• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin davranışları

eski konularınıza göz attım.
sanırım tek sorununuz anlaşamamzlık, tartışmalar ve size kendinizi evli gibi hissettirememesi.

Onun dılında madddi sorunlar, ailevi sorunlar başka şeylerde var mı bilmiyorum.
Yani tam olarak ayrılmaya değer bir sorun mu emin olamadım.
Aile içi huzursuzluk en önemlisidir tahmin edebiliyorum, ama düzelme ihtimali hiç mi yoktur acaba diye bi umud ettim açıkçası.
Yazılarınız bile çok soğuk.
Eşinize karşı sevginizi tamen kaybettiniz mi?
Ayrılırsanız ne hissedeceksiniz mesela, bunu düşündünüz mü?

merhabalar,sizlerinde fikrinizi almak istedim.Hafta başından beri eşime son şanslarını veriyorum.Hatta allaha dua ettim allahım bunlar bir işaret olsun lütfen düzelsin bu adam dedim ama yok değişmeyen insan değişmiyor işte.

eşimle bir dönem ayrılma noktasına geldik düzelicem dedi ve son şans vermedim dememek için ona bu şansı tanıdım.az çok düzeldi ama yalnızlığım hiç geçmedi.eşim benimle hiç bir yere gelmez.haziranda 3 yıl olacak daha hiç bir arkadaş akraba düğününe birlikte gitmedik ben her yere yalnız giderim.hatta aileme bile.

neyse benim annem vefat etti bir babannem var.pazartesi akşamı için dedim ki bu akşam babanneme gidelim mi ne zamandır görmüyorum çok geldi içimden gitmek dedim.yok ben dinlenmek istiyorum sen istiyorsan git dedi.

ben her yere yalnız mı gidicem dedim , ne yaparsan yap yalnız git dedi.bende gitmedim o akşam kursum vardı.mesaj atmış canım sıkıldı çıkıyorum ben diye arkadaşına maç izlemeye gitti.ben bir yere gidelim dediğimde dinlenmek istiyorum diyen adam bu.

neyse madem sen arkadaşına gidiyorsun dedim aynı mahallede oturan bir arkadaşıma uğradım bende.maçı bitsinde aynı anda evde olalım diye 10 gibi mesaj attım ne zaman bitecek maç ne zaman evde olursun diye,

ben evdeyim dedi :53: insan aramaz mı karısını 2-3 sokaka ötede bile olsam sonuçta gece olmuş altında araba var ne vardı benide alıp gelsek eve birlikte.

neyse salı akşamı yani dün ben yemekten sonra hadi sahile çıkalım hava çok güzel bugun dedim.benim canım istemiyor dedi.sonra bana bira içelim mi dedi yok istemiyorum dedim sevmem zaten çok.gitmiş 4 tane kocaman bira almış ben görmedim sonra mutfaga gidince gördüm 4 bira mı içtin dedim , evet sen içmedin ya onlarıda içtim dedi.sanki adama bana da al deyip içmemişim gibi.

bunuda geçiyorum bugüne geliyorum.iş yerinden arkadaşlarım davet etti iki çift birde biz olacaktık ,daha önceki davetlerine de türlü bahaneler uydurup gelmemişti ama ben yinede sorayım dedim.yaa dedi ben sana sabah söylicektim biz maç izlicez akşam arkadaşlarla sende kursa gideceksin ya ondan dedi.benim kurs 7 de bitiyor maç 21.45 te :52:

bende sakin bir ses tonuyla zaten maç olmasada gelmezdin dedim.o da bilemem o zaman ki psikolojme bağlı dedi.

şimdi ben ne yapayım.vekaletim avukatta adam tek sözümü bekliyor.eski konularımdan da bakarsanız biraz fikir edinirsiniz.ne olur bana mantıklı birşeyler söyleyin.

çok şey mi istiyorum.evlenmeden öncede yalnızdım evlendim daha da yalnızım. :43:

missdance siz bitmişsiniz güzelim, okeye dönüyorsunuz.

Adamın şans mans umrunda değil, kafasına göre takılıyor.

Eski konularına da bakınca durum pek iç açıcı gözükmedi malesef:((
Eşinin bir değil pek çok falsosu var.
Düzelir mi bilemem tabi ama düzeltmeye çalışırken olan sana olur.
Çok kopuksunuz birbirinizden,,,

eski konularınıza göz attım.
sanırım tek sorununuz anlaşamamzlık, tartışmalar ve size kendinizi evli gibi hissettirememesi.

