Konu niye kapansın ki dini bir soru soru sormuyorum sadece eşimin davranışının nedenini yazıyorumkonu dini içerikten kapanmadan şunu demeliyim
bu siz namaz kılın diye eşinizin size uyguladığı dayatmadır
din ve vicdan özgürlüğünün kırılma noktalarından biridir
inanıyorsanız yapmalı inanmıyorsanız kimseye yaranmak için yapmamalısınız
bu konu kapanır bana kalırsaKonu niye kapansın ki dini bir soru soru sormuyorum sadece eşimin davranışının nedenini yazıyorum
Eşim benim kılmamı istese bana direk söylerdi kaldı ki bende kıldım ama eşime istersen kıl dedim kılmadı
Hiç abdestliyim deyip sarıldığında onu üzmedim
Dini bahane esip eşini aksatan insanlara sinir oluyorumBahane gibi geldi bana. Yada sana ima ediyor belki seninde kılmanı istiyor olabilir. Peygamber efendimizin eşleriyle münasebetinden örnek hadisler var mesela onlardan okut yada yolla. Efendimiz bile dini bahane ederek eşlerini asla aksatmamıştır. Savaşa bile gitse sırayla onları da yanına almıştır.
Nefsini atmış gibi davranmasına gerek yok yani..
Haklısın da zaten yatsı namazı yani başka namaz kılmıcaktıAbdest almaya üşeniyordur belki de.
Benim ananem de rahmetli neredeyse tek abdestle büütün namazları çıkarmak isterdi
Açıkça konuşmalısınız, neden böyle yapıyorsun ben kırılıyorum diye. En azından neden yaptığını öğrenirsiniz.
Siz kılın diye yapıyorsa bilirsiniz, abdest almaya üşeniyorsa da bir çözüm bulursunuz
Yok ama insan niye eşi sarıldığında böyle derBelki içinden gelmiyordur namaz sonrası biraz uzaklaşıyordur o konulardan.cinsel hayatımızda bir aksama yoksa üzülmeyin o anlık bir durumdur
Kapanırsa yapacak birşey yok ama eşimin davranışlarının sebebi bu buraya mecbur açmak zorundaydımbu konu kapanır bana kalırsa
Abdest almak banada zor gelir ama tuvalete girecek adam bunu bahane ediyorsa aranızda başka sorunlar olabilir mi,size başka konuda kırgındır belkiYok ama insan niye eşi sarıldığında böyle der
Ben de kıldım ama namazım biter bitmez eşimin yanına gelirdim
Çok kırıldım ama o akşam hiç birşey yokmuş gibi davrandı birdaha da sarılmam zaten
Sadece namaz sonrası mı diyor yoksa diğer sarilmalarda da uzak duruyor mu.abdesti bahane etti diyelim başka zaman ne bahane ediyor.sarilmaktan kaçmak çok zor gelir anlıyorumYok ama insan niye eşi sarıldığında böyle der
Ben de kıldım ama namazım biter bitmez eşimin yanına gelirdim
Çok kırıldım ama o akşam hiç birşey yokmuş gibi davrandı birdaha da sarılmam zaten
Yok başka zaman sarılır oda çok aşırı ilgili değil ama sarıldığımda da bahane üretmezdiSadece namaz sonrası mı diyor yoksa diğer sarilmalarda da uzak duruyor mu.abdesti bahane etti diyelim başka zaman ne bahane ediyor.sarilmaktan kaçmak çok zor gelir anlıyorum
Tuvalete gireceği için şaşırdım zatenAbdest almak banada zor gelir ama tuvalete girecek adam bunu bahane ediyorsa aranızda başka sorunlar olabilir mi,size başka konuda kırgındır belki
konu dini içerikten kapanmadan şunu demeliyim
bu siz namaz kılın diye eşinizin size uyguladığı dayatmadır
din ve vicdan özgürlüğünün kırılma noktalarından biridir
inanıyorsanız yapmalı inanmıyorsanız kimseye yaranmak için yapmamalısınız
ve konu başlığından anlayacağımız üzere siz suçlu psikolojisine girmişsiniz bile
bence siz üstteki sert yorumu yaparak konuyu kapattırmak ister gibisiniz!bu konu kapanır bana kalırsa
bu durumda laf atan siz mi oluyorsunuz????bence siz üstteki sert yorumu yaparak konuyu kapattırmak ister gibisiniz!
birisi laf atsın da tartışalım babında
tanıdığım insanların çoğu bunu yapıyor maalesef tek abdestle 2 namaz olayını
ya da son yatsı kılınca belki de biraz abdestli durmak istemiştir adam
bişey değildir damla
bu tarzda laf atılmalardan bahsetmedimbu durumda laf atan siz mi oluyorsunuz????
siz öyle diyorsanız öyle olsun
okbu tarzda laf atılmalardan bahsetmedim
öyle bir yazmışsınız ki adam kadına zorla namaz kıldırmaya çalışıyor gibi
hiç öyle bir izlenim yok halbuki
sonra insanlar kızacak sonra dini muhabbetler
sonra hop kapansın konu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?