• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin davranışları

kızlar aslına bakarsanız evden onun gitmesini istiyorum bana bir tavsiyeniz var mı ne yapsam gider.bir keresinde benim düzenimi bozma sen nereye gitmek istiyorsan git dedi.

anlaşıldı bu adam kurulu düzeni bozmak istemiyor
sıcak yemek yatak düzenli ev
canı istediğinde kadın
canım k.bakma ağır oldu biraz
gecenin yarısı kavga çıkarsan gidiyorum desen gece vakti olduğundan çıkar gider mi dedim ama
aldırır mı ki seninki
aklıma başka bişey gelmedi

kızlar aslına bakarsanız evden onun gitmesini istiyorum bana bir tavsiyeniz var mı ne yapsam gider.bir keresinde benim düzenimi bozma sen nereye gitmek istiyorsan git dedi.

:47: ayyy !!! Ben bu adamı parcalarımm !! cok sınır oldum suann !!!! :47::52:
kapının kilidini değiş bırak böğürsün sonra !!

Ya bu adamda içki, kahve, at yarışı maşallah yok yok.

İlgi desen hiç yok.

Evli ama bekar gibi yaşıyor.

Bence seviyorsanız ve mücadele etmek istiyorsanız kendinizi tutun ve kısasa kısas yapın.

Mesela o gün içinde aramıyor mu, siz de aramayın.

O haber vermiyor mu, ne yapmıyorsa siz de aynen yapmayın.

Eğer bu umursamaz tavrı takınırsanız kendisine gelecektir.

Kaçan kovalanır psikolojisi.

Onsuz da olur hayat diyorsanız da ayrılın.

Ama bence bir denemeye değer.

Ya bu adamda içki, kahve, at yarışı maşallah yok yok.

İlgi desen hiç yok.

Evli ama bekar gibi yaşıyor.

Bence seviyorsanız ve mücadele etmek istiyorsanız kendinizi tutun ve kısasa kısas yapın.

Mesela o gün içinde aramıyor mu, siz de aramayın.

O haber vermiyor mu, ne yapmıyorsa siz de aynen yapmayın.

Eğer bu umursamaz tavrı takınırsanız kendisine gelecektir.

Kaçan kovalanır psikolojisi.

Onsuz da olur hayat diyorsanız da ayrılın.

Ama bence bir denemeye değer.

onuda denedim sonuç yok daha da uzaklaştık.istiyor ki hep o pohpohlansın.ama kaç kez beni ittiğini biliyorum çok şimdi maç izliyorum yok karnım ağrıyor dur şimdi.kendi istedimi ama gelir hemen.bende aynılarını yaptım beni anlasın diye ama ben yapınca o yaptı o yapınca ben yaptım derken kısır bir döngü oluştu.

Evliliği sindirememiş ama evli kalmak isteyen bir eşiniz var. Evlilik mi? O zaten bitmiş...

onuda denedim sonuç yok daha da uzaklaştık.istiyor ki hep o pohpohlansın.ama kaç kez beni ittiğini biliyorum çok şimdi maç izliyorum yok karnım ağrıyor dur şimdi.kendi istedimi ama gelir hemen.bende aynılarını yaptım beni anlasın diye ama ben yapınca o yaptı o yapınca ben yaptım derken kısır bir döngü oluştu.

önceki konularınızı da okudum, olacak gibi, görünmüyor. Bi kere saplantılı biri. Siz eğitimcisiniz az çok insan analizi yapabilirsiniz sizce oluru var mı 8 sizce de yok ama itiraf edemiyorsunuz bunu kendinize) daha yeni evlisiniz olur mu diye çabalarken zaman akıp gidiyor. Adam da içki kumar küfür, otellere gitmeler filan ne ararsan var. Bi de üstüne kendimi öldürürm diye tehdit ediyor liseli ergn gibi. Ederse etsin. Vicdan yaptırıyor biraz bencil olun önce kendinizi sevin lütfen. Çocuk da yok anladığım kadarıyla, en yakın zamanda kurtarın yakanızı ondan

Bence ona yeterince şans vermişsiniz pek bi düzelme olmamış eşinizde, böyle bir adamla bir ömür geçermi bilemedim
benim okurken ruhum daraldı siz gene iyi dayanmışsınız ne güzel mesleğiniz var çocuğunuzda yok bunlar sizin için avantaj
madem onun evden gitmesini istiyorsunuz akşam vakti yine arkadaşlarının yanına gittiği zaman kapının kilidini değiştirin valizini hazırlayın kapıya koyun ışıklarıda kapatın evde olmadığınızı sansın bir iki seslenir sonrada valizini alır paşa paşa gider

ev içinde de ayrı takılıyoruz sürekli maç izliyor zaten.bana sormaz bile çat kanalı değiştirir.bende pcden yabancı dizi izlerim falan.sohbet hiç yok aramızda ciddi bir kültür farkı var,yanlış anlaşılmasın küçümsemiyorum.kendini geliştirme çabasıda yok en çok ona kızıyorum zaten.

bugune kadar eşime hiç şımaramadım ilk evlendiğimiz zamanlar bir kez denedim şımarmayı ağzımın payını aldım.napıyorsun sen öyle çocuk çocuk dedi kaldım.nazımı çekmez şevkat sıfır.olmuyor yani.

ortak yaptıgımız tek şey yemek yemek.

onsuz yaparım ,zaten herşeyi onsuz yapıyorum ki.kşamlaarı yatarken hep hadi yatalım diyorum yok ben gelmicem tv izlicem diyor.yatak olayımızda çok çok seyrek 3 hafta olmuştur herhalde.

Aynı aynı herşey aynı.. benimkinin maçı yok da interneti vardı..bir süre sonra çocuk olursa (ki yapmayın bence) onunla da tek başınıza ilgileneceksiniz.. ama hayatınıza renk gelecek bir süre eşinizin ilgisizliğini görmeyeceksiniz..
sonra benim gibi çocuğunuz buyuyup kendinizle ilgilenmeye başladıgınızda yeniden aynı şeyleri düşünmeye başlayacaksınız..

can çıkar huy çıkmaz ben bunu öğrendim artık..

he konumda bakarsanız eşimin değişme çabaları var ama ben bunun uzun vadede devamlı olacağını sanmıyorum..

Aynı aynı herşey aynı.. benimkinin maçı yok da interneti vardı..bir süre sonra çocuk olursa (ki yapmayın bence) onunla da tek başınıza ilgileneceksiniz.. ama hayatınıza renk gelecek bir süre eşinizin ilgisizliğini görmeyeceksiniz..
sonra benim gibi çocuğunuz buyuyup kendinizle ilgilenmeye başladıgınızda yeniden aynı şeyleri düşünmeye başlayacaksınız..

can çıkar huy çıkmaz ben bunu öğrendim artık..

he konumda bakarsanız eşimin değişme çabaları var ama ben bunun uzun vadede devamlı olacağını sanmıyorum..

çocuk çok istiyorum ama ondan hayatta baba olmaz birde çocugumun yanında küfür ederse ben deliririm.ne öğretecek ki çocuguma kendi ne biliyor ki.hayatında bildiği tek şey maçlar at yarışları alkol :(

çok üzülüyorum kesin benimde hatalarım vardır bunu kesin kabul ediyorum ama ben hep şöyle düşünüyorum bir evde kadın mutlu olursa herkes mutlu olur.ama o benim için bir çaba göstermiyor,göstermedi.

daha ne yapması gerekiyor birde dayak mı atmalı.kumar var ev eşyalarını kırmak dökmek var küfür hakaret var,yalnızlıgım var.
Bu konunuzdaki anlattiklarinizda kumar var mi gormedim. Sadece bunlara dayanarak yorum yaptim. Eve gec geliyor arkadaslariyla zaman geciriyor diye bosanilmaz bence amà sizin farkli meseleleriniz de var. Bence zaten asil konu esinizin ya size sevgusi yok ya da baska seyler var. Allah yardimciniz olsun. Yine de bosanmak son caredir. Bizlere insaallah duzelir demek duser.

Boşuna bu adamı çekipte ömrünü tüketme.Anladığım kadarıyla çocuğun yok.Zaten yalnızsın hayatında pek bişey değişmez,hatta daha huzurlu olursun gibime geliyor salla gitsin...

ya sana herkes birsürü tavsiye yazdı boşan durma diye. hepsi haklı, bu adam çekilmez biri. alkol kumar ilgisizlik psikopatlık (kolunu kesme olayı) herşey var. hiç düşünme bi an bile ayrıl çek git hayatından, bırak kendi pisliğinde boğulsun, senden uzak olsun da.

ben bu işi başarıcam inşallah.avukata vekalet vermiştim.bugunde cesaretimi toplayıp bir iki parça eşyamı alıp ablamın evine gidicem o yokken evde.

ona nasıl bir mesaj atayım.öyle birşekilde söylemem lazım ki delirmesin kudurmasın.onu tahrik etmemeli söylediklerim.bana bir fikir veriri misiniz?

ev içinde de ayrı takılıyoruz sürekli maç izliyor zaten.bana sormaz bile çat kanalı değiştirir.bende pcden yabancı dizi izlerim falan.sohbet hiç yok aramızda ciddi bir kültür farkı var,yanlış anlaşılmasın küçümsemiyorum.kendini geliştirme çabasıda yok en çok ona kızıyorum zaten.

bugune kadar eşime hiç şımaramadım ilk evlendiğimiz zamanlar bir kez denedim şımarmayı ağzımın payını aldım.napıyorsun sen öyle çocuk çocuk dedi kaldım.nazımı çekmez şevkat sıfır.olmuyor yani.

ortak yaptıgımız tek şey yemek yemek.

ikinci paragrafta kendimi gördüm tam bir odun işte aynı benimki. ben boşanmayacağım için kendi kendimi eğlendirmeye çalışıyorum. eşimden yana beklentim yok. yazdığından anladım ki sen beklenti içindesin. bekleme bence,daha mutlu olursun.

ikinci paragrafta kendimi gördüm tam bir odun işte aynı benimki. ben boşanmayacağım için kendi kendimi eğlendirmeye çalışıyorum. eşimden yana beklentim yok. yazdığından anladım ki sen beklenti içindesin. bekleme bence,daha mutlu olursun.

beklentim kalmadı zaten son noktadayım :(

Back
X