- Emoji Skoru
- 12.033
- Puanlar
- 128
Destek almayı kabul etmemesinden hiçbir şeyin değişmeyeceği belli oluyor maalesefKızlar konu güncelleniyor:
Eşimle 4 saat konuştum bugün. Sürekli güvensizlik pislik kelimelerini duymaktan çok sıkıldığımı, artık bu şekilde kızımı büyütmek istemediğimi, sosyal çevrede bunun eğreti durmasından değil onun bu takıntıları sürekli level atlatmasından endişelendiğimi uzun uzun anlattım. Evet ömür geçmez dediniz hasta dediniz boşardım dediniz. Ama biz bir çözüm üretmeye karar verdik. Eşim destek almayı kabul etmedi önce kendini kontrol etmeyi denemek istiyormuş. Bana bir süre normal olanı söyle seni dinleyeceğim olmazsa doktora giderim dedi. Sözüne hep güvendiğim biridir bunu başından savmak için yapmadı çünkü kendisi de üstündeki gözleri farketmiş ve benim üzüldüğümü görmüş.
Dediğim gibi hep böyle bir insan olsaydı inanın boşardım. Bu artan şekilde devam eden ve tetiklenmediğinde sıkıntı çıkarmayan bir şeydi. Başta kabul etmese de sonra bunların obsesyon olduğunu kabul etti.
Kendisi de bu durumdan rahatsız olsaydı koşa koşa terapi almak isterdi. Bir süre kendini frenleyip sonra artarak devam eder okb. Telafi davranışı sergileme ihtimali yüksek.
Doktor tetikledi eşimi diyip durmuşsunuz da bu hastalıklar öyledir zaten bir şey tetikler. Doktor öyle demese eşin başka bir şeye takacaktı hasta çünkü. Doktor tabi ki uyarmak zorunda karşımdaki baba manyak mı diye düşünmek zorunda değil.