• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin davranışları

Senem555

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2016
91
35
3
33
kızlar selam,
Sizlere fikrinizi sormak istiyorum. Ben apandis taşından ameliyat olacağım. Dün ameliyat öncesi tahlilleri yaptırırken eşim ee hayatım ameliyat olunca nerde kalmak istersin dedi. Bende nerde kalcam evimde kalcam tabi ki dedim. Eşimde ama ameliyatlı evde tek kalamazsın Dedi bende tek kalmycam tabi ki Annem gelecek dedim. Eşimin hemen suratı düştü. Ameliyat olacağım hastane evimin sokağında. Annem de kv de 2 saat uzakta oturuyor bana nerde kalmak istersin demesine bile sinirlendim ameliyattan çıkıp o kadar o yolu cekip bide oraya götürmeyi düşünmüş resmen. Bana annem sen ameliyat olacaksın diye izin alacaktı falan Dedi cevap vermedim. E annem ben hastaneye gidince bile hemen çıkıp gelir. Ama eşim kvde de kalmamı istiyor. Annem seni cok seviyor cok üzülüyor kendi bakmak istiyor diyor.ben başka yerde kalamıyorum ameliyat olunca buraya getir yanımda olsun diyormus. Ama benim de Annem sonucta beni doğurup bakan kadın. Ben sana gelip bakacağım kızım herseyinle ilgilenirim Dedi.Ben anneme kv bakacak demem. Ki kv rahat da edemem. Annemde daha önce safra kesesinden ameliyat oldu cok iyi biliyor. Kızlar ameliyat yerim sonucta belli kv evinde alaturka tuvalet var ben o sekilde oraya oturamam dikişlerim patlar. Ama eşim yok gönlü olsun biraz kal diyor. 2 gün önce fenalastım hastanede kaldık annem gelmişti yanıma kv yok beni niye aramadınız öyle şeymi olur diye kızmış.bu hasta halimle bide bunları düşünüyorum. Annemle eşimin arası cok iyidir. Kv de annemi cok sever cok iyi anlaşırlar. Ama Eşim niye böyle yapıyor anlamıyorum. Grip olunca bile eşim Hemen anneme götüreyim seni yanında istiyor diyor. Ama benimde bir annem var :KK43:

Annenin evinde rahatsan annende kal...
Hastaneden çıkıp 2 saat yol çekmek çok mu mantıklı bunu sor eşine

bildiğinizi okuyun
o ne demek iki saat uzaklıktaki yere bide kendi annesine götürmek
bu arada eşiniz izin alıp kendi de bakabilir
bu teklifi sunun ya kendi baksın ya da anneniz gelsin
ya da kv de de bir zahmet totoyu kaldırıp gelsin
ameliyatlı kadın yola mı gidermiş

Annenin evinde rahatsan annende kal...
Hastaneden çıkıp 2 saat yol çekmek çok mu mantıklı bunu sor eşine

Annemin evindede rahat ederim canım ama Annem zaten ben sana gelip bakacagımm Dedi yok buraya gelirsin falan demedi zaten ben 1 gün önceden gelirim Dedi

bildiğinizi okuyun
o ne demek iki saat uzaklıktaki yere bide kendi annesine götürmek
bu arada eşiniz izin alıp kendi de bakabilir
bu teklifi sunun ya kendi baksın ya da anneniz gelsin
ya da kv de de bir zahmet totoyu kaldırıp gelsin
ameliyatlı kadın yola mı gidermiş

Evet canım ben eşimin de izin almasını istemiyorum evin temizliği yemek zaten 1 ay sıvı beslenicem doktor liste verecek annem hem tecrübeli hem herseyi yapar o yüzden

Ya sizi ısındırmaya çalışıyor,ya da annenizi istemiyorlar evde bunu bahane ediyorlar.Ama ameliyat olan sizsiniz kimi isterseniz o gelir.Annenizin gelmesi sizin ta oralara gitmemeniz en olması gereken şey.Eşiniz neden ısrarla evden göndermeye çalışıyor anlayamadım.

BDV okuyarak temelli erkek düşmanı olacağız. Sizi düşüneceğine, nerede kalacağınız hesabı mı yapıyor uyuz adam?

Annen ve sen olmadan evde yalnız takılmak derdinde galiba. Yoksa KV 'nin hasta bakmak için ısrar edeceği aklına yatıyor mu?

Çok da ince düşünecek, kafa yormanızı gerektirecek bir durum yok. Sakın bir yere gitmeyin. Asıl onu annesine yolla, sen evinde anneciğinle keyfet derim.

Kendi anneniz varken kayınvalideniz neden baksın ki? Rahat edemezsiniz bi kere. Hadi anneniz gelemez, uzakta olur vs o zaman kayınvalide bakar.

Eşiniz empati yapsın, hasta olsa kendi annesi mi baksın ister sizin anneniz mi?

Hasta halinizle kvnin eve paket servis gibi ne sinir bir durum.
Hasta insan nerede rahat ediyorsa, bakımı da orada yapılır ki kişi kendi evinde rahattır.
Bakmaya çok meraklı olan gelsin evinizde baksın, yemeğinizi pişiriversin, ortalığı süpürüversin.
Hem ille de bu bakma merakı nedir o da ilginç, hadi anneniz müsait olamasa da kv böyle bir teklifle gelse değerlendirirsiniz, insanın hoşuna da gider ama bu zorlama niçin?

Ay saçmalığa bak ya.

kızlar selam,
Sizlere fikrinizi sormak istiyorum. Ben apandis taşından ameliyat olacağım. Dün ameliyat öncesi tahlilleri yaptırırken eşim ee hayatım ameliyat olunca nerde kalmak istersin dedi. Bende nerde kalcam evimde kalcam tabi ki dedim. Eşimde ama ameliyatlı evde tek kalamazsın Dedi bende tek kalmycam tabi ki Annem gelecek dedim. Eşimin hemen suratı düştü. Ameliyat olacağım hastane evimin sokağında. Annem de kv de 2 saat uzakta oturuyor bana nerde kalmak istersin demesine bile sinirlendim ameliyattan çıkıp o kadar o yolu cekip bide oraya götürmeyi düşünmüş resmen. Bana annem sen ameliyat olacaksın diye izin alacaktı falan Dedi cevap vermedim. E annem ben hastaneye gidince bile hemen çıkıp gelir. Ama eşim kvde de kalmamı istiyor. Annem seni cok seviyor cok üzülüyor kendi bakmak istiyor diyor.ben başka yerde kalamıyorum ameliyat olunca buraya getir yanımda olsun diyormus. Ama benim de Annem sonucta beni doğurup bakan kadın. Ben sana gelip bakacağım kızım herseyinle ilgilenirim Dedi.Ben anneme kv bakacak demem. Ki kv rahat da edemem. Annemde daha önce safra kesesinden ameliyat oldu cok iyi biliyor. Kızlar ameliyat yerim sonucta belli kv evinde alaturka tuvalet var ben o sekilde oraya oturamam dikişlerim patlar. Ama eşim yok gönlü olsun biraz kal diyor. 2 gün önce fenalastım hastanede kaldık annem gelmişti yanıma kv yok beni niye aramadınız öyle şeymi olur diye kızmış.bu hasta halimle bide bunları düşünüyorum. Annemle eşimin arası cok iyidir. Kv de annemi cok sever cok iyi anlaşırlar. Ama Eşim niye böyle yapıyor anlamıyorum. Grip olunca bile eşim Hemen anneme götüreyim seni yanında istiyor diyor. Ama benimde bir annem var :KK43:
Evimde kalirdim annemle. Kv cok istiyorsa gelip dolansin.
Ustelik esinizin gonlu olsun bi kac gun kal demesi ne sacma hadi dikisleriniz acildim bi sey oldu.

Kendi anneniz varken kayınvalideniz neden baksın ki? Rahat edemezsiniz bi kere. Hadi anneniz gelemez, uzakta olur vs o zaman kayınvalide bakar.

Eşiniz empati yapsın, hasta olsa kendi annesi mi baksın ister sizin anneniz mi?

Kesinlikle öyle eşim annesine aşırı düşkün zaten derdi oraya gidip beraber kalmak hergün oraya gidelim diye tutturuyor oldu gidip aylarca kalalım diyorum olur bana uyar diyor ama benim annem birgün de burda kalın diyince 40 bahane sıralıyor

Back
X