• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin çocuğuma ve bana yaptıklarından gına geldi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Halleniyomu canım sen bir psikologa git seninde anlama sorunlarin ve yazılanları terse çekip kaos yaratma algılama güçlüğün var ne hallenmesi pis düşünceni kendine sakla kızım yok gönderdim bak yanımda değil hala duyar kasacakmisin
6 yaşında çocuğun herhangi bir uyku duruşu için domalıyor denmez. Akıldan bile geçmez. Üstelik domalıyor düzgün yatsın demişti. Bunun alt metni, bundan rahatsız olmak demek aklıma başka türlü şeyler geliyor demektir.

İlla o şekilde bişey mi olması lazım göndermem için kızım sürekli o adamın istemiyorum dediğini duymasın onu duyarak büyümesin diye gönderdim ama kim olursa olsun sonsuz güvenmem kim olsa kızımla tek gelse telefon açık bırakırım.zaten
Hı hıı anlat sen anlat :) öyle demedim öyle olmadı böyle oldu diye bu güzel pek akıllı anne yorumlarını gösterirsin artık :)

Ya o duruş şeklini tarif için dedi yoksa o yöne benzetmek için değil tabikide o şekilde kendiside diyemez tabikide
O sapik oc adamı birde savunuyorsunuz
Çocuk yapayım yerim sağlamlaşsin mi dediniz
İçkisi kumarı yokmuş da
Keşke olsaymış
Kızın için kullandığı o tabir sadece yatakta ya da küfürde kullanılır
Bu adam potansiyel sapik kimbikir kizin kaç yaşına gelmesini bekliyor
Ya da beklemiyor başladı belkide ama biz bilmiyoruz
Ayrılmak için neyi bekliyorsunuz
Yine diyorum istediğiniz kadar banlayin o adam bir o c başka açıklaması yok

6 yaşında çocuğun herhangi bir uyku duruşu için domalıyor denmez. Akıldan bile geçmez. Üstelik domalıyor düzgün yatsın demişti. Bunun alt metni, bundan rahatsız olmak demek aklıma başka türlü şeyler geliyor demektir.
O bana üstü açık yan dönmüş dedi rahatsız oluyorum üstünü ört dedi ben buraya kendim tarif etmek için yazdım bir kere daha yazdım kaçıncı yazisim belki anlarsınız

Tamam peki cnm yalnız çabuk yaz bak cimere
Yazamayacağımı düşündüğün için mi üçbuçuk ata ata domalıyor demedi yan dönmüş dedi diye açiklama yapıyosun sayfa sayfa?
17743378974646821884295742025190.webp

Yazamayacağımı düşündüğün için mi üçbuçuk ata ata domalıyor demedi yan dönmüş dedi diye açiklama yapıyosun sayfa sayfa? Eki Görüntüle 3717565
Sen cimere yaz canım babası yatma şeklini eleştirmiş anneside annesine göndermiş korumak için de ama biz yinede çocuğun anneannesi de kalmasından dolayı rahatsız olduk de hiç üç buçuk atmıyorum yazsın herkes ben yanlış bişey yapmadım

O bana üstü açık yan dönmüş dedi rahatsız oluyorum üstünü ört dedi ben buraya kendim tarif etmek için yazdım bir kere daha yazdım kaçıncı yazisim belki anlarsınız
Bu da normal degil, neden rahatsiz olsun ki normal bi insan kucuk bi cocugun ustunu acik yatisindan, normal insan cocugun ustu aciksa orter, biter gider.

Sizin algilariniz mi kapali?

Yaptıysam bakmasını bilirim diye yaptım bakarimda
Böyle bencilce bir açıklama olmaz.Bakma beceriniz olsaydı kızınızı göndermez aslanlar gibi bakardınız.Sizin kendini idare etme,mantıklı düşünme, tehlikeleri görme beceriniz yok,ama sürekli üreme içgüdünüz iyi çalışıyor.......

Sen cimere yaz canım babası yatma şeklini eleştirmiş anneside annesine göndermiş korumak için de ama biz yinede çocuğun anneannesi de kalmasından dolayı rahatsız olduk de hiç üç buçuk atmıyorum yazsın herkes ben yanlış bişey yapmadım
Sildim gitti sanıyosun. Telefon olayı da olduğu gibi yazıyor.
Screenshot_2026-03-24-10-40-34-174_com.android.chrome-edit.webp

İlla o şekilde bişey mi olması lazım göndermem için kızım sürekli o adamın istemiyorum dediğini duymasın onu duyarak büyümesin diye gönderdim ama kim olursa olsun sonsuz güvenmem kim olsa kızımla tek gelse telefon açık bırakırım.zaten
Çocuk yaşta evlenmişsiniz çocuk yaşta anne olmuşsunuz. Buraya kadar hadi siz de çocuktunuz aklınız ermiyordu diyelim. Kaç sene geçerse geçsin tekrar erkenden evlenmeniz mi gerekiyordu? Neden 22 yaşında evlendiniz peki? Bu hata artık bilinçli yapılan bir hata. Çocuğunuzu harcamışsınız. 22 yaşında evleneceğinize işe girmeye çalışabilirdiniz

Hee yere kırıntı dökme iğreniyorum senden ananın gö.ünde dolanma, oğlumun tableti yok sende kullanamazsın diyen yaratık vicdana geldi de uyumuş yazık üstünü ört dedi öyle mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X