocuğu olmayan aileler eşleştirilse.