• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin davet sevdası..

Yani korona varken davet etmemeniz gerekir.. Yani ne bilim bu davet işide bence hep böyle devam eder koronadan sonrada Mesafe koymakta işe yaramaz bence.. Verebileceğim tavsiye sadece korona zamanı için biraz hastayım de korona değildir inşallah de belki korkarlar gelip gitmezler. 🤷🏻‍♀️
ah ah esim baski yapmasa.. bi aksam yine çay a geldiler. icerde yani salonda oturuyirlardi. ben de mutfaga gidip gidip karabiber kokladim. onlarin yaninda da hapsurdum ful. korkup gitmislerdi 😂 ise yaramaz ki hastayim demek. boyle gostermek gerekiyor

Yaaa en sevdigim konu bunlar 😂😂😂 ben en bastan koydum mesafemi esimin ailesine karşı, k.v de cagirir bizi surekli isterki her hafta sonu onlara gidelim ama ben önceden yolunu yapyrm eşime, yorgunum virüs var temizlik yapicm bu haftasonu bizim olsun şu olsun bu olsun diye eşime dertleniyorum ackcasi oda beni tutup gitmiyo annesine.. Bu böyle olmalı zaten ne oyle ya evcilik gibi bi onlar bi biz gidip gelcez bide bu pandemide. Sozlüyken sezdim ben, hemen mesafemi koydum 😂😂😂
ama esiniz sizin arkanizda. ben de aynen sizin gibi "onumuzdeki hafta temizlik yapcam" vs diye bir suru plan yaptim esim her defasinda niyetimi anlayip tartisti. ozellikle yapiyorsun diye

ah ah esim baski yapmasa.. bi aksam yine çay a geldiler. icerde yani salonda oturuyirlardi. ben de mutfaga gidip gidip karabiber kokladim. onlarin yaninda da hapsurdum ful. korkup gitmislerdi 😂 ise yaramaz ki hastayim demek. boyle gostermek gerekiyor
Gercekten ne tuhaf insanlar var. Sizi bu hallere sokmuşlar. Üzücü

Evliligin ilk zamanlari,es ailesi nasil alistirirsak oyle gider mantigiyla hep bi gelelim gidelim vicik vicik olalim modunda oluyorlar nedense.oysa ters teptiginin,kendilerinden nefret ettirdiklerinin farkinda bile degiller.esler de dengeyi kuramiyor sorunlar bitmiyor artik.en guzel zamanlar hep kavga dovus geciyor kari koca arasinda.

siz kararli olacaksiniz baska yolu yok.onlar da kabullenecek mecbur.zamanla hersey oturup duzene giriyor.
benim elticigim de kocasiyla cook kavgalar etmis gitmemek icin. hatta bunlar evine geldiginde yanlarinda bile oturmamis. ama muhtemelen onun da kocasi arkasinda durmadigi icin toplu merasimlerde o da oluyor:)

Ben mesafe koyduğum için arkamdan şu denmiş “ben onu kızım yerine koydum ama o bana hep soğuk, hep mesafeli, çok havalı” 🤓 ben ona aile, anne olamadım-kendi kızımın sürekli dolduruşuna geliyorum demiyor da... Mesafe iyidir, çok iyidir...

Karşı tarafın düşünmesi lazım
Sizin yapacağınız pek birşey yok
Enfazla surat asarsiniz
Ama zaten bukadar içli dışlı olan insanlar
Sizin sürat asmanizdan rahatsiz olurlar mı bilemem

bu kadar iç içe ilişkilee daral getiriyor bana
Virüsü bahane edin ve gitmeyin
Siz gitmezseniz onlarda sık sık gelemezler herhalde değil mi
benim ailem 6 ay icinde daha bir kere geldi 4 saatlik mesafede oturuyorlar. aman kizim siz balayinda sayilirsiniz diye aramazlardi bile dusunun. onlar aramazlarken ben k.v nin evindeydim. virusu bahane edince "gorusmek istemiyorum" olarak algiliyorlar.

Tutmayın kendinizi. Söyleyin gitsin.

Benim kv evliliğimizin ilk senesi bi coştuydu, bi hallere girdiydi kadın. Dünya iyisidir de işte o ara "Oğluşum evlendi gitti kınalı kuzum" modunda bi tuhafladıydı, tek çocuk olduğundan herhalde. Söylettiydi bana sonunda. :)
simdi o kadar aramiyor biliyor musunuz? evliligin ilk 3 ayi k.peder resmen delirmis gibi her aksam ama her aksam ariyordu, esim aramayinca da bagiriyordu niye aramiyorsunuz diye. benim oglunu onlardan uzaklastiracagimi falan zannettiler sanirim. eger bir daha boyle bir durum olursa cidden diyecegim ya. musait degildik diye

Valla ben bir evde oturuyorum bu kadar bir araya gelmedik 😂 şaka bı yana. Cidden çekilecek gibi değil. Esin de çok yersiz konuşuyor. Ne daveti Allah aşkına. Sen işten çıkıp bide koştur koştur sofralar mi hazirlicaksin. Senin yerine bana dert oldu resmen.

