eşimin dağınıklığı 10 tane çocuğa bedel

Üniversiteyken benim arkadaşım iki kardeşler annesi dağınıklıklarından bıkmış. Tüm ortada olan ne varsa aşağı atmış arkadaşım diyor aşağıdan sütyen aldım geldim rezil oldum diye tabi bir daha da dağınıklık yok kesin çözüm:D Ha o kadarına cesaret edemezsen büyük siyah çöp poşetleri olur ya ortada dağınık ne görürsen o poşete doldur ordan alsın.

Ilk evlendigimde esimde cikarttigini cikarttigi yerde bırakıyordu toplamiyordum aksam geldiginde sabah ortada bıraktıklarını kaldir diyordum kaldiriyordu bir iki derken kaldirmadigimi gorunce birakmamaya basladi, banyoya elini yikamaya girse banyoyu yikiyordu resmen her seferinde çağırıp buralari kurularmisin dedim sonuctan memnunum. Biraz kisilik birazda ana evinde ne gordugu cok onemli cocuk gibi egitip duzeltmek lazim taviz vermeden.

Benim eşimde çok dağınıktir. .işten gelince ayakkabı ve çoraplardan başlar çıkarmaya duşa gidene kadar soyunur striptizci kadınlar gibidir..kıyafetleri takip ederek gittiği yeri bulabilirsin..fantezi niyetine küvette boğacam birgun haberi yok:işsiz:
ah çok güldüm ::D:D aynen kapıda baslıyor cıkarmaya özellikle çok sıcaksa hava :D girişte gömlek oturma odasında coraplar yatak odasnda pantolon :D:D

Benim eşimde çok dağınıktir. .işten gelince ayakkabı ve çoraplardan başlar çıkarmaya duşa gidene kadar soyunur striptizci kadınlar gibidir..kıyafetleri takip ederek gittiği yeri bulabilirsin..fantezi niyetine küvette boğacam birgun haberi yok:işsiz:

Filmden sahne gibi ayol, banyoya giderken yavasca corabini falan siyiriyor :olamaz::KK53::KK53:

Sanki kendi kocami okudum inanamadim...Aynı basım bendede var..Bornoz hep yatağın ustundedir hiç asılmaz yerine...Aldığı birşeyi asla toplamaz oldugu yerde kalır...Bir el yüz yıkar her yer sabun su olur..Bana hala en ilginç gelende pantalonu sortu nerde soyunduysa orda yerde bırakır..Kaldırmaz...O kadar kavga ettim ki ama düzelmio.Hatta alınganlık yapıo bu kadarcık seyleri yapmak zorunami gidio die...Ben duzeltemedimki sana akıl verim...Topluyorum napim beynim yorulacagina elim yorulsun..Hergün kayınvalideme ayrıca dua ediyorum nasıl oğlunu 3 yaşında bırakmayı başarabilmiş die....Çünkü bu durumları tamamen annelerinin suçu..

merhaba arkadaslar hafta sonları özellikle eşim evdeyken hiç işim bitmiyor evi bir görseniz zaten saldım bende...
eşim pis biri değildir kişisel bakımına dikkat eder wc hijyenine dikkat eder ama gelgelelim okadar dağınıkki yetişemıyorum ona artık evi toplamaktan bıktım 1 saat içinde tertemiz düzenli odayı darmadagın yapıyor. koltukalrın minderlerını kaldırır kendıne gore dizayn eder bir yere yığar minderleri kocaman bir masayı kucucuk oturma odasına sokar ki bilgisayarını koyabılsin. banyodan cıkınca bornozu herzaman yatak odasında yatagın üstünde olur. sürekli değişik havlu alır her dışardan geldiğinde saç havlusu ayrı yuz havlusu ayrı banyo havluya yığılıyor. kapı girişimizde bir paspas var oraya ayakkabınla girme diye bin kere söyledim yine ayakkabılarıyla giriyor hafta da ıkı gun paspas yıkıyorum. sürekli değişik corap alır bir giydiğini bir daha giymez ve ortalarda bırakır. banyoda saç yüz yıkamasın yerler su oluyor çok dağınık , çocuktan beter iyiliklede söyledim olmuyor kavga da ettim olmuyor anlamıyor terkedeceğim senilere kadar geldim. inanın ev darmadağın o varken kolumu bile kıpırdatmak istmıyorum annesininde dikkatını çekmiş sen iyice saldın diyor sanki oğlunun huyunu bilmez gibi... ne yapmalıyım sizce varmı bir fikriniz?
Ayyy ben de eşiniz gibiyim :110: temizimdr ama çok dağınığım.. yapı biraz değiştirebileceğinizi sanmıyorm.. çözüm bulursanız takipteyim

