Eşimin davranışı.Ben mi suçluyum o mu?

oD2808

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2008
3.198
508
323
40
Eşimle akşam tartıştık
Yeni namaza başladı.ben tabi kimin sevindim başlamasına fakat bir soğuk bana bir garip hallere giriyor
Akşam yatsı namazını kıldı tuvalete girecekti yanıma geldi bende sarıldım ilgi göstermek istedim bana abdestliyim biraz dursun bari dedi ama zaten 1dakika sonra tuvalete girecekti eğer yatsı değilde akşam namazı olsaydı o zaman birşey demezdim ama zaten tuvalete girecekti
Gücüme gitti sanki istemiyor gibi daha öncede bir kaç şeyde abdestliyim diye söyledi böyle şeyler Allah ile kul arasında olan birşey ben sürekli söylenmesini hoş bulmuyorum
Bende bir dönem namaz kıldım ama eşime hiç onun gibi davranmadım herşeyin yeri ayrı diye düşünüyorum
Ben de akşam hiç konuşmadım oda konuşmadı
Haksız mıyım sizce

Bahane gibi geldi bana. Yada sana ima ediyor belki seninde kılmanı istiyor olabilir. Peygamber efendimizin eşleriyle münasebetinden örnek hadisler var mesela onlardan okut yada yolla. Efendimiz bile dini bahane ederek eşlerini asla aksatmamıştır. Savaşa bile gitse sırayla onları da yanına almıştır.
Nefsini atmış gibi davranmasına gerek yok yani..

konu dini içerikten kapanmadan şunu demeliyim
bu siz namaz kılın diye eşinizin size uyguladığı dayatmadır
din ve vicdan özgürlüğünün kırılma noktalarından biridir
inanıyorsanız yapmalı inanmıyorsanız kimseye yaranmak için yapmamalısınız
ve konu başlığından anlayacağımız üzere siz suçlu psikolojisine girmişsiniz bile

Konu niye kapansın ki dini bir soru soru sormuyorum sadece eşimin davranışının nedenini yazıyorum
Eşim benim kılmamı istese bana direk söylerdi kaldı ki bende kıldım ama eşime istersen kıl dedim kılmadı
Hiç abdestliyim deyip sarıldığında onu üzmedim

Abdest almaya üşeniyordur belki de.
Benim ananem de rahmetli neredeyse tek abdestle büütün namazları çıkarmak isterdi
Açıkça konuşmalısınız, neden böyle yapıyorsun ben kırılıyorum diye. En azından neden yaptığını öğrenirsiniz.
Siz kılın diye yapıyorsa bilirsiniz, abdest almaya üşeniyorsa da bir çözüm bulursunuz

bu konu kapanır bana kalırsa

Dini bahane esip eşini aksatan insanlara sinir oluyorum
Herşeyin yeri ayrı
Namaz kılmasına seviniyorum ama beni böyle günaha sokuyor sanki bir tuhaf yapıyor kendini Söylediğimde de kabul etmiyor

Haklısın da zaten yatsı namazı yani başka namaz kılmıcaktı
Ve tuvalete girecekti uzun süre tuvalette duracaktı zaten gidecekti

Belki içinden gelmiyordur namaz sonrası biraz uzaklaşıyordur o konulardan.cinsel hayatımızda bir aksama yoksa üzülmeyin o anlık bir durumdur
Yok ama insan niye eşi sarıldığında böyle der
Ben de kıldım ama namazım biter bitmez eşimin yanına gelirdim
Çok kırıldım ama o akşam hiç birşey yokmuş gibi davrandı birdaha da sarılmam zaten

Abdest almak banada zor gelir ama tuvalete girecek adam bunu bahane ediyorsa aranızda başka sorunlar olabilir mi,size başka konuda kırgındır belki

Sadece namaz sonrası mı diyor yoksa diğer sarilmalarda da uzak duruyor mu.abdesti bahane etti diyelim başka zaman ne bahane ediyor.sarilmaktan kaçmak çok zor gelir anlıyorum

Sadece namaz sonrası mı diyor yoksa diğer sarilmalarda da uzak duruyor mu.abdesti bahane etti diyelim başka zaman ne bahane ediyor.sarilmaktan kaçmak çok zor gelir anlıyorum
Yok başka zaman sarılır oda çok aşırı ilgili değil ama sarıldığımda da bahane üretmezdi
Sadece akşam öyle dedi bende tuvalete gireceği için böyle söyleyince şaşırdım

Abdest almak banada zor gelir ama tuvalete girecek adam bunu bahane ediyorsa aranızda başka sorunlar olabilir mi,size başka konuda kırgındır belki
Tuvalete gireceği için şaşırdım zaten
Aramız gayet iyiydi yani küs değildik tartışmamız yoktu

Daha önce yaşadığınız bir gerginlik gelmiştir aklına belki, o an size içten içe kızmıştır. Çok takılmayın bence. Sarılmadıysa sarılmadı. Siz de sarılmayın. O merak etsin bu kadın neden böyle davranıyor diye.

bu konu kapanır bana kalırsa
bence siz üstteki sert yorumu yaparak konuyu kapattırmak ister gibisiniz!
birisi laf atsın da tartışalım babında

tanıdığım insanların çoğu bunu yapıyor maalesef tek abdestle 2 namaz olayını
ya da son yatsı kılınca belki de biraz abdestli durmak istemiştir adam
bişey değildir damla

bu durumda laf atan siz mi oluyorsunuz????
siz öyle diyorsanız öyle olsun

bu durumda laf atan siz mi oluyorsunuz????
siz öyle diyorsanız öyle olsun
bu tarzda laf atılmalardan bahsetmedim
öyle bir yazmışsınız ki adam kadına zorla namaz kıldırmaya çalışıyor gibi
hiç öyle bir izlenim yok halbuki
sonra insanlar kızacak sonra dini muhabbetler
sonra hop kapansın konu

ok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…