• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin çocuğuma ve bana yaptıklarından gına geldi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
.
Kızlar merhaba konuya nerden giricegimi bilemiyorum ama hayatım kabus gibi içinden çıkamıyorum eşim ve benim 2. Evliliklerimiz ve ikimizinde eski evliliklerinden birer çocuğumuz var benim 8 yaşında kızım ve onun 6 yaşında oğlu var kızım benimle birlikte evlenirken geldi onunda oğlu ama eşim sürekli kızıma annenin g.. dolanma yemek yerken dökme igreniyroum dedi ama ben geldiğimde eşimin oğlu 3 yaşındaydı bez bağladım biberonla sütünü verdim poposunu sildim nedense ben igrenmiyordum demekki suan 6 yaşında geceleri altını ıslatan bir çocuktu herşeyi öğrettim yapabiliyor anlaşamıyoruz
Düzenledin iyi oldu, herşey geçti bitti, hiç yaşanmadı.

Sen cimere yaz canım babası yatma şeklini eleştirmiş anneside annesine göndermiş korumak için de ama biz yinede çocuğun anneannesi de kalmasından dolayı rahatsız olduk de hiç üç buçuk atmıyorum yazsın herkes ben yanlış bişey yapmadım
Bu zihniyet Allah korusun o c kocası çocuğa bir şey yapsa ve çocuk gelip söylese bir sey olmaz bunda bir şey yok diyecek zihniyet Allah yok etsin sizi de zihniyetinizi de
Mütemadiyen ürüyorsunuz neden
Devlet kısırlaştırmali sizin gibileri ya
İşte bir vebale daha dahil olduk
Simdi hep aklıma gelecek o kız ne yaptı ne yaşadı başına bir şey geldi mi diye

Bir adam minicik kız çocuğu için sadece sex esnasında veya küfür edilirken kullanılan bir tabir ile yorum yaptıysa bu ne demek bi düşünün ne demek eline geçen ilk fırsatta gerçekleştirecek demek

Allah o eşin olacak o c fırsat vermesin size de başka çocuk falan vermesin bu nedir ya

O bana üstü açık yan dönmüş dedi rahatsız oluyorum üstünü ört dedi ben buraya kendim tarif etmek için yazdım bir kere daha yazdım kaçıncı yazisim belki anlarsınız
Hadi soralım şurda kaç tane anne çocuğunun uyuma şeklini tarif etmek için domalıyor der ya uydurma.

Bu adamdan ayrılmaz kızını ezmesine devam edersen de senin anneliğine tüküreyim. Babasız büyüttüm diyosun elin adamına ezdiriyosun. O adamı var ya uykusunda boğarım. Yanımda öyle güvenle uyuyamaz. Oğluna da ona da başlarım. Domalmak kelimesini küçücük çocuğa kullanmak ne demek? Bir de evliliğimi devam ettirmeli miyim demiş. Ya sen ne biçim bir annesin ya? Gerçekten sizler üremeyin çürüsün o altınızdaki organ

Bu adamdan ayrılmaz kızını ezmesine devam edersen de senin anneliğine tüküreyim. Babasız büyüttüm diyosun elin adamına ezdiriyosun. O adamı var ya uykusunda boğarım. Yanımda öyle güvenle uyuyamaz. Oğluna da ona da başlarım. Domalmak kelimesini küçücük çocuğa kullanmak ne demek? Bir de evliliğimi devam ettirmeli miyim demiş. Ya sen ne biçim bir annesin ya? Gerçekten sizler üremeyin çürüsün o altınızdaki organ
Evliliği de devam ettirecek başka çocuklar da yapacak hatta Allah muhafaza cocugun başına bir şey getirse o adam göz yumacak duyurmayacak neden çünkü kocasiz kalmamalı koca çok önemli kocasiz kalamaz çünkü kocası var onun anlıyor musunuz koca

Zihniyeti de kendi de yerin dibine batsın Allah o kızı korusun ne diyeyim elime verseler boğar atarım bunu da o c kocasını da

