Eşimin daima faal olması. Takip edemiyorum.

Hayat dümdüz değil, matematik gibi herşeyin kesin neden ve sonuçları yok.Çalışacaksan evlenmeseydin , evlendiysen bilmem ne yapmasaydın, ya da ne biçim koca seni şehir dışına göndermiş gibi sığ yorumlar yapanları kınıyorum.
At gözlüklerinizi bi çıkarın.

Simdi konustum. Dokuzdaki gosteriye gitmek icin yola cikmis. Gidecegi yer eve yirmi dk mesafede. Canim sikildi biraz dolasirim diyor. Surekli surekli disarda olmasina anlam veremiyorum. Ya iyice kiskanc bisey oldum ben. Ama haksiz miyim ya. Normalde can atar gel der.
size gaz vermek gibi olmasın ama sizin yerinizde olsam hiç haber vermeden gider gizlice takip ederim

Bence böyle evlilik olmaz, yani siz baska bir yerde mecburiyetten calisiyor olabilirsiniz ama bu esinizin bekar hayati yasamasina asla bir sebep deyil ve cok yanlis. Tabikide arada sirada erkek arkadaslariyla bkr kahve icmeye gidebilir, tiyatro sinema vs. ama sizin esiniz bekar hayati yasiyor. Bence konusup bir toparlamaniz lazim bu durumu.
Ben sahsen cok rahatsiz olurdum ve aninda tepkimi koyardim.

Yani benim eşim de ben evde yokken eve gece gelir yatar sadece ama bu kadar aktivite biraz fazla geldi bana.

Ben sizin yerinizde olsam geleceğimi haber vermeden onun yanına gidip sürpriz yapardım. Mekanı biliyorsunuz sonuçta eğer doğruysa tabi. Ne demek gelme ya bu çok can sıkıcı bir cümle.

Esinizin kazanci gayet iyi olmasina ragmen sizin kariyerinize odaklanmaniz ve boyle fedakar bir girisimde bulunmanizi takdir ettim. Cogu kadin kocam yeteri kadar kazaniyor diye dusunerek yerinde saymayi tercih ediyor ne yazikki...

Eslerin birbirine, kendi alanlarina, bireysel etkinliklerine, ozel alanlarina mudehale etmemeleri de guzel fakat sizin durum biraz bunun disina cikmis...

Yanlis anlasilmak ve icinize kurt dusurmek istemem, ancak esinizin bekar arkadaslariyla bu kadar cok zaman gecirmesi “masum” olmayan eglenceleri beraberinde getirebilir. Yapacak adam karisi yanindayken de yapar diyenler olmus, ancak bu tarz ortamlarda hic aldatma kafasinda olmayan bir erkek bile hataya dusebilir. Erkekler bu gibi durumlarda birbirini gazlar, kilibik erkek imaji cizmemek icin erkeklerin “erkeklik taslayasi” gelebilir, alkol miktari fazla kacar, deli cesareti gelir, anlik hata yapilabilir, erkeklik duygularini uyandiracak biri karsisina cikabilir, ruhunu oksayabilir, yalniz hayatina renk katabilir vs vs ornekler cogalabilir, yani her anlamda evli bir erkegin karisindan uzak gecirdigi gunler evliligi zaten sekteye ugratir, uzerine bir de eglenceli gece hayati eklenirse...

bu duzen 1 yildir boyle gitmis, kalmis 1 ay... bu gune kadar yapilabilecek her turlu sey icin gec kalinmis zaten, ancak kalan sure ile ilgili yapabileceklerinize bakmak lazim.

Esinizi kisitlamak yerine, onun hayatina uyum saglamanizi oneririm. Ornegin haftasonu geldiginizde cok yogun etkinlikleri olan bir program yapabilir ve siz dondukten sonra uc gun disariya cikacak mecali kalmayabilecegi bir etkinlik olabilir.

Balikesir de bir program hazirlayip onun gelmesini saglayabilirsiniz, gece yolculugu yaparsa yine bir kac gun evde dinlenerek gecirebilir...

İstanbul ya da balikesir disindaki ortak ve gezilecek yerlere gidebilirsiniz. Dogayi seviyorsaniz melen cayi cevresinde cok hos bungalow oteller var ornegin, ya da gece hayati da olan bir yer olsun derseniz uludaga cikabilirsiniz,izmir e gidebilirsiniz, o ucak kullanir siz karayoluyla bir kac saate ulasirsiniz. yani ev disinda, disarda, bolca para harcayabileceginiz, yorulacaginiz ve kaliteli zaman gecirebileceginiz programlar yapabilirsiniz.

Bu kadar masrafli ve yorucu bir haftasonunun ardindan esiniz hala haftaici para harcamaya ve evden cikmaya calisiyorsa acikcasi kaygi duymalisiniz bence...

Ya bu konuda ki kadinlar tuaf ya ben.
Yani kamuda calisan cogu insan yasamistir bu ayriliklari. Hatta 1 yıl cok ideal.

Ben suan ucretsiz izindeyim eger geri baslarsam 3.5 yil ayri kalmam gerekiyor. Surenin uzunlugundan dolayi tereddutluyum. Eğer 1 yıl olsa ben saniye dusunmem sureyi tamamlarim evime dönerim.

Ha biz 1 yıl ayrı kalicaz diye benim adamın kıçı ayrı başi ayri oynayacaksa vay bizim halimize. Heleki benim 4 yıllık cakılı süremden sonra 1 yılda yapicaksa bunu ne münasebet yani.

Konu sahibi cok iyi yapmissin sakin isini birakma. Sizin probleminiz zaten senin 1 yıldr uzakta olman degil. Sizin sorunlar sen dönuncede bitmeyecek. Ben hic umutlu degilim. Umarım yanılırim.

Başlık altındaki bazı yorumları şaşkınlıkla okudum, kadın işi gerektirdiğinden şehir dışında olduğu için herşeyi müstehak görenler var burada sanırım. Başka şehire giden erkek olsa ekmeğinin peşinde denir, her akşam gece yarılarına kadar gezen ve ailesini sadece haftasonu ziyaret eden kadın da hiç böyle makul karşılanmaz. Çünkü erkeğin işi kutsal, kadınınki bir oyalanma ve gönül eğlendirmedir bazıları için.

Kadınların eşlerini evine bağlamak için işlerini gözden çıkarıp evlerinde oturmaları gerektiği düşüncesi çok üzücü bence.

Ben eski konularinizi hatirladim. Sizin sorunlarinin hep ayni. Esiniz balikesire gelmiyordu sizi gormeye, hep siz gidiyordunuz. Ve adam flortoz biri idi. Hatta bir konser meselesi vardi. Esiniz bilet almisti iki kisilik ama sizle dehil de tanistigi biriyle mi ne gidecekti oyle supheleriniz vardi. En son ne oldu bilmiyorum.ama daha once de soylemistik esiniz icin siz daha cok bankamatik gibiydiniz. O kadsr yolu gidip bir de adamin evini temisleyip evinin masraflarini karsiliyordunuz. Ve hep adamin sizi kullandigini soylemistik.

O başka birinin konusuymuş, konu sahibi ilk sayfalarda bir yerde açıklamış.

Back
X