- 6 Eylül 2010
- 1.188
- 2.151
- 333
Kocanı al karşına sor ‘ sen benden sıkıldın mı? Beni sevmiyor, istemiyor musun?. Ne alaka diyecek tabi. Hemen ekleyeceksin. Madem öyle insan nasıl haftasonunu karısı ile değil de ailesiyle geçirmek ister. Hayır hiç evlenmeseydik o zaman sen ailenle yaşamaya devam etseydin. Bi hafta sonu hadi şuraya gidelim. Bi hafta sonu yataktan hiç çıkmayalım
Bi hafta sonu sinema keyfi yapalım Bi hafta sonu genciz yaşıtlarımızla buluşalım ( Ama korona var dedi mesela e senin ananlara uğramıyor arkadaşlara, gideceğimiz yerlere mi uğruyor 

sen beni gerçekten sevmiyorsun. Varsa yoksa ailen, evcilik oyunu! Onlar gelsin, biz gidelim 

Karım çalışıyor, yoruluyor dinlensin o da yok. Kocam bana hiç acımıyor 

) Yani ağlayarak isyan etmek ve her türlü kozu kullanmak iş görebilir. Annenlere gitmem, annemlere sen de gitme resti de kısa bir süre iş görebilir. Eşiniz yine bir şekilde sizinle tartışıp götürecektir ama bir süre de olsa zaman kazanmış olursunuz. O ara da karşı taraf bu uzun aralıklarla sizi görme işine alışır. Bir de bazen oldu geldiler (gelecekler tabi) yatılıya ölümüne hayır diyorum. Geç oldu yatıya kalın lafı karı-koca ağzınızdan çıkmamalı. Önünü alamazsınız valla. Ki bu konunun hamileyim kv kp ayağını da bekliyorum.
Not: Birileri gelip giderken evinize eşinizi ölümüne çalıştırın. Alışveriş, salata yap, sofra kur-kaldır, çay servis et, kahveleri götür-geri taşı, makinayı boşalt vs bu da yıldırma politikanız olsun

Not: Birileri gelip giderken evinize eşinizi ölümüne çalıştırın. Alışveriş, salata yap, sofra kur-kaldır, çay servis et, kahveleri götür-geri taşı, makinayı boşalt vs bu da yıldırma politikanız olsun