Konu eşimin bencilliği ve anlam veremediğim siniri

Merhaba arkadaslar. Gozyaslari icinde yaziyorum bunlari. Sizden baska anlatacak kimsem yok.

Cok uzum oldu kusuruma bakmayin. Kiymetli yorumlarinizi benden esirgemeyin lutfen.

Cok kotu bir gun gecirdim. Hersey normal seyirinde devam ederken biz kahvaltidayken esimin arkadasi aradi. Yarin gezmeye gideceklermis 300 km uzakta bir yere. Daha once konusulmus gunu belli degilmis. Esim de bana hic bahsetmemisti. Haliyle bozuldum cunku birlikte vakit gecirecektik. Sadece dedim ki ben de evde cok sikiliyorum sen hep arkadaslarinla cikiyorsun ama ben evde seni bekliyorum. Elindekileri firlatmaya bagirmaya basladi. Normalde boyle bir adam degildir ama gozu dondu. O bagirdi ben bagirdim. Karsilikli. Halbuki dese ki bitanem yarin gidiyim birlikte de vakit geciririz yemin ederim bisey demezdim. Ki telefon geldi ya ben bugun gidecekelr saniyordum. Ne zaman gideceksiniz kacta gideceksiniz diyorum bilmiyorum arayacaklar dedi. Sonra giyindi cikti. Normalde izinli evde ama tavrini gosterecek ya kuruma gidecekmis. Orda ogrendim telefonda yarin gideceklerini.

Gitti ama ben nasil panik haldeyim anlatamam. Sinirden cildirdim. Aradim aradim acmadi. En sonunda acti bi saate gelirim hazirlan cikariz dedi. Hazirlandim bekliyorum ve tam dort saat sonra geldi. Tam yuz kere aradim. Ne acti ne mesgule atti.

Eve geldi. Bagirdim cagirdim tekrar tartistik. Hicbir aciklama yok. Sabah tavir yaptim ya surundurene kadar devam edecek. Elimi kolumu cizdi. Ciktim disari. Iki saat sonra geldim evde yok. Gezmeye yurumeye gitmis. Ben de ciktim. Sonra eve bi geldim ki butun kiyafetlerim kremlerim hersey hersey yerde darmadagin.

Tekrar kavga ettik. Tartisirken bagiriyormusum sesim duyuluyormus. Benden nefret ediyormus o yuzden. Eliniz kolunuzdan sikilip caniniz acitilsa siz bagirmaz misiniz.

Ben aptal simdi topladim heryeri. Aglamaktan sisen gozlerle size bunlari yaziyorum.

Bu arada esim haftada en az bir gun yerine gore iki hatta uc gun aksam arkadaslariyla disarda yemek yer sonra baska bir mekana kahve icmeye giderler sonra da uzerine daha baska bir mekana tatli yemeye giderler. Yani eve gelisi gece yarisini bulur. Ki ben buna hicbirsey demiyorum. Arkadaslariyla yaptigi bu etkinligi benimle yilda iki kere ancak yapar. Disardaysak ve aciktiysak eve geliriz ben yemek hazirlarim ve yeriz. Daha olmadi ayakustu bi biskuviyle gecistiririz. Cunku disarda yemek sagliksizmis. Yersen.

Bu hafta da izinliydi birlikte vakit gecirecektik ve daha pazartesi aksami gece yarisina kadar arkadaslariyla birlikte olmasindan dolayi bozuldum iki cumle ettim diye tum gunum zehir oldu.

Haksiz miyim arkadaslar. Soyleyin nolur. Bu devran nasil tersine doner. Yemin ederim cok canim yaniyor. Ben neden kiymetsizim.

Esimle normalde bir sikintimiz yok. Nornalden kastim ben alttan aldigim surece.
Onun disinda hep olan sikintimiz biz yerine ben demesi ve yuzugunu takmamasi. Yanimda taksa bile ayrilinca cebine atiyor. Sevmiyormus ama benim takmami istiyor. En azindan calistigim zamanlarda isterdi. Evde takmiyoruz zaten.