benim ailem 6 ay icinde daha bir kere geldi 4 saatlik mesafede oturuyorlar. aman kizim siz balayinda sayilirsiniz diye aramazlardi bile dusunun. onlar aramazlarken ben k.v nin evindeydim. virusu bahane edince "gorusmek istemiyorum" olarak algiliyorlar.
bu tarz toplumsal duyarlılığı olmayan insanlara gıcık oluyorum.
Eşine açık açık söyle
Biz yeni evliyiz kv evinden çıkmayacaksak niye ayrı ev açtık de

Saka bir yana evlenirken esinizin ailesi oldugunu bilmiyor muydunuz ki 🤷‍♀️
Mesafe iyiciler gelmeden “evlenmeden ailesi olduğunu bilmiyor muydunuz ki” ciler gelmiş bile.... Çünkü herkes evlenirken ailesiz insanlarla evleniyor da kızımız yanlış yapmış ailesi olduğunu bile bile evlenmiş diyelim biz ona

Mesafe iyiciler gelmeden “evlenmeden ailesi olduğunu bilmiyor muydunuz ki” ciler gelmiş bile.... Çünkü herkes evlenirken ailesiz insanlarla evleniyor da kızımız yanlış yapmış ailesi olduğunu bile bile evlenmiş diyelim biz ona
Aaa ben ailesi olan biriyle evlendim normalde oyle mi oluyormus tuh 🤦🏼‍♀️
Ilk gelen kazanir napalim 🤷‍♀️

bu tarz toplumsal duyarlılığı olmayan insanlara gıcık oluyorum.
Eşine açık açık söyle
Biz yeni evliyiz kv evinden çıkmayacaksak niye ayrı ev açtık de
dedim. bana "ne zaman bi araya geliyoruz ki, cok abartiyorsun, ben senin ailene oyle mi yapiyorum" diyor. ama benim aiileme sadece kurban bayraminda gittik yani 5 ay once. ben anneme babama virus bulasir diye cok korkuyorum. onlarin da gelmesini istemem, ben de gitmiyorum cunku onlarin hayatini dusunuyorum. fakat bunlar cok garip kesinlikle dusunmuyorlar. bir de k.peder daha onceden kanser atlatmis biri

Sizi daha çok davet ederler, kendilerini de davet ettirler. Aman kirilmasinlar aman saygisizlik olmasin diye o kadar çok açıklama yapmışsınız ki, buna son vermezseniz ömrünuz yemek davetleri ile ve aciklama yapmakla geçer. Kv kendi gelinecek gidilecek diye kendi sınırını çizmiş. Ayıp olmasın diye düşünmemiş Ama siz çizememissiniz.. Açıklama yapmayi bırakarak adım atın. Hayatınızın kontrolünü kv elinden alın biran önce.

Bazıları ailesi olduğunu bilmiyormuydun yazmışta ben anlamadım bu mantığı? Ailesi diye emirbaki mi yapması lazım sürekli? Hepimiz evliliğin cicim aylarından geçtik baş başa kalmak isteriz yani hemen kv kp görümce elti ziyaretleri ne biliyim bana azcık ters tabi olur ama konu sahibinin ki gibi değil. Ne öyle sürekli siyam ikizleri gibi vıç vıç ben hoşlanmam bu kadar samimiyetten herkesin fikri farklı olabilir saygı duyarım.

Sizi daha çok davet ederler, kendilerini de davet ettirler. Aman kirilmasinlar aman saygisizlik olmasin diye o kadar çok açıklama yapmışsınız ki, buna son vermezseniz ömrünuz yemek davetleri ile ve aciklama yapmakla geçer. Kv kendi gelinecek gidilecek diye kendi sınırını çizmiş. Ayıp olmasın diye düşünmemiş Ama siz çizememissiniz.. Açıklama yapmayi bırakarak adım atın. Hayatınızın kontrolünü kv elinden alın biran önce.
ah aynen. tam olarak boyle oldu. hem saygisizlik olmasin diye hem de esimle tartismamak icin. keske ilk basta kendi kurallarimi ben belirleseydim dicem ama baksaniza kv ler daha bisey demeden esim "annemleri davet edelim diye basimin etini yiyor. gercekten is kocada bitiyor aslinda. bi yerden sonra beni asiyor

Bazıları ailesi olduğunu bilmiyormuydun yazmışta ben anlamadım bu mantığı? Ailesi diye emirbaki mi yapması lazım sürekli? Hepimiz evliliğin cicim aylarından geçtik baş başa kalmak isteriz yani hemen kv kp görümce elti ziyaretleri ne biliyim bana azcık ters tabi olur ama konu sahibinin ki gibi değil. Ne öyle sürekli siyam ikizleri gibi vıç vıç ben hoşlanmam bu kadar samimiyetten herkesin fikri farklı olabilir saygı duyarım.
ben de anlamadim gercekten sirf muhalefet olmak icin mi yoksa konumla dalga gecilmesi icin manipule amacli mi yaziyorlar bilmiyorum. ne sacma bir soru degil mi

Back
X