Eşimin davranışları

hepsi diyemicem ama türk erkeklerin çoğu kıskanç,biz henüz gelişmekte olan bir ülkeyiz ve çoğu şeyi henüz aşamadık,bu aslında kıskançlıkta değil düşük özgüvenin bir belirtisi,kendisini eşine layık görememe,kendisinden daha iyi seçeneklerin var olduğunu bilip kıyaslama ve eşini bu seçeneklerden ve kıyaslamadan uzak tutma çabası o yüzden yalnız bırakamaması vs.birde eşe ve çevreye güvensizlik varki bu da tamamiyle kendisinin tecrübesinden kaynaklı bildiği bazı şeyler,mesela kendisinin evli yada bekar kadınlara çok bakması yada yaşanılmış nahoş bir ilişki sonrası acaba benim karımada olurmu birisi bu şekilde bakarmı yada aklını çelermi endişesi vs. yani bunun pek çok sebebi ve örneği var ama bence hiçbir sebep sevdiği için kıskandı olamaz,seven insan kıskanacak bir sebepe maruz kalırsa ayrılır,normal bir insanın tepkisi budur çünkü,seven insan aldatılırsa yada yalnız bıraktığı an başkasına gideceğini düşünürse güveni sarsılmıştır o yüzdende ayrılır,sizin eşiniz güvenilir bir tip değil kim bilir neler yaşadı yada yaşattıki beyni bu kadar kirlendi.
Bu klasik Türk erkeği kıskançlığının çok ötesinde. Altında başka neden var bence.

İyi günler.önceden üyeliğim vardı ama üyelik bilgilerimi kaybettiğim için yeniden üyelik açmak zorunda kaldım.şöyleki ben 6yıldır evliyim.Eşimle severek evlendik.eşim beni aşırı sever el üstünde tutar ailesine karşı hep beni savundu.hediyeler alır ne istersem yapar.benimle çocuklarıyla zaman geçirmeyi çok sever.ama aşırı kıskanç.önceler bu hoşuma giderdi ama şimdi nefes alamıyorum.ara ara telefonumu kontrol eder.dışarı asla yalnız çıkamam.bir ara düzelir gibiydi çıkıyordum falan ses etmiyordu ama şimdi yine başladı.çocugumu derse bile ben götüremem.özel şöfer tutdu o götürüyor.evet beni gezdirir tatillere gmtürür nereye istesem götürür ama yalnız hiçbiryere çıkamam.mağaza gitsek bir gözü bende beni kontrol eder birisine bakıyormuyum diye.aşırı şübheci kıskanç.kavga ettigimizde agzına geleni söyler.ben ölürsem bana birşey olursa sen hemen eve birisini alırsın falan böyle hakaretler ediyor.küsüyorum tavır koyuyurom konuşuyorum ama düzelmiyor.sakinleşince pahalı hediyeler alıyor biryerlere tatile götürüyor gönlümü almak için ama kıskançlık krizi geldiğinde yine aynı.bu durum hep böylemi gidicek.eşi benim ki gibi olanlar varmı?
Yine bir çatırrrr çatır aldatılıyorsun abla konusu.

Eşiniz normal değilde sizde normal değilsiniz pahalı hediyeleriniz ve tatilleriniz ile mutluluklar
Neden burada pahalı hediye ya da zenginlikten bahsedince birileri hemen öcü görmüs gibi davranıyor.Pahalı hediye sevebilir eside gönül almak amaçlı pahalı hediye alarak sevgisini gösteriyor belki. Şimdi esiniz size kafam kadar bi tek taş alıp hatam icin özur dilerim dese bir konuda ne yapıcaksiniz ? Elinizin tersiyle itmek zor tabi burada verilen cevaplar gercegi yansitmiyor cogu zaman. Ellerinin tersi ile yat kat bile itebilirler 😁

İyi günler.önceden üyeliğim vardı ama üyelik bilgilerimi kaybettiğim için yeniden üyelik açmak zorunda kaldım.şöyleki ben 6yıldır evliyim.Eşimle severek evlendik.eşim beni aşırı sever el üstünde tutar ailesine karşı hep beni savundu.hediyeler alır ne istersem yapar.benimle çocuklarıyla zaman geçirmeyi çok sever.ama aşırı kıskanç.önceler bu hoşuma giderdi ama şimdi nefes alamıyorum.ara ara telefonumu kontrol eder.dışarı asla yalnız çıkamam.bir ara düzelir gibiydi çıkıyordum falan ses etmiyordu ama şimdi yine başladı.çocugumu derse bile ben götüremem.özel şöfer tutdu o götürüyor.evet beni gezdirir tatillere gmtürür nereye istesem götürür ama yalnız hiçbiryere çıkamam.mağaza gitsek bir gözü bende beni kontrol eder birisine bakıyormuyum diye.aşırı şübheci kıskanç.kavga ettigimizde agzına geleni söyler.ben ölürsem bana birşey olursa sen hemen eve birisini alırsın falan böyle hakaretler ediyor.küsüyorum tavır koyuyurom konuşuyorum ama düzelmiyor.sakinleşince pahalı hediyeler alıyor biryerlere tatile götürüyor gönlümü almak için ama kıskançlık krizi geldiğinde yine aynı.bu durum hep böylemi gidicek.eşi benim ki gibi olanlar varmı?
kusura bakmayın ama bi tasmanız eksik. böyle evlilik olmaz. pahalı hediyeler almakla olmaz bu iş