Sunu da ekleyim. Biz bi plan yaptik mesela esimle. Ornegin sinemaya gidecegiz. Bi arkadasi aradigi zaman sinema planini iptal edip arkadaslarinin yanina gider. Defalarca oldu bu.
Çocuğunuz var mı? Kısmen benimde bebek olmadan önce biraz sana benzer bi durumum vardı.uzun bi süre ilgisiz bıraktım. Bildiğin mesafeli. Onu takmıyomuş gibi davrandım sessizce.bi gün sordu bana bana niye böyle davranıyorsum falan sakince anlattım herseyi.senle aile olduk çocuğumuz oldu hala bekar gibi davranıyorsun dedim.gitti arkadaşlarıya gezdi tozdu baktım azaltmış diyelim haftada dört gün çıksa artk bi güne indirdi. bi ara dedim ki evi temizledim börekler falan yaptım. Arkadaslarını çağır birlikte hasret giderin evde. Dışarısı yetmez dedim. Ben kızımı alıp misafirliğe gidicem babamlara ben gelene kadar rahat et dedim. Artk melek olmuş şuan yaklaşık 4 aydır işten eve evden işe. Sonra bizi çıkatır gezeriz. Artk keyif alıyo benimle de;)

Bağırıp çağırdıktan sonra 100 kere arıyorsanız haksız olan sizsiniz bence . Bırakın burnu sürtsün bu kadar üstüne düşmeyin. Hatta bence bi şey sorsa bile cevap vermeyin yemek mi istiyor önüne koyun ben dışarda yiyeceğim deyip çıkın cevap vermeyin. Biraz o alttan alsın kırıldığınızı üzüldüğünüzü bilsin
Evde otururken sizde onu ekin kalkın arkadaşım çağırdı deyip gidin. Ben sen giderken bi şey demiyor muyum diyor ya? Siz eşiniz yanındayken arkadaşınızı tercih etmiyorsunuzdur. Aynısını yapım ben bi şey diyor muyum desin bakalım.

Eşinize endeksli yaşamayı onu umursamayı bırakın , siz de arkadaşlarınızla plan yapın, burnu sütsün

Çıkmasıyla ilgili kurallarınız olsun 11 den daha geç gelmemek gibi haftada 1 i aşmamak gibi onun dışında karışmayın çıkmasına hatta destekleyin senin de arkadaşlarınla vakit geçirmeye ihtiyacın var çık nefes al değişiklik olsun gibi söylemlerde bulunun
Onun dışında yüzüğü sık sık çıkarması pek hayra alamet değil
Siz de birlikte çıktığınızda alışveriş gibi boğucu etkinlikler yapmayın avmler ruhunu sıkıyor insanın
Spor yapmaya götürüyor dediniz ya onu eğlenceli hale getirin mesela yarış falan yapın şakalaşın
Çok haklısın ama sonuç odaklı davranmamışsın maalesef dırdırcı konumuna düşmüşsün kendini haklı görüyor şuanda muhtemelen

elimi kolumu çizdi deyince iş hafiflemiyor yalnız. bildiğin dayak yiyosunuz.

Merhaba arkadaslar. Gozyaslari icinde yaziyorum bunlari. Sizden baska anlatacak kimsem yok.

Cok uzum oldu kusuruma bakmayin. Kiymetli yorumlarinizi benden esirgemeyin lutfen.

Cok kotu bir gun gecirdim. Hersey normal seyirinde devam ederken biz kahvaltidayken esimin arkadasi aradi. Yarin gezmeye gideceklermis 300 km uzakta bir yere. Daha once konusulmus gunu belli degilmis. Esim de bana hic bahsetmemisti. Haliyle bozuldum cunku birlikte vakit gecirecektik. Sadece dedim ki ben de evde cok sikiliyorum sen hep arkadaslarinla cikiyorsun ama ben evde seni bekliyorum. Elindekileri firlatmaya bagirmaya basladi. Normalde boyle bir adam degildir ama gozu dondu. O bagirdi ben bagirdim. Karsilikli. Halbuki dese ki bitanem yarin gidiyim birlikte de vakit geciririz yemin ederim bisey demezdim. Ki telefon geldi ya ben bugun gidecekelr saniyordum. Ne zaman gideceksiniz kacta gideceksiniz diyorum bilmiyorum arayacaklar dedi. Sonra giyindi cikti. Normalde izinli evde ama tavrini gosterecek ya kuruma gidecekmis. Orda ogrendim telefonda yarin gideceklerini.