Onun dılında madddi sorunlar, ailevi sorunlar başka şeylerde var mı bilmiyorum.
Yani tam olarak ayrılmaya değer bir sorun mu emin olamadım.
Aile içi huzursuzluk en önemlisidir tahmin edebiliyorum, ama düzelme ihtimali hiç mi yoktur acaba diye bi umud ettim açıkçası.
Yazılarınız bile çok soğuk.
Eşinize karşı sevginizi tamen kaybettiniz mi?
Ayrılırsanız ne hissedeceksiniz mesela, bunu düşündünüz mü?

anlaşamama var evet bu çok büyük ailevi sorun şöyle var benim aileme gelmez en büyük aile sorunu bu zaten.hiç sohbet yok

anlaşamama var evet bu çok büyük ailevi sorun şöyle var benim aileme gelmez en büyük aile sorunu bu zaten.hiç sohbet yok

1,5 yıllık evliyim takvimde görüldüğü üzre. Eşimle aşamadığımız tek sorunumuz öfke!
Çok çabuk parlıyor o herşeye, bende çok sakin biri sayılmam ve çok tartışıyoruz.
Bu sebepten çok doldum bigün, ve bu işin yürümeyeceğini bile düşündüm. 1-2 gün soğuk davrandım, içimden öylesi geldi çünkü.
Ayrılığı düşünürken de bi yandan kendimi onsuz düşündüm.
Onun sevgisinin olmadığını, hayatımda onun olmadığını, onu bi yabancı gibi uzaktan gördüğümü ve onu başkasıyla düşündüm beni sevdiği gibi başkasını sevdiğini düşündüm. Ve boğazım düğümlendi.
Demekki yaşadığımız sorun ayrılık için geçerli değildi bunu anladım.
Sana bu yüzden soruyorum, ayrıldığınızı düşündüğünde ne hissediyorsun.
Zerre umrunda değilse, zaten devam ettirecek bişey kalmamış demektir.

Çalışan bir bayan olduğun için yazıyorum. Çalışmayan bir bayana böyle şeyler söylemeye vicdanım el vermez.

Maaşın var bu senin için artı, çocuğun yok bu da senin için artı. Evin tüm sorumluluğu senin üzerinde aslında bu da senin için bir artı yani bir başkasına muhtaçlığın yok herşeyi kendin çekip çevirebiliyorsun.

Ama eşin olacak kişiyle ne insan içine çıkabiliyorsun, ne ortak bir şeyler yapıp mutlu olabiliyorsun, sen de benim gibi evinin hem erkeği hem kadını olmuşsun, en önemli konu psikolojinin bozulduğunu hissediyorsan, hiç durma kapının önüne koy derim çünkü yaşayacak başka hayatın yok. Neden onun için eşine dostuna bahaneler bulacaksın, neden senin için parmağını bile kıpırdatmayan bir erkek için hayatını mahvedeceksin, bak o istediği gibi takılıyor sen ha varsın ha yoksun, bir gün yine bir plan yap yemeğe gidelim de, -arkadaşlarıma söz verdim oraya gideceğim-- dediğinde, -tamam- de. o gelmeden ona bir valiz hazırla kapının önüne koy. kapıyı kilitle, anahtarı yan çevir ki kendi anahtarı ile giremesin. Sonra ona mesaj at --valizini kapının önüne koydum gel al ve arkadaşlarının yanına git--
Kendini değmeyecek insanlar için yıpratmaya değmez. O nun dengesizlikleri senin psikolojinden daha mı önemli.
Dünya da ki tek erkekte o değil, bekle 2-3 yıl karşında çooooook insan evlatları çıkar senin 1 dediğini 2 etmeyecek. Yaşanacak 1 tane hayatın var.

merhabalar,sizlerinde fikrinizi almak istedim.Hafta başından beri eşime son şanslarını veriyorum.Hatta allaha dua ettim allahım bunlar bir işaret olsun lütfen düzelsin bu adam dedim ama yok değişmeyen insan değişmiyor işte.