Kızlar merhaba konuya nerden giricegimi bilemiyorum ama hayatım kabus gibi içinden çıkamıyorum eşim ve benim 2. Evliliklerimiz ve ikimizinde eski evliliklerinden birer çocuğumuz var benim 8 yaşında kızım ve onun 6 yaşında oğlu var kızım benimle birlikte evlenirken geldi onunda oğlu ama eşim sürekli kızıma annenin g.. dolanma yemek yerken dökme igreniyroum vs dedi ama ben geldiğimde eşimin oğlu 3 yaşındaydı bez bağladım biberonla sütünü verdim poposunu sildim nedense ben igrenmiyordum demekki suan 6 yaşında geceleri altını ıslatan bir çocuktu şuan herşeyi öğrettim yapabiliyor ama kızıma bir ton laf etti tableti vardı kullandırmadi oğlumda yok diye iki sene kullandirmadı bizde kavga çıkmasın diye bişey demedik hiç kullanmadi ogluna tablet aldı şimdi sürekli kullanıyor ben karismiyorum karissamda kavga eder zaten kızım şuan annemde bu dönem orda kalmak istedi okulunu orda devam ettiriyor bende telefon aldım kızımla görüntülü konuşmak için annemler tuşlu kullanıyor diye bize bir saat uzaklıkta gidip geliyorum hasta oldu kızım babam yaşlı o yüzden eşime hastane için alıp gel diye tamam dedi telefonu da getirsin dedim guvenemedim telefon açık şekilde benle konuşurken gelsin diye bebeğimde hasta gidemedim kızımla eşim götürecek onu hastaneye istemiyorum dedi bende annemle gelsin dedim kavga ettik giderken de oğluna tableti verdi bende ona tablet vermeni istemiyorum dedim seni pişman ederim dedi tehtid etti bir bebegimiz var ortak 3 aylık sezeryanla doğum iki tane de tümör ve kist alındı ağır geçti o yüzden 7. Gündü eve geldiğim kızım yan dönmüş uyuyordu domaliyor dedi düzgün uyusun dedi bende ne var uyumasinda dedim tartıştık istemiyorum dedi bende senin cocugunu istemiyorum dedim o zaman çocuğumu istemeyenden ayrılırım dedim ayrılma lafı edince o ameliyatli halimde benim çenemi sıktı amaliyat sürecinde kızımı koruyamadım sürekli biseyler yaptı azarladı vs tartışırsam şiddet uygular ameliyatliyim diye sadece kızımla uğraşma dedim ve kızımı anneme gönderdim şuan ara tatilde ve bayramda getirdim gene son gitmeye yakın yeter annenik peşinde dolandigin vs demeye başladı çok zor bir lohusalik geçirdim sürekli kızımla ters düşen hareketleri bana ters gelen hareketleri var kızımi babasız büyüttüm zordu ama inanın 3 aylık oğlum babasıyla daha zor büyüyor topluma göre tamam içki yok kumar yok ama psikolojik şiddet fiziksele dönüşüyor ayrıca kızımı tekrar getiricem yazın dayanamadım oda dayanamadi kızımı getirince aynı hareketlerine devam ederse ayrilmalimiyim yoksa ikinci evliligim çocuğum diye idare edilir tarafindan mi bakmaliyim
Noldu düzenlediklerin gerimi geldi 😂
Sen silince, görmezden gelince gerçekler puf olmuyor işte bak.
Banlanmışsın merak etme diye yaziyorum yolladim konunu cimere :)

Yorumu hoşuna gitmedi diye rapor ediyor, beğenmediği kullanıcıların konularına yorum yapmalarını engellemek için engel listesine ekliyor ve en sonunda konu içeriğini değiştiriyor. Açıkçası, neresinden tutsak elde kalıyor. Bu şekilde davranacaksanız, lütfen konu açmayın. Size yapılan eleştiriler doğruyu görmeniz içindir. Yoksa konu açınca yazın beni pamuklara sarın diye ona göre ısmarlama yorum yazsın arkadaşlar.

