Ne yaparsan yap değişmiyorlar. Ya empati yapıp ona göre davranmayı bilmiyorlar ayda sevmeyi bilmiyorlar.
Eşime bana değer verdiğini gösterecek bir davranış,birşey söyle dedim,bana ne dese beğenirsiniz "ben çalışıyorum ya" ya işte olay bu.
Gerçektende çalışıyor başka hiç birşey yapmıyor.15 gün İstanbul dışında 15 gün de yanımıza geldiğinde çalışıyor. Maddi konularda yalanları,bilyoner,idda gibi oyunlar oynayıp paralar bitirmesini, hesap sorunca da kendi suçunu bilmesine rağmen bana sinirlenmesini çok güzel yapıyor. Bide güvenmeyiz banka hesaplarını kontrol etmek isteyince bana güvenmiyorsun demez mi ve güven kazanmak için de hiç bir şey yapmaması cabası.
Sevgi, ilgi,değer verdiğini gösterme olayı sıfırdır.bir gün bile demez ki şu arkadaşlarımıza,şu akrabalarımıza yada gel çocukları bırakıp beraber bişe yapalım filan demedi demeyecek de. O kadar dile getirdim ama yok düzelmiyorlar.
İşin var çocuğun yok fikrimde ayrılman en doğrusu. İnsan bir kere doğuyor.
Çocuklardan sebep çalışmıyorum ama çalışmayı artık düşünüyorum. İki çocuğumun olmasına rağmen maddi gücüm olsa bugün ayrılırım. Kimseden sevgi ilgi dilenmem en azından. Bide sevmeye çok seviyor ama böyle göstermemiyormuş. Hikaye işte. Bir bayanı ne mutlu eder bunu bilip yapsalar tüm aile mutlu olur ama yok işte.
Çok yazdım bende dertliyim,bizde bugün takıştık. 16 Şubat doğum günümdü kuru bir sarılıp doğum günümü kutlamasını bekledim ama o bile yok işte yok yok yok.
Sevgiler...