Eşimin Davranışları, Yapısı, Üstünlük Çabası,Dogumdan Sonra Bu Evlilik Yürür mü ..

Şimdiden bunun korkusunu yasamayın
Hamileliğinizin tadını cıkartın
Bakın eşiniz bebek haberi ile değişmiş olumlu yonde
Belki bebeginizi kucagına aldıgında daha da değişir daha da yumusar
Sizin yapmanız gereken tek sey suanda kedi gbi olmak
Eşinize hep güleryüzlü olun
Masum olun
Güzelce konusun
Sen cok değiştin bebek haberi ile deyin
Bu benim cok hosuma gtti falan deyin
Hersey artık daha da güzel olacak deyin
Eşinizin gururnu oksayın biraz
Çok ii baba olacaksınız deyin
Umarım hersey şu halinden daha iyi olur ve bebeginizi de sağlıklı sihhatlı siz de dahil olmak üzere kucagınıza alırsınız

Ne güzel yazmssnz inşallah ama ben eşimi cok iyi bilyrm tanydm ben su an ne kadarda kedi gibi olsam blym ki o degismedi sadece rol yapior degsti gibi görünüyor keske bende inanablsem umut edeblrsedm

su an hiç bir neden yokken iyiyken bunu yapmam dogru olur mu peki sizce..
hmmm egerki ko nunda anlattığı davranışları gerek kendisi ,gerek ailesi sergilerse dene bakalım derim
birde çok olan olayları kafana çok takıntı yapmışsın ,tekrar aynı olayları yaşayacağından çok eminsin ...
egerki aynı davranışları sergilerse . şimdiden ne yapman gerektiğini belirlee

Evet cok kafama taktm cokyiprandm yiprattm kendmi ve eminim hemen hemen o kadar gucsuzm ki aynı şeyleri kaldırmaz bunyem peki sizce ne yapmalı nasıl belirlemeli

Gayet anlayisli cömert nazk ve efendi bi insandi meğerse yanilan benmism

comert nazik efendi insanin icinde bir anda bu anlattiginiz kisilik cikmaz,
cok falz zmn geciremeyip taniyamissinizdir, yada her soyledigine evt dediyseniz zaten ortam olmamistir dellenecek.
cok karamsarsin ama belkide eskisi gibi olmaz, tabiki bir anda bir melek beklememek lazim ama duzelir belkide.
bu yaptigi iyi davranislari ovsen, cok mutlu oldugunu gostersen tesvik olur bence.
ailesine neden bu kadar bagli cunku aslan oglum pasa oglum modundalar.
biz kadinlar eslerimizi bu kadar pohpohlayamiyoruz dolayisizya birazda bu yola yatkinsa ailemde ailem diye tutturuyolar.
cok pohpohlayip simartmadan, mutlu menun oldugunu gostersen eskisi gibi olmaz belkide.
ayrica gorumcen eltin ne gidi seyler yapiylarki gelip herseyi bozacakalr diye dusunuyosun?

Ne güzel yazmssnz inşallah ama ben eşimi cok iyi bilyrm tanydm ben su an ne kadarda kedi gibi olsam blym ki o degismedi sadece rol yapior degsti gibi görünüyor keske bende inanablsem umut edeblrsedm
Allah büyük belki içine bir his gelmiştir
Siz yine de dediklerimi yapın bakalım
Belki faydası olur

Evet cok kafama taktm cokyiprandm yiprattm kendmi ve eminim hemen hemen o kadar gucsuzm ki aynı şeyleri kaldırmaz bunyem peki sizce ne yapmalı nasıl belirlemeli
eşinle konuş ,önceki yaşadıklarını bir daha kaldıramayacağını söyle uyar , egerki insansa senin rahatsızlıklarını dikkate alır söznü dinler ,
zaman ver neyi ne kadar yapacak ,
baktın aynı tas aynı hamam , sende kendine göre kardını alırsın ,
birde hamilesin anladığım kadarıyla .
canım çok düşünme boş verr kafanı boşalt,farklı şeylere odaklan ,bebegini düşün
kendini pozitif düşünmeye endekslee..
sağlıkla bebeğini kucağına alman dileklerimlee

degisir canim degisir bebek olunca oyle eskisi gibi kavga gurultu istemiyor insan esimle kizim dort aylikken kavgamiz oldu dahasi o bagirdi cagirdi kizimin boncuk boncuk gozyaslari gozumun onunden hala gitmiyor cok uzulmustuk esimde pisman oldu ama is isten gecti.Allahim yuvalarimiza huzur versin.

Erkekler dogumdan sonra çok degisiyorlar. Biz kadınları hormonları değişiyor onlarin da hormonları degisiyor. Esin hangi yönde değişecek bilemezsin. Onun için hamileligin tadını çıkar. Bunları düşünüp üzme kendini ve çocuğunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…