Bu nasıl rapor yahu ; "Hoşuma gitmedi." Arkadaşlar sizde ayıp ediyorsunuz hoşuna gidecek şeyler yazın. Daha sonra bu bize siz taraf tutuyorsunuz diye geri dönüyor.

Ekran almışsınız ya işte çimlere at cnm ben korktuğum için değil canım sıkılıyor diye sildim
Anneannesine yollayarak kurtulamayabilirsin. Zaten başlarında var bi sürü nüfus. Mutfağa yatacak hali yok çocuğun. Bu konuyu da görürlerse hepten kurtulmuş olur çocuk.

Yorumu hoşuna gitmedi diye rapor ediyor, beğenmediği kullanıcıların konularına yorum yapmalarını engellemek için engel listesine ekliyor ve en sonunda konu içeriğini değiştiriyor. Açıkçası, neresinden tutsak elde kalıyor. Bu şekilde davranacaksanız, lütfen konu açmayın. Size yapılan eleştiriler doğruyu görmeniz içindir. Yoksa konu açınca yazın beni pamuklara sarın diye ona göre ısmarlama yorum yazsın arkadaşlar.

Bu nasıl rapor yahu ; "Hoşuma gitmedi." Arkadaşlar sizde ayıp ediyorsunuz hoşuna gidecek şeyler yazın. Daha sonra bu bize siz taraf tutuyorsunuz diye geri dönüyor.
Sizin site sahibi olarak bu konuyu şikayet etmenizin bizden fazla etkisi oluyor mu acaba?

Evliliği de devam ettirecek başka çocuklar da yapacak hatta Allah muhafaza cocugun başına bir şey getirse o adam göz yumacak duyurmayacak neden çünkü kocasiz kalmamalı koca çok önemli kocasiz kalamaz çünkü kocası var onun anlıyor musunuz koca

Zihniyeti de kendi de yerin dibine batsın Allah o kızı korusun ne diyeyim elime verseler boğar atarım bunu da o c kocasını da
İnşallah elinden alınır o kız. Hayatı kurtulur. Böyle annenin kalıbına tüküreyim. Anne değil yaratık bu. S.k delisi pislik

Anneliğin batsın senin. Hala idare edeyimmi diye soruyorsun. Yazık yazık içim acıdı yavruya. Benim 8 yaşında oğlum var elin pisliği tarafından böyle bir muamele görse ortalığı yıkardım. Pis pis yakıştırmalar yapıyor birde utanmadan küçücük çocuğa. Şerefsiz. Sen bebeğine ve üvey oğluna annelik yap belki kocanın gözüne girersin. Mühim olan onları idare etmek. Kızının ne yaşadığının ne önemi var?

O bana üstü açık yan dönmüş dedi rahatsız oluyorum üstünü ört dedi ben buraya kendim tarif etmek için yazdım bir kere daha yazdım kaçıncı yazisim belki anlarsınız
Hem arsız, hem yalancı.

Sizin site sahibi olarak bu konuyu şikayet etmenizin bizden fazla etkisi oluyor mu acaba?

olmuyor patron @Mune o karar veriyor benim şartlarım sizlerle eşit. Sadece cinsiyet istisnası tanınıyor bana o kadar.

Ben ettim çoktan
Etmeden önce böyle çaresizce açıklama yapmaya çalışıp olmayınca kaçmalarını izlemek zevkli oluyo. Ne korkmuştur şimdi, kocası foruma yazdı diye kızabilir çünkü. Bi tanesininki hepimizi erkek ilan etmişti.

Etmeden önce böyle çaresizce açıklama yapmaya çalışıp olmayınca kaçmalarını izlemek zevkli oluyo. Ne korkmuştur şimdi, kocası foruma yazdı diye kızabilir çünkü.
Bir kac kez cimer dedim uyduruyorsa salladım desin erkektim desin biseyler desin diye bekledim ama yok daha inatla savunmaya gecip konu silmelere gitti iş.
Birde şey yazdi cocuk zaten sosyal hizmetlerle sürekli görüşüyor demek ki bir şey var sosyal hizmetler durduk yere kimsenin cocuguyla gidip surekli gorusmez ne icin takibe düştü acaba

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X