Bence içten gelen birşey annesi de öğretmiştir emin olun ama yapmak istemiyorlar. Nede olsa yapan biri var diye

merhaba arkadaslar hafta sonları özellikle eşim evdeyken hiç işim bitmiyor evi bir görseniz zaten saldım bende...
eşim pis biri değildir kişisel bakımına dikkat eder wc hijyenine dikkat eder ama gelgelelim okadar dağınıkki yetişemıyorum ona artık evi toplamaktan bıktım 1 saat içinde tertemiz düzenli odayı darmadagın yapıyor. koltukalrın minderlerını kaldırır kendıne gore dizayn eder bir yere yığar minderleri kocaman bir masayı kucucuk oturma odasına sokar ki bilgisayarını koyabılsin. banyodan cıkınca bornozu herzaman yatak odasında yatagın üstünde olur. sürekli değişik havlu alır her dışardan geldiğinde saç havlusu ayrı yuz havlusu ayrı banyo havluya yığılıyor. kapı girişimizde bir paspas var oraya ayakkabınla girme diye bin kere söyledim yine ayakkabılarıyla giriyor hafta da ıkı gun paspas yıkıyorum. sürekli değişik corap alır bir giydiğini bir daha giymez ve ortalarda bırakır. banyoda saç yüz yıkamasın yerler su oluyor çok dağınık , çocuktan beter iyiliklede söyledim olmuyor kavga da ettim olmuyor anlamıyor terkedeceğim senilere kadar geldim. inanın ev darmadağın o varken kolumu bile kıpırdatmak istmıyorum annesininde dikkatını çekmiş sen iyice saldın diyor sanki oğlunun huyunu bilmez gibi... ne yapmalıyım sizce varmı bir fikriniz?

Bir tane de bana yazın madem.
AynI modelden bir tane de bizim evde var. Eve girerken üstünü çıkarmaya başlar. Her şey her yerde. Dolaptan bir tshirt alsa bütün dolabı arkasından toplamak gerekir.
Yastıkları yere atar yerde yatar, her gün bornozu başka bir yerde. Ayağını uzatacak sehpa bulur, dergi okur ortada bırakır, bir işe başlar mutlaka yarım kalır. Bir yer tamir edecek olsa 3-4 gün tamir çantası ortalarda gezer.
Allah tan temizlik konusunda dikkatli. Biraz çekilir oluyor dağınıklığı.
Ve ben de ev dagınıkken o kadar mutsuz oluyorum ki, kaç gece bu sefer dokunmam deyip uyuyamayip kalkıp toplamisligim var
Bakalım konuyu takipteyim neler çıkacak :)

yayintilarini toplamayin,aradigini bulamasin, daginikliginin farkina siz topladiginiz icin varmiyordur herhalde..ay bir kerede su kaynana denen canli yalakalik amacli olmadan gelininden yana olabilsin...ya cikar amacli yalaka tavirlar yada biricik oglum evlenince kiymete binen oglum:))

kusura bakmada size emeğe saygısız adam tembelliğe alışmış nasıl olsa ardını toparlayacak nikahlı hizmetçisi var niye düşünsünki sen yorulmuşsun temizlemişsin umurunda değil nefret ediyorum böyle insanlardan sanki dünya onların etrafında dönüyor düzene girmesi çok zor belki çok ciddi konuşursan ne kadar yıprandığını üzüldüğünü bu ilişkinizide yansıyabioeceğinin sinyallerini verirsen belki seni kaybetme korkusu ile kendine çeki düzen verir dağınıklığınada bi son verir çünkü dayanılacak gibi değil sen temizle o acımadan pisletsin dağıtsın sadece dış temizliği ile temiz insan olunnmuyor Aslan yattığı yerden belli olur ...

Back
X