- 8 Nisan 2022
- 210
- 28
- 18
- 33
- Konu Sahibi Aasslliimm
-
Boşansamı geçtim yarın hastaneye gitmiycem diye kaynım msj atıyo bana. Özel değilse neden gelmiyosun die.Şimdi boşasan kanserdi bırakıp gitti olacak ama değmiyor belliki
Size baktığı için minnettar olması lazım.Tavrinizda haklısınız.Daha önceki konularıma da bakarsanız durumumu biraz net anlıyabilirsiniz. Eşim kanser hastası ve sürekli bana nankör olduğumu söylüyor. Ayrıca bazı hakaretleri var. Bugün bana bi konuyla ilgili sana hesap mı vericem angut die tersledi. Hastane randevusu vardı gitmedim ve yarında kemoterapi alıcak ona da gitmiycem.
Vicdan yok zaten ama yapmasamda sadece o değil ailesi komple ğstüme gelicek. O hasta ondan öyle yapıyo dio annesi. Bana da neler dio dediKonunuzu hatirliyorum sanki . Saygisiz konusmalardan hic hoslanmam.
Hep boyle konusan birine vicdan yapmam.
Minnettarlığı da geçtim az insan olsa yeterSize baktığı için minnettar olması lazım.Tavrinizda haklısınız.
Gitsem nereye gidicem çoluk çocuk var. Keşke kendi gitseSinirini ofkesini direkt sana yoneltiyor. Ceker misin sana kalmis
Yooo oldum olası böyle gerzek biriydi. İlaçların beyne yaptığı bişey yokAngut mu? Ilaclardan mi boyle
Daha öncede farksız değildi. Diğer konularımda yaşadığım bazı şeyler var. Kardeşi yardımcı oluyo bende onlara saygı göstermediğim için nankörmüşümDaha önce size karşı davranışları nasıldı?Kanser hastası demişsiniz kaçıncı evre acaba çünkü ileri seviyede kullandığı bazı ilaçlar muhakeme yeteneğini etkiliyor olabilir.Hem ne için nankörmüşsünüz acaba?
Aynıydı canm diğer konularıma bi göz at bazı yaşadıklarm varAcaba hastalık psikoloji mi sağlıklıyken demi aynıydı hep mi böyleydi
Kendisi neymis?Daha öncede farksız değildi. Diğer konularımda yaşadığım bazı şeyler var. Kardeşi yardımcı oluyo bende onlara saygı göstermediğim için nankörmüşüm
Kendisi de aynı. Bıktım ya gerçekten yaşım daha 30 2 çocuğum var bana yaşattığı şeylerden yıldımKendisi neymis?
Eski konularını bilmiyorum bakayımAynıydı canm diğer konularıma bi göz at bazı yaşadıklarm var
10 gündür orda kalıyo bu 2. Gidişi kafam rahat evimde.Sağlığında sizi dövmüş, aldatmış kocaya bir barsak su vermeniz bile hata. Ailesi de me derse desin. Kendileri ilgilensin oğullarıyla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?