- 15 Haziran 2022
- 927
- 807
- 33
- Konu Sahibi Peripadisahininkizi
-
Bebek düşünüyoruz ama ben bir yandan çalışacağım. Aileler farklı şehirde.
Eşimde bir benim annem bir de senin annen 3er ay falan gelir kalır diyor. Kreş yaşına gelene kadar. Bilemedim bana özgürlüğü kısıtlayıcı geliyor.
Annelerin haberi var mı peki bundan? Siz özgürlüğünüzün kısıtlanması derdine düşeceğinize yaşını başını almış kadınların düzenini bozmamayı mı düşünseniz acaba? Karı koca bu bencillikle nasıl çocuk yetiştireceksiniz?Bebek düşünüyoruz ama ben bir yandan çalışacağım. Aileler farklı şehirde.
Eşimde bir benim annem bir de senin annen 3er ay falan gelir kalır diyor. Kreş yaşına gelene kadar. Bilemedim bana özgürlüğü kısıtlayıcı geliyor.
Evet onlar biz bakarız diyorlar ben zaten kendim bakmak istiyorum ama tek başıma illa ki zorlanırım bulunduğum şehirde hiç tanıdık olmayacak, yine de onların da aylarca bakmasını istemem arada bir yardıma ve torunu görmeye gelebilirler, yalnız çalışırken bakıcı bulmam gerekecek belli bir süre izin alırım daAnnelerin haberi var mı peki bundan? Siz özgürlüğünüzün kısıtlanması derdine düşeceğinize yaşını başını almış kadınların düzenini bozmamayı mı düşünseniz acaba? Karı koca bu bencillikle nasıl çocuk yetiştireceksiniz?
Benim kayınvalidem de bir doğurayım kreş yaşına kadar bakacaktı. Kolik bebekle 40'ını çıkaramadan eve nasıl döneceğini şaşırdı kadıncağız. Zor attı kendini bizim evden. Annem de ağladıkça üzülüyorum dedi gelmedi. Eşim sabah işe gitti akşam geldi. Kolik bebekle kaldım 4 duvar arasında baş başa. Şu hayatta en net öğrendiğim şey: çocuk yapacaksan sadece kendine güveneceksin.Evet onlar biz bakarız diyorlar ben zaten kendim bakmak istiyorum ama tek başıma illa ki zorlanırım bulunduğum şehirde hiç tanıdık olmayacak, yine de onların da aylarca bakmasını istemem arada bir yardıma ve torunu görmeye gelebilirler, yalnız çalışırken bakıcı bulmam gerekecek belli bir süre izin alırım da
O bakar bu bakara göre çocuk planlayamazsınız, sizin anneleriniz de dünyaya torun bakmaya gelmiyor. Bir iki bakarlar sonra yorulurlar sonuçta istemeyebilirler. Çocuk istemek hakkınız olsun tabi evladınız ama onu büyütme işini anneanne babaanneye göre planlamayın ortada kalırsınızBebek düşünüyoruz ama ben bir yandan çalışacağım. Aileler farklı şehirde.
Bu plandan ailelerin haberi var mı peki?Bebek düşünüyoruz ama ben bir yandan çalışacağım. Aileler farklı şehirde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?