Eşimin dediği

Trabzonlu60

Nirvana
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2010
683
362
628
Trabzon
Kızlar küçük bebeğim var 6 aylık diğer kızım dedi ki kardeşimin ayakları esmer yüzü beyaz dedi. Eşim de bana çekmiş dedi. Sonra eşim bana dedi ki sen de beyazdan koyu zenciden azıcık azıcık beyazın gibi bişey dedi. Ben de kırıldım. Esmer tenliyim biraz çok değil ama eskiden beri bazı hocalar felan kara kız derdi çok utanırdım. Şimdi eşime küstüm bana zenci dedin diye .haksız mıyım

Buyumeden cocuk yapmayin allasen.
Kari koca degisik degisik muhabbetler
Siyahi olmak bir kusur degildir ayrıca
İnsanlara ten renkleri üzerinden muamele etmeyi bırakın
Cildiniz beyaz olsa ne, olmasa ne ?
Muhabbetiniz saçmalıklar silsilesinde level atlıyorken buna daha çok üzülün bence.

Haksız değil de saçmasın ablacım bunun için küsülür mü yaa

Artık çok geç 11 yaşında 9 ve 6 aylık 3 çocuğum var sanırım özgün eksikliğim var

Aslında eski konuları da açtım. Eşim beni hiç kıskanmıyor evet linçleyeceksiniz ama insan biraz da olsa kıskanılmak istemez mi. Gece başka şehire gitmiştim tayini çıkmıştı. Otobüs erken gitti birisi beni alacaktı ama uyuyakalmış. Eşimi aradım gece 3 te taksiye biniyorum diye. Tamam dedi ve kapattı ve beni sabah 9 da aradı. O zaman boşanmaya cesaret edemedim. Şimdi bir sorunumuz yok ama ben bu konuyu unutmadım unutmuştum ama son 1 yıldır kafama takıyorum. Eşeklik ettim diyor özür dilerim diyor ve hiç kıskanmıyor

Valla bana kalsa ben zenci olayım ya. Ne güzel bitter çikolata gibi kızarıklık belli olmaz sivilce belli olmaz nasıl dertlerin var kuzum senin olsun da böyle olsun bari Allah başka dert vermesin

3 çocuk yapmış hala eşim beni kıskanmıyor. Çocuk yaparken kıskanıyordu sanırım ?
Tamam bacım bence siz kırılmakta çok haklısınız

çok değişik bir kafa
sizi taksi şöföründen mi kıskanacak?

Allah korusun gecenin bi vakti, tek kadın (yanınzıda çocuklardan en azından 1i vardı ama muhtemelen?) başına bir iş gelir diye "güvenlik endişesi" duysa, tamam bu anlaşılabilir bir şey, burası Türkiye. çoğu şehirde otogarlar bi tuhaf.

ama siz hiç hakkımda "endişelenmiyor," canımı "düşünmüyor" demiyorsunuz "kıskanmıyor" diyorsunuz

ne bu kıskanılmak merakı anlamadım gitti. şu durumda eksiğiniz kıskanılmak mı hakketen?

Asıl dert etmeniz bu aslında, kıskanmak değil de adam bir merak eder o saatte. Kadın başınıza, hırlısı var hırsızı var, korkar insan. Şunu yapan adam direkt boşanır ama siz maşallah üç çocuk yapmışsınız.

Valla bana kalsa ben zenci olayım ya. Ne güzel bitter çikolata gibi kızarıklık belli olmaz sivilce belli olmaz nasıl dertlerin var kuzum senin olsun da böyle olsun bari Allah başka dert vermesin
öye demeyin ya hala pek çok yerde beyaz olmak çok önemli bir kriter, büyük bir güzellik ölçütü.
ha ama kadın evlenirken yüzüne alçı mı sürmüş, adam da kör müymüş şimdi mi aklına gelmiş...

Ülkece muhakeme yetenegimizde sıkıntı var ya.
Saçma sapan şeyleri daha dert edip ana temayla asla ilgilenmiyoruz
Düşünsene gecenin bir vakti ulaşması gereken yere ulaştı mı diye merak etmeyen bir kocam var diye düşünecegine taksiciyi kıskanmamasını dert etmiş.
Memlekette taksiye gece yarısı bineni düdüklüyorlar (!) çünkülüm..

Neden kıskansın ki asıl merak etmiyor diye kizman gerekmez mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…