- 30 Ekim 2018
- 377
- 165
- 18
- 36
- Konu Sahibi Kalenderender
Merhabalar. Bilenleriniz vardir ama bilmeyenler icin ozet geciyim. Evimiz istanbulda ancak ben balikesirde calisiyorum. Haftasonlari evime donebiliyorum. Haftaici esim evde yalniz. Isten gelir spora gider. Spor cikisi hep bi isi olur. Mesela bu haftayi sayiyim. Pazartesi arkadasiyla kahve icmeye gitti gece 11 de dondu eve. Sali gunu ayni arkadasi arkadaslariyla bulusacakmis. Esim bu kisileri tanimamasina ragmen gitti pub gibi bi yer ve 12 de dondu eve. Dun yine kahve icmeye gitti 11 de dondu. Bugun de stand up varmis bi mekanda bar gibi ona gidecekmis yalniz. Gosteri ingilizceymis dilini gelistirecekmis. Bi gece de evde oturmuyor. Ben haksiz miyim cok yoruldum ve sinirlerime dokunuyor artik. Kisitlamamak adina bisey soylemiyorum cunku dur gitme desem durmayacak aksine kavga cikacak biliyorum. Gecenlerde de konsere gitti yine arkadasiyla.
Sen de cik diyecekler icin cikiyorum ben de ama ilcedeyim. Istanbulla kiyaslayamayacagim tabiki. Hemen bitiyor yapabileceklerim.
Ben varken de evde keyif yapariz. Tamam yemege filan cikariz disari ama disarda oturup bi kahve icmez mesela benimle. Sen daha guzel yapiyorsun evde icelim der. Gezer eve geceriz.
Ailesiyle haftaici gorusmez mesela. Haftasonu ben gelince gorusur.
Benim yerimde olsaniz sinirlenir miydiniz. Ben cok bunaldim artik. Bi basima burdayim. Benimle yanyanayken mukemmel olur biter bana ama hafta ici olunca bi sogukluk giriyor sanki. Bana bi akil verin kizlar nolur. Cok daraldim.
Sen de cik diyecekler icin cikiyorum ben de ama ilcedeyim. Istanbulla kiyaslayamayacagim tabiki. Hemen bitiyor yapabileceklerim.
Ben varken de evde keyif yapariz. Tamam yemege filan cikariz disari ama disarda oturup bi kahve icmez mesela benimle. Sen daha guzel yapiyorsun evde icelim der. Gezer eve geceriz.
Ailesiyle haftaici gorusmez mesela. Haftasonu ben gelince gorusur.
Benim yerimde olsaniz sinirlenir miydiniz. Ben cok bunaldim artik. Bi basima burdayim. Benimle yanyanayken mukemmel olur biter bana ama hafta ici olunca bi sogukluk giriyor sanki. Bana bi akil verin kizlar nolur. Cok daraldim.