Haklısın da zaten yatsı namazı yani başka namaz kılmıcaktı
Ve tuvalete girecekti uzun süre tuvalette duracaktı zaten gidecekti
Eşimle akşam tartıştık
Yeni namaza başladı.ben tabi kimin sevindim başlamasına fakat bir soğuk bana bir garip hallere giriyor
Akşam yatsı namazını kıldı tuvalete girecekti yanıma geldi bende sarıldım ilgi göstermek istedim bana abdestliyim biraz dursun bari dedi ama zaten 1dakika sonra tuvalete girecekti eğer yatsı değilde akşam namazı olsaydı o zaman birşey demezdim ama zaten tuvalete girecekti
Gücüme gitti sanki istemiyor gibi daha öncede bir kaç şeyde abdestliyim diye söyledi böyle şeyler Allah ile kul arasında olan birşey ben sürekli söylenmesini hoş bulmuyorum
Bende bir dönem namaz kıldım ama eşime hiç onun gibi davranmadım herşeyin yeri ayrı diye düşünüyorum
Ben de akşam hiç konuşmadım oda konuşmadı
Haksız mıyım sizce
Esi safii mezhebindeyse bozulur.sehvetle ya da yanlislikla:)))Eşe sarılma ile abdest bozulur mu? Hanefi mezhebine bozulmaz şehvetli dokunmaz ise. Bence de yeni başladı namaza abdestini zedeleneceğini düşünmüştür. Bence detaylı bir ilmihal hediye alın eşinize. Eşle olan durumlarla ilgili kitaplar da var. Hediye edip gereksiz kaygılarından kurtarabilirsiniz.
Eşimle akşam tartıştık
Yeni namaza başladı.ben tabi kimin sevindim başlamasına fakat bir soğuk bana bir garip hallere giriyor
Akşam yatsı namazını kıldı tuvalete girecekti yanıma geldi bende sarıldım ilgi göstermek istedim bana abdestliyim biraz dursun bari dedi ama zaten 1dakika sonra tuvalete girecekti eğer yatsı değilde akşam namazı olsaydı o zaman birşey demezdim ama zaten tuvalete girecekti
Gücüme gitti sanki istemiyor gibi daha öncede bir kaç şeyde abdestliyim diye söyledi böyle şeyler Allah ile kul arasında olan birşey ben sürekli söylenmesini hoş bulmuyorum
Bende bir dönem namaz kıldım ama eşime hiç onun gibi davranmadım herşeyin yeri ayrı diye düşünüyorum
Haksız mıyım sizce
Eşimle akşam tartıştık
Haksız mıyım sizce
Bi daha yaparsa da, sen de yatmadan git abdest al, sonra da yanaşırsa, abdestli uyuyacağım deEşim telefon etti özür dilerim dedi birdaha böyle birşey yapmıcam dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?