- 8 Şubat 2010
- 2.153
- 2.304
- 658
- Konu Sahibi catterflym
kızlar evlenelı eylulde 2 yıl olcak.Eşim gercekten iyi ve inanclı birisidir.Ancak oyle zamanlar oluyorkı baska bır ınsan oluyor.Saygı azaldı aramızda.Bu aralar sureklı laf yarısı yapıyoruz.Inatlasıyoruz.Dun aılemın yanında, kardesıyle telefonda konusurken, kardesinın gelıcegını, yemegın olup olmadıgını sordu bende "yok" dedım sakayla.. ama oldugunu o da, bende bılıyorduk.Cunku marketten gelıcek dıye ayıptır soylemesı hazır bıseyler almıstık sonra "yemek yokmus" dedı kardesıne.Bende bır kac saat sonra "kalkalım" dedım.Oda "ne gerek var zaten yemek yokmus, burdan gıderız" dedı aılemın yanında.. ben "gıdıyorum" dıyorum kalkmıyor. "ben tek gıdıcem" dedım aılem cok gerıldı oda kalkmadı sonra kalktı ama annemler cok uzulmus kavga edıcek bunlar dıye.KArdesı geldı.Eşim benle hıc knusmuyor bende kardesıne bellı etmemek ıcın ıkı gundur sureklı konusmaya calısıyorum neyse 2.gun yanı bugun konusmaya basladı ondada yıne kızdı "ben mumkunse senle hıc konusmıyım" dedı ve yıne konusmadı kızlar yagmur yagıyor hungur hungur agladım sıze ufak tefek gelıcek ama hep boyle ınatlasmalar oluyor aramızda ben alttan alıp ozurdılemekten bıktım o kadar ınatcı bır ınsankı kendı haklıda olsa olmasada asla odun vermez.Napmalıyım sızce artık aılemızın yanındada bana kızdıgında tepkısını vermekten cekınmıyor.Hep ben robot mu olucam benım hıc tepkım olmıcakmı kızlar