Gitti ama ben nasil panik haldeyim anlatamam. Sinirden cildirdim. Aradim aradim acmadi. En sonunda acti bi saate gelirim hazirlan cikariz dedi. Hazirlandim bekliyorum ve tam dort saat sonra geldi. Tam yuz kere aradim. Ne acti ne mesgule atti.

Eve geldi. Bagirdim cagirdim tekrar tartistik. Hicbir aciklama yok. Sabah tavir yaptim ya surundurene kadar devam edecek. Elimi kolumu cizdi. Ciktim disari. Iki saat sonra geldim evde yok. Gezmeye yurumeye gitmis. Ben de ciktim. Sonra eve bi geldim ki butun kiyafetlerim kremlerim hersey hersey yerde darmadagin.

Tekrar kavga ettik. Tartisirken bagiriyormusum sesim duyuluyormus. Benden nefret ediyormus o yuzden. Eliniz kolunuzdan sikilip caniniz acitilsa siz bagirmaz misiniz.

Ben aptal simdi topladim heryeri. Aglamaktan sisen gozlerle size bunlari yaziyorum.

Bu arada esim haftada en az bir gun yerine gore iki hatta uc gun aksam arkadaslariyla disarda yemek yer sonra baska bir mekana kahve icmeye giderler sonra da uzerine daha baska bir mekana tatli yemeye giderler. Yani eve gelisi gece yarisini bulur. Ki ben buna hicbirsey demiyorum. Arkadaslariyla yaptigi bu etkinligi benimle yilda iki kere ancak yapar. Disardaysak ve aciktiysak eve geliriz ben yemek hazirlarim ve yeriz. Daha olmadi ayakustu bi biskuviyle gecistiririz. Cunku disarda yemek sagliksizmis. Yersen.

Bu hafta da izinliydi birlikte vakit gecirecektik ve daha pazartesi aksami gece yarisina kadar arkadaslariyla birlikte olmasindan dolayi bozuldum iki cumle ettim diye tum gunum zehir oldu.

Haksiz miyim arkadaslar. Soyleyin nolur. Bu devran nasil tersine doner. Yemin ederim cok canim yaniyor. Ben neden kiymetsizim.

Onun disinda hep olan sikintimiz biz yerine ben demesi ve yuzugunu takmamasi. Yanimda taksa bile ayrilinca cebine atiyor. Sevmiyormus ama benim takmami istiyor. En azindan calistigim zamanlarda isterdi. Evde takmiyoruz zaten.

Sunu da ekleyim. Biz bi plan yaptik mesela esimle. Ornegin sinemaya gidecegiz. Bi arkadasi aradigi zaman sinema planini iptal edip arkadaslarinin yanina gider. Defalarca oldu bu.
Ya genelde burda adam şöyle böyle, aldatıyor vs gibi yorumlar yapılır, bende ne çabuk yaftalıyorlar diye düşünürüm ama sizin eşiniz durumunda bende pek iyi niyetli düşünemedim açıkçası

Siz o arkadaşların erkek olduğuna emin misiniz
Dikkatli olun bence, çok şüpheli davranışları var eşinizin
Yaptığı şeyi edepsizlikle üste çıkarak kapatmaya çalışmış çünkü

şu eşimle normalde bir sıkıntımız yok laflarına tavım nere sıkıntın yok evladım adam haftanın 3 günü bekarmış gibi sokaklarda s....yor zaten,sende hafta da üç gün çık bakalım gecelere kadar mekan mekan bak bakalım sıkıntı stres kalıyor mu bir de hırpalanmışsınız normalmiş gibi ara cümle geçiyorsunuz ,aloooooo o hırpalamanın bir sonraki leveli dayak haberin olsun:sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:

Kendimi buldum anlattıklarında canım yanlız değilsin böyle koca modeli çok malesef ben alıştım artık ben oturduğum şehirdede yanlızım gine senin ailen varmış yanında

Back
X