Eşimin daima faal olması. Takip edemiyorum.

Kalenderender

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2018
377
165
18
36
Merhabalar. Bilenleriniz vardir ama bilmeyenler icin ozet geciyim. Evimiz istanbulda ancak ben balikesirde calisiyorum. Haftasonlari evime donebiliyorum. Haftaici esim evde yalniz. Isten gelir spora gider. Spor cikisi hep bi isi olur. Mesela bu haftayi sayiyim. Pazartesi arkadasiyla kahve icmeye gitti gece 11 de dondu eve. Sali gunu ayni arkadasi arkadaslariyla bulusacakmis. Esim bu kisileri tanimamasina ragmen gitti pub gibi bi yer ve 12 de dondu eve. Dun yine kahve icmeye gitti 11 de dondu. Bugun de stand up varmis bi mekanda bar gibi ona gidecekmis yalniz. Gosteri ingilizceymis dilini gelistirecekmis. Bi gece de evde oturmuyor. Ben haksiz miyim cok yoruldum ve sinirlerime dokunuyor artik. Kisitlamamak adina bisey soylemiyorum cunku dur gitme desem durmayacak aksine kavga cikacak biliyorum. Gecenlerde de konsere gitti yine arkadasiyla.

Sen de cik diyecekler icin cikiyorum ben de ama ilcedeyim. Istanbulla kiyaslayamayacagim tabiki. Hemen bitiyor yapabileceklerim.

Ben varken de evde keyif yapariz. Tamam yemege filan cikariz disari ama disarda oturup bi kahve icmez mesela benimle. Sen daha guzel yapiyorsun evde icelim der. Gezer eve geceriz.

Ailesiyle haftaici gorusmez mesela. Haftasonu ben gelince gorusur.

Benim yerimde olsaniz sinirlenir miydiniz. Ben cok bunaldim artik. Bi basima burdayim. Benimle yanyanayken mukemmel olur biter bana ama hafta ici olunca bi sogukluk giriyor sanki. Bana bi akil verin kizlar nolur. Cok daraldim.

Sinirlenmezdim.
O zaman eşinizi bırakıp gitmeyecektiniz.
Adamın canı sıkılıyor belli,e 60 yaşında yaşlı adamda değil dolayısıyla gezip tozmak kendini geliştirmek istiyor.
Hem hamile kalmak istiyorsunuz hemde başka yerde çalışıyorsunuz.
Tek başınıza hamileliği geçirmeyi mi düşünüyorsunuz.
Toz pembe geçmiyor hamilelik.

Ben hiçi sen yokken ailesi ile görüşmeyip bunu hsonuna bırakmasına takıldım .. bu konuda haklısın
Hergun arkadaslariylariyla gorusecegine birgun annesine gitse haftasonu da bana kalsa olmuyor. Tamam cok oturmuyoruz en fazla bi saat ama cok seviyorsa annesini ki olup bitiyor o zaman haftaici de gitsin.

Durumunuzu bilemem ama evini barkini birakip gitmissin kilometrelerce öteden eşinin disari cikmasina karismak istiyorsun. Ne yapacak mesela butun aksam evde sizin hayalinizi mi kuracak?
Birlikte birseyler izleyebiliriz. Goruntulu komusabiliriz. Ben de yalnizim sonucta burda. Beni hic dusunmuyor ki.

Siz Balıkesir’de mi çalışmak zorundasınız ? Ya da ne kadar devam edecek ki böyle ? Böyle bir evde yaşamış bile olmuyorsunuz . Haftasonları birbirinizi özlediğiniz için , sanki flört dönemiymiş gibi , belki bazı şeyleri göremezsiniz bile :/

Esas mesele çok gezmesi değil hafta içi annesine gitmeyip ziyaret için sizi beklemesi o zaman...
Bu konuda hak verdim size...
Ben bunun sebebini anlayamiyorum. Sizin bu konuda bir fikriniz var mi. Neden boyle yapiyor esim. Ustelik de sozde cok sever bayilir annesine. Annesi de haftaici gorusmez mesela esimle ama haftasonu daha biz uyanmadan arar.

Ne zamana kadar boyle ayri yasayacaksiniz?

Annesine haftaici gitsin
Haftasonu size kalsin.

Hergece cikmasi cok da normal degil ama uzaktan cok da yapacak birseyiniz yok

Siz Balıkesir’de mi çalışmak zorundasınız ? Ya da ne kadar devam edecek ki böyle ? Böyle bir evde yaşamış bile olmuyorsunuz . Haftasonları birbirinizi özlediğiniz için , sanki flört dönemiymiş gibi , belki bazı şeyleri göremezsiniz bile :/
Insallah bir ay gibi bir sure kaldi. Bir senedir boyleyiz. Yemin ederim saclarim beyazladi. Kimse beni anlamiyor.

Annesine haftaici gitsin
Haftasonu size kalsin.

Insallah bir ay gibi bir sure kaldi. Cok yoruldum inan ki. Bence de normal degil. Bekar gibi olmak hosuna mi gidiyor. Ya cok kiskaniyorum ben ama bisey de yapamiyorum. Kendi kendimi yiyorum oturup.

Annesine haftaici gitsin
Haftasonu size kalsin.

Bir de yarin icin izin alip bugunden donecektim eve. Yapma istersen cok izin alma iyi olmaz dedi. Bugune programi varmis. Ben gitsem godecekti. O yuzden istemedi sanirim. Bunu anlayinca iyice sinirlendim.

Insallah bir ay gibi bir sure kaldi. Bir senedir boyleyiz. Yemin ederim saclarim beyazladi. Kimse beni anlamiyor.

E iyi yüzmüş yüzmüş kuyruğuna gelmişsiniz .
Aynı evde yaşamaya başlayınca bakarsınız duruma . Şu anda bence boşu boşuna daha çok stresse girmeyin , siz yoksunuz ve o da zaman öldürüyor ;)

Ben bunun sebebini anlayamiyorum. Sizin bu konuda bir fikriniz var mi. Neden boyle yapiyor esim. Ustelik de sozde cok sever bayilir annesine. Annesi de haftaici gorusmez mesela esimle ama haftasonu daha biz uyanmadan arar.
Ailesine karşı 'karısına sözü geçen koca' rolü oynuyor olabilir,ailesiyle sizin diyaloglu olmanızı istiyor olabilir,hafta içi tek başına gitse daha uzun saatler kalması gerekeceğinden hafta sonu sizinle kısa bir ziyaret yapmak işine geliyor olabilir.
Eşinize sormadınız mı hiç?

E iyi yüzmüş yüzmüş kuyruğuna gelmişsiniz .
Aynı evde yaşamaya başlayınca bakarsınız duruma . Şu anda bence boşu boşuna daha çok stresse girmeyin , siz yoksunuz ve o da zaman öldürüyor :KK66:
Yarin icin izin alip bugunden eve gidecektim. Istemedi esim. Yani nornalde can atmasi gerekirken cok izin alma sikinti olmasin filan dedi. Meger programi varmis. Bir de bana diyor ki sana surprizim var. Ne surprizi dedim. Stand up i soyluyor. Birlikte mi gidecegiz dedim. Hayor bugun bem gitcem diyor. Nesi surpriz bunun dedim. Hani bi dizi vardi ya ordaki gibi ingilizce stad up diyor. Sacmaladi yani. Iyice gerildi sinirlerim.

Back
X