Neden burada pahalı hediye ya da zenginlikten bahsedince birileri hemen öcü görmüs gibi davranıyor.Pahalı hediye sevebilir eside gönül almak amaçlı pahalı hediye alarak sevgisini gösteriyor belki. Şimdi esiniz size kafam kadar bi tek taş alıp hatam icin özur dilerim dese bir konuda ne yapıcaksiniz ? Elinizin tersiyle itmek zor tabi burada verilen cevaplar gercegi yansitmiyor cogu zaman. Ellerinin tersi ile yat kat bile itebilirler 😁
Vallahi nereden anlamissaniz bilmiyorum da msj konu sahibine cvp olarak yazdım size değil konuyu iyi okuyunca anlarsiniz ne demek istediğimi siz neden uzerinize alindiniz 😊 beni kâlâ almayan bir eşi birak tek taşı kasikci elması alsa silerim gururum daha büyük servet benim için evlilik yalnizca pahali hediyeler almaktan ibaret değil ok

Son düzenleme:
insan tabi ki eşine pahalı hediyeler alır. ama şöyle bir örnek vereyim. eşimle birgün tartıştık. kalbimi çok kırdı. bana yüksek fiyatlı bir hediye almıştı. günlerce masanın üstünde durdu. açmadım bile. benim değerim maddi değil çünkü.delirdi tabi ama umursamadım. özür diledi. konuyu hal ettik. sonra açtım kutuyu. çok istediğim bir şeydi ama inan ki umrumda olmadı. yat kat alsaydı da değişmezdi benim için. çünkü duygunun ve kırılan gururun değeri yoktur

Ama insanlara köpek demekte ne biliyim hiç hoş değil doğrudan olmasa bile.
kedilerime de ödül maması alıyorum ama özgür ruhlu oldukları için sen de konuyla bağdaştıramamışsın haklısın. Üstteki savunmana da cevap yazayım bari; kendi adıma pahalı hediyeler zerre umurumda değil hiçbir zaman da olmadı, parmağımda 'kafam' kadar tek taş taşımak yerine klasik alyans taşımayı daha sade ve şık buluyorum. Başka sorun var mı?

Son düzenleme:
kedilerime de ödül maması alıyorum ama özgür ruhlu oldukları için sen de konuyla bağdaştıramamışsın haklısın. Üstteki savunmanıza da cevap yazayım bari; kendi adıma pahalı hediyeler zerre umurumda değil hiçbir zaman da olmadı, parmağımda 'kafam' kadar tek taş taşımak yerine klasik alyans taşımayı daha sade ve şık buluyorum. Başka sorunuz var mı?
Bizi servet avcısı olarak gördü sanırım 🤣🤣

Vallahi nereden anlamissaniz bilmiyorum da msj konu sahibine cvp olarak yazdım size değil konuyu iyi okuyunca anlarsiniz ne demek istediğimi siz neden uzerinize alindiniz 😊 beni kâlâ almayan bir eşi birak tek taşı kasikci elması alsa silerim gururum daha büyük servet benim için evlilik yalnizca pahali hediyeler almaktan ibaret değil ok
Yok ben üzerime alınmadim yanlis anlamayin 😄genel olarak site uyeleri paraya lükse ve zenginlik konularina bir antipati besliyorlar yazan kisiye hemen ardi arkasi gelmez hakaretler yaziliyor 😒 Tabiki gurur özür dilenmesi deger görme bilme bunlar daha önemli. Ama adam zengin ve sevgisini bu sekilde gosteriyor iste lükse boğarak😁özür dileme işi ona göre pahali hediye almak. Konu sahibi agirligini koyabilse baska turlude gönlü alinir ama iki tatafta alismis.

Kedim sizden daha özgür

kedilerime de ödül maması alıyorum ama özgür ruhlu oldukları için sen de konuyla bağdaştıramamışsın haklısın. Üstteki savunmana da cevap yazayım bari; kendi adıma pahalı hediyeler zerre umurumda değil hiçbir zaman da olmadı, parmağımda 'kafam' kadar tek taş taşımak yerine klasik alyans taşımayı daha sade ve şık buluyorum. Başka sorun var mı?
İlki savunma degildi genel konustum.Ben gereken kadar bağdastirdim sonuç lafi cevirmeye gerek yok konu sahibine neyi kastederek yazdiginizi herkes anladı. İkinci benim açıklamamdı oda size değildi siz neden üstünüze alındınız ? Sorun yok.

Alabilir de,yapabilir de ama bunları birilerinin gözünün içine içine sokmak biraz şey oluyor;"Görgüsüzlük "🙄.

Back
X