- 8 Şubat 2010
- 2.153
- 2.304
- 658
- Konu Sahibi catterflym
-
Bu kadar sebepsiz inatlaşmalar,tartışmalar nerelere varmış... Eşin saka kaldıramıyor demek ki yada ailesiyle ilgili kaldıramıyor bilemedim ama bir daha sende bu konularda şaka yapma canım..
Olan olmuş artık,sen gerektiği şekilde özürünü dile sonra uzatırsa kendi bilir.. yüz verme,barışmak için sürekli alttan alırsan ezilen olursun. Alıştırmamak lazım...
Keşke sarılmayacak mısın? demeseydin.. şimdi yaptığının kendince "cezasını" kesmiş oldu,sarılmayarak.. sormayıp normal uğurlayacaktın..
Eşinin huyunu sen bilirsin.. Ama artık onun adım atma zamanı gelmiş..
evet canım cok guzel bır noktaya parmak basmıssın.Bende cok pısman oldum sarılmıycak mısın dedıgıme.Evliligimiz ilerledikce huylarını ınsan daha ıyı anlamaya baslıyor.Ben daha yolun basındayım.Biz kavga ettıgımızde eger kı ustune gıdersem daha cıddıye alıyor herşeyi daha da uzuyor.Kendinin haklı olduguna ıyıce kanaat getiriyor.Ama bugun bunu yapmalıydım cunku sehırdısından kuzenım gelıcek annemlere..Annemlerde cok yakınımda bızımde gıtmemız gerekıyor ya da kuzenımın gelmesı..İnşallah tekrar aileme yansımaz.Zaten kuzenım gelmese ben gercekten uzun bır sure konusmayı dusunmuyordum.
evet canım cok guzel bır noktaya parmak basmıssın.Bende cok pısman oldum sarılmıycak mısın dedıgıme.Evliligimiz ilerledikce huylarını ınsan daha ıyı anlamaya baslıyor.Ben daha yolun basındayım.Biz kavga ettıgımızde eger kı ustune gıdersem daha cıddıye alıyor herşeyi daha da uzuyor.Kendinin haklı olduguna ıyıce kanaat getiriyor.Ama bugun bunu yapmalıydım cunku sehırdısından kuzenım gelıcek annemlere..Annemlerde cok yakınımda bızımde gıtmemız gerekıyor ya da kuzenımın gelmesı..İnşallah tekrar aileme yansımaz.Zaten kuzenım gelmese ben gercekten uzun bır sure konusmayı dusunmuyordum.
ah ah :)
bende evliliğimin ilk yıllarında senin gibiydim.. hemen üzerine düşer barışmaya çalışırdım.. sonra o kendini iyice haklı bulurdu
bu 1 2 yıldır ancak düzelttim kendimi çok şükür..
olan olmuş artık canım.. sabah sarılmayacak mısın demesedin keşke ama bende öyleydim eskiden hala arada da tutar
akşam annenlere gelmek istemeyecektir muhtemelen.. bence hiçç ısrar etme gel diye.. kendin git bence
söle sadece "ben anneme gidiyorum.. kuzenim geldi sende gel istiyorsan" diye ama sakın ısrar etme sakın..
annenlere de uydur bişey.. bi müddet idare et..
Basit bir inatlaşma olmuş :) Ben kendi eşimden biraz örnek vereyim; benim eşim de inatçıdır. Bu şekilde bir olay olsa, eşim ailemin yanında onu ve kardeşini yüceltmemi isterdi. Belki o da öyle bir tepki beklemiştir. Şaka yapmanı değil de, ailenin yanında onun değerli olduğunu hissettirmeni. Ayrıca eşinle oturun ve güzelce konuşun. Noldu bize bu aralar da durmadan inatlaşıyoruz diiye sorun birbirinizekesinlikle işe yarar. Alttan almakla sonu gelmiyor. Ben de hep alttan alıyorum acaba ne zamana kadar alacağız. Ancak eğer haklı olduğunu düşündüğün yer varsa de ki "bu konuda ben haklıydım" eğer ki kabul ederse senin haklı olduğunu özür dilemesini iste. Ben öyle yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?