eşimle bir dönem ayrılma noktasına geldik düzelicem dedi ve son şans vermedim dememek için ona bu şansı tanıdım.az çok düzeldi ama yalnızlığım hiç geçmedi.eşim benimle hiç bir yere gelmez.haziranda 3 yıl olacak daha hiç bir arkadaş akraba düğününe birlikte gitmedik ben her yere yalnız giderim.hatta aileme bile.

neyse benim annem vefat etti bir babannem var.pazartesi akşamı için dedim ki bu akşam babanneme gidelim mi ne zamandır görmüyorum çok geldi içimden gitmek dedim.yok ben dinlenmek istiyorum sen istiyorsan git dedi.

ben her yere yalnız mı gidicem dedim , ne yaparsan yap yalnız git dedi.bende gitmedim o akşam kursum vardı.mesaj atmış canım sıkıldı çıkıyorum ben diye arkadaşına maç izlemeye gitti.ben bir yere gidelim dediğimde dinlenmek istiyorum diyen adam bu.

neyse madem sen arkadaşına gidiyorsun dedim aynı mahallede oturan bir arkadaşıma uğradım bende.maçı bitsinde aynı anda evde olalım diye 10 gibi mesaj attım ne zaman bitecek maç ne zaman evde olursun diye,

ben evdeyim dedi :53: insan aramaz mı karısını 2-3 sokaka ötede bile olsam sonuçta gece olmuş altında araba var ne vardı benide alıp gelsek eve birlikte.

neyse salı akşamı yani dün ben yemekten sonra hadi sahile çıkalım hava çok güzel bugun dedim.benim canım istemiyor dedi.sonra bana bira içelim mi dedi yok istemiyorum dedim sevmem zaten çok.gitmiş 4 tane kocaman bira almış ben görmedim sonra mutfaga gidince gördüm 4 bira mı içtin dedim , evet sen içmedin ya onlarıda içtim dedi.sanki adama bana da al deyip içmemişim gibi.

bunuda geçiyorum bugüne geliyorum.iş yerinden arkadaşlarım davet etti iki çift birde biz olacaktık ,daha önceki davetlerine de türlü bahaneler uydurup gelmemişti ama ben yinede sorayım dedim.yaa dedi ben sana sabah söylicektim biz maç izlicez akşam arkadaşlarla sende kursa gideceksin ya ondan dedi.benim kurs 7 de bitiyor maç 21.45 te :52:

bende sakin bir ses tonuyla zaten maç olmasada gelmezdin dedim.o da bilemem o zaman ki psikolojme bağlı dedi.

şimdi ben ne yapayım.vekaletim avukatta adam tek sözümü bekliyor.eski konularımdan da bakarsanız biraz fikir edinirsiniz.ne olur bana mantıklı birşeyler söyleyin.

çok şey mi istiyorum.evlenmeden öncede yalnızdım evlendim daha da yalnızım. :43:

bosa gitsin. Dusunme bile artik. Hatirliyorum eski konularini. Ve bu adam hala ayni. Umrunda bile deyilsin. O adamdan koca olmaz. gencligini onunla heba etme. Cocugun yok sonucta babasiz mi buyutucem diye dusnuecegin. Yoluna bak.

aynen öyle ayrılalım deyince ortalığı ayağa kaldırıyor ama ...

ayaga kaldirir tabi. Senin gibisini zor bulur. Gayet te iyi biliyor. her sorumlulugu yuklenmissin. Insanlarin anasi babasi bile kaldirmaz her yuklerini bir zamandan sonra.
Kocanin hayat standardi dusecek sonucta bosanirsan. Kendine aci, bosa gitsin.

Ne huylu huyundan vazgecer nede duzelir.. Zaman gectikce ayrilmak daha sancili daha aci oluyor, hele birde belki cocuk olunca duzelir diye hic dusunup o masumunda gunahina girme.. Yasadim bizzat tecrubeyle sabit, yalnizsan mutsuzsan yol yakinken don, uzadikca donus yolunda uzuyor.. Kendini mutlu hissedecegin biri karsina mutlaka cikicaktir, bosuna harcama hayatini bu dunya ya bir kere geliyoruz..

Şans vermek boşanmayı sadece biraz daha ertelemek demektir.

Zaten yalnızsın, değişen ne olacak onu düşünüp kararını ver....

yorumlarınız için teşekkür ederim.aklın yolu bir işte.çok zor geliyor düzen bozmak.kapının önüne valizini koy diyenler için söylüyorum hayatta gitmez evden birde rezil eder apartmana zaten yeteri kadar rezil olmuş durumdayım.ben gidicem evden maalesef.

son sözün aslında ne yapman gerektiğini açıkça ortaya koyuyor, zaten yalnızsın eşinin tavırları o kadar sinir bozucu ki okurken ben bile gıcıl oldum niye hala bu adamla yaşıyorsun ki

:53: Bu ne rahatlık bu ne ilgisizlik ...
Sözum meclısten dısarı arkadasım sakın üstüne alınma ama bekarken aldatan kadınlara seytan , igrenc mahluk gozuyle bakardım .
Evlendim cevremdekı adamlara baktım evliliklere baktım gercekten aldatan kadın bosuna aldatmıyor.
Kesinlikle bunu cinsellik için de yapmıyor.
Kadın dediğin ilgi bekler sevkat bekler .. Kocasının yanında sırnasmak ıster ıster de ıster yani.
Eşiniz hep mi böyleydi bi an once birinin bu adamın kulagını cekmesi gerekiyor ..

:53: Bu ne rahatlık bu ne ilgisizlik ...
Sözum meclısten dısarı arkadasım sakın üstüne alınma ama bekarken aldatan kadınlara seytan , igrenc mahluk gozuyle bakardım .
Evlendim cevremdekı adamlara baktım evliliklere baktım gercekten aldatan kadın bosuna aldatmıyor.
Kesinlikle bunu cinsellik için de yapmıyor.
Kadın dediğin ilgi bekler sevkat bekler .. Kocasının yanında sırnasmak ıster ıster de ıster yani.
Eşiniz hep mi böyleydi bi an once birinin bu adamın kulagını cekmesi gerekiyor ..

hep böyleydi ben ilgilenirsem ilgilenirdi.yatak istediği zaman sırnaşırdı.artık o da yok neredeyse

hep böyleydi ben ilgilenirsem ilgilenirdi.yatak istediği zaman sırnaşırdı.artık o da yok neredeyse

Çok klişe bi laf ama gercekten evlılıkte sevgı saygı cok onemli .
Yazdıklarını okuyunca ben bu evlılıkte sevgi goremedim.
İlgi yok kıskanma yok yok da yok ..
Eger senin için sevgi eksikliği evliliğin bitmesine engel değil , evine bakan sadık bi koca diyebiliyosan kafanı bulandırma ama rahatsız ediyorsa kii öyle gorunuyor , hiç kendini yorma bu adamla ...
Seninde sevilmeye bir erkekten ilgi görmeye hakkın var ..
Ya kocan kendini toplasın ya da cekıp gıtsın ..
Yerinde olsam bu konuyu ve bu yorumları acık bırakırdım pc de sankş unutmussun gibi ve onun okumasını sağlardım ..
Belki yorumları ve senın duygularını okuyunca bişeyler dank eder .. yoksa yazık olacak ..

Çok klişe bi laf ama gercekten evlılıkte sevgı saygı cok onemli .
Yazdıklarını okuyunca ben bu evlılıkte sevgi goremedim.
İlgi yok kıskanma yok yok da yok ..
Eger senin için sevgi eksikliği evliliğin bitmesine engel değil , evine bakan sadık bi koca diyebiliyosan kafanı bulandırma ama rahatsız ediyorsa kii öyle gorunuyor , hiç kendini yorma bu adamla ...
Seninde sevilmeye bir erkekten ilgi görmeye hakkın var ..
Ya kocan kendini toplasın ya da cekıp gıtsın ..
Yerinde olsam bu konuyu ve bu yorumları acık bırakırdım pc de sankş unutmussun gibi ve onun okumasını sağlardım ..
Belki yorumları ve senın duygularını okuyunca bişeyler dank eder .. yoksa yazık olacak ..

bunları ben ona hep söylüyorum uygun bir dille ama huylu huyundan vazgeçmiyor.az önce mailine baktım internet üzerinden oynadıgı oyuna para yatırmış ve iddaa oynamış tutturmuş bana söylemedi bile.ki ben yapma oynama dediğim halde at yarşına da devam ettiğini düşünüyorum ama ispatlayamıyorum işte.

kızlar aslına bakarsanız evden onun gitmesini istiyorum bana bir tavsiyeniz var mı ne yapsam gider.bir keresinde benim düzenimi bozma sen nereye gitmek istiyorsan git dedi.

Back
X