merhabalar,sizlerinde fikrinizi almak istedim.Hafta başından beri eşime son şanslarını veriyorum.Hatta allaha dua ettim allahım bunlar bir işaret olsun lütfen düzelsin bu adam dedim ama yok değişmeyen insan değişmiyor işte.
eşimle bir dönem ayrılma noktasına geldik düzelicem dedi ve son şans vermedim dememek için ona bu şansı tanıdım.az çok düzeldi ama yalnızlığım hiç geçmedi.eşim benimle hiç bir yere gelmez.haziranda 3 yıl olacak daha hiç bir arkadaş akraba düğününe birlikte gitmedik ben her yere yalnız giderim.hatta aileme bile.
neyse benim annem vefat etti bir babannem var.pazartesi akşamı için dedim ki bu akşam babanneme gidelim mi ne zamandır görmüyorum çok geldi içimden gitmek dedim.yok ben dinlenmek istiyorum sen istiyorsan git dedi.
ben her yere yalnız mı gidicem dedim , ne yaparsan yap yalnız git dedi.bende gitmedim o akşam kursum vardı.mesaj atmış canım sıkıldı çıkıyorum ben diye arkadaşına maç izlemeye gitti.ben bir yere gidelim dediğimde dinlenmek istiyorum diyen adam bu.
neyse madem sen arkadaşına gidiyorsun dedim aynı mahallede oturan bir arkadaşıma uğradım bende.maçı bitsinde aynı anda evde olalım diye 10 gibi mesaj attım ne zaman bitecek maç ne zaman evde olursun diye,
ben evdeyim dedi

insan aramaz mı karısını 2-3 sokaka ötede bile olsam sonuçta gece olmuş altında araba var ne vardı benide alıp gelsek eve birlikte.
neyse salı akşamı yani dün ben yemekten sonra hadi sahile çıkalım hava çok güzel bugun dedim.benim canım istemiyor dedi.sonra bana bira içelim mi dedi yok istemiyorum dedim sevmem zaten çok.gitmiş 4 tane kocaman bira almış ben görmedim sonra mutfaga gidince gördüm 4 bira mı içtin dedim , evet sen içmedin ya onlarıda içtim dedi.sanki adama bana da al deyip içmemişim gibi.
bunuda geçiyorum bugüne geliyorum.iş yerinden arkadaşlarım davet etti iki çift birde biz olacaktık ,daha önceki davetlerine de türlü bahaneler uydurup gelmemişti ama ben yinede sorayım dedim.yaa dedi ben sana sabah söylicektim biz maç izlicez akşam arkadaşlarla sende kursa gideceksin ya ondan dedi.benim kurs 7 de bitiyor maç 21.45 te
bende sakin bir ses tonuyla zaten maç olmasada gelmezdin dedim.o da bilemem o zaman ki psikolojme bağlı dedi.
şimdi ben ne yapayım.vekaletim avukatta adam tek sözümü bekliyor.eski konularımdan da bakarsanız biraz fikir edinirsiniz.ne olur bana mantıklı birşeyler söyleyin.
çok şey mi istiyorum.evlenmeden öncede yalnızdım evlendim daha da yalnızım.