Eşimin davranışlarından bıktım

Ne hali varsa görsün ya, ailesi ilgilensin işte.
Siz çocuklarıyla ilgilenin.
Hastalığın bile insan edemediği oğullarına sahip çıksınlar.
Size laf edene de verin cevabını.
Valla stresten bütün vücudum kaskatı oldu heryerim uyuşuk

Yani Allah yardımcınız olsun.Zor bir hastalık ve genç yaşta belki de hayata veda edecek..Sağlıklı psikolojide de değil..
Ama siz de bunları haketmiyorsunuz.
Bilemedim valla..Oturup konuşun.
“Senin yanında olmak istiyorum,bu süreci birlikte atlatalım,lütfen bana izin ver..Beni incitme..Seni seviyorum vs..”belki düzelir.
Sonuçta çocuklarınızın babası..Çocuklarınızın hatrına..

Yakında seni de kanser eder. Sevmiyorum böyle insanları oldukça negatifler hasta diye halı altina süpürmeye gerek yok. Huysuz biri ile gecinilmez.
Allah şifa versin ve iyi huy versin.

Daha öncede farksız değildi. Diğer konularımda yaşadığım bazı şeyler var. Kardeşi yardımcı oluyo bende onlara saygı göstermediğim için nankörmüşüm
Nankörlük yapan kendisi ama neyse.Umarım bir an önce sağlığına kavuşurda çıkar hayatınızdan.

Kocanızın hastalıktan önceki halini bilemem konularınıza bakmadım ancak süreci babamdan dolayı ergenliğimde bizde yaşadık. Kendisi özellikle anneme olmak üzere ben öldükten sonra Sefa süreceksiniz, keyfinize bakacaksınız diyerek eziyet ederdi,sürekli bir sorun çıkarırdı. Şükür ki karakteri olmadığını bildiğimiz için hep sabrettik,ölüm korkusu, ilaçlar vs insan pskilojisini etkiliyor. Tabiki bunun altına sığınıp kimseye eziyet etmemek lazım ama Allah yaşatmasın kimseye kolay değil🙏

Kocanızın hastalıktan önceki halini bilemem konularınıza bakmadım ancak süreci babamdan dolayı ergenliğimde bizde yaşadık. Kendisi özellikle anneme olmak üzere ben öldükten sonra Sefa süreceksiniz, keyfinize bakacaksınız diyerek eziyet ederdi,sürekli bir sorun çıkarırdı. Şükür ki karakteri olmadığını bildiğimiz için hep sabrettik,ölüm korkusu, ilaçlar vs insan pskilojisini etkiliyor. Tabiki bunun altına sığınıp kimseye eziyet etmemek lazım ama Allah yaşatmasın kimseye kolay değil🙏
Evet çok zor bir süreç

Yani Allah yardımcınız olsun.Zor bir hastalık ve genç yaşta belki de hayata veda edecek..Sağlıklı psikolojide de değil..
Ama siz de bunları haketmiyorsunuz.
Bilemedim valla..Oturup konuşun.
“Senin yanında olmak istiyorum,bu süreci birlikte atlatalım,lütfen bana izin ver..Beni incitme..Seni seviyorum vs..”belki düzelir.
Sonuçta çocuklarınızın babası..Çocuklarınızın hatrına..
Bi insandan düzelme beklemek büyük hata çünkü düzelmiyorlar ama işte çocuklar var

Daha önceki konularıma da bakarsanız durumumu biraz net anlıyabilirsiniz. Eşim kanser hastası ve sürekli bana nankör olduğumu söylüyor. Ayrıca bazı hakaretleri var. Bugün bana bi konuyla ilgili sana hesap mı vericem angut die tersledi. Hastane randevusu vardı gitmedim ve yarında kemoterapi alıcak ona da gitmiycem.
Tanımıyorum yorum yapamayacağım annem benim düğünümde bana küsüp beni rezil etmişti. Pikniğe giderken küser yok şu bu kadin Hsyatinin her alanında küser. Hastaneye gitmemek ne demek adamın belki hayatının son günleri ve hastaaaaaa. Burda nazlanacak kişi siz değilsiniz.
Yazınızda belli oluyor gaddar olduğunuz. Ben olsam aman senimi cekcem son günlerimde der ben seni boşarım.